Kako "ubijate" vreme?

Trenutno idem u školu 😄 i to mi konzumira dobar deo dana (u proseku od pola 8 do pola 4). Onda nekad imam da učim posle škole, da obavim nabavku, operem suđe, raspremim malo po kući, sortiram i izbacim smeće. Ovog meseca je moj red za tzv. kehrwoche, pa izbacujem kanturine za smeće ispred kapije radi pražnjena i vraćam ih unutra (ne svaki dan, naravno), čistim zgradu i podrumske prostorije. Dodajmo tome i da moram i sebe da operem, pripremim doručak (overnight oats), a onda ujutru pravim lunch box i proteinski šejk.
Malo slobodnog vremena između provedem na netu i u kratkim šetnjama.

Kad radim, onda imam malo više od dana - vratim se do pola 3 ako radim prvu (posao počinje doduše u pola 7), ali nema učenja posle kod kuće, npr.

Trenutno idem u školu 😄 i to mi konzumira dobar deo dana (u proseku od pola 8 do pola 4). Onda nekad imam da učim posle škole, da obavim nabavku, operem suđe, raspremim malo po kući, sortiram i izbacim smeće. Ovog meseca je moj red za tzv. kehrwoche, pa izbacujem kanturine za smeće ispred kapije radi pražnjena i vraćam ih unutra (ne svaki dan, naravno), čistim zgradu i podrumske prostorije. Dodajmo tome i da moram i sebe da operem, pripremim doručak (overnight oats), a onda ujutru pravim lunch box i proteinski šejk.
Malo slobodnog vremena između provedem na netu i u kratkim šetnjama.

Kad radim, onda imam malo više od dana - vratim se do pola 3 ako radim prvu (posao počinje doduše u pola 7), ali nema učenja posle kod kuće, npr.
Ari... povedi me.

🐈

...da vreme ne bi ubilo vas?
Šta radite po ceo dan?

Meni je postalo toliko dosadno, imam 50 godina i iskreno - nemam društvo.

(Moj otac, valjda ta generacija je takva) dekica, ima više društva i prijatelja od mene :(
Moj otac ima sedamdeset i kusur, i svaki drugi dan upozna neke nove ljude. Takav je tip, voli da se upoznaje sa svima, od prodavca na trafici, preko lekara, do majstora koji očitava brojila po kućama.

Nekad mi je to njegovo ponašanje išlo na živce a sad mi je simpatično.

Svako može da upozna nove ljude ako to želi, možeš i ti. Pitanje je samo da li želiš.

Šta radite po ceo dan?

(Moj otac, valjda ta generacija je takva) dekica, ima više društva i prijatelja od mene :(

Imam toliko da radim i da pricam sa drugim ljudima da ne stizem u situaciju da postanem lopov i ubica (kradem bogu dane i ubijam vreme) - treba mi jos 1-2 zivota da postignem sve.

A o onoj gomilici neprocitanih knjiga da ne govorimo.

Poslednja izmena:
'oćeš da se družiš sa mnom? :)
amViYXQuZ2lm.gif

Питање расположења и избора - Удаљиш се од људи и они се полако удаље од тебе. И обрнуто. Ја љубоморно чувам пријатељства и контакте који ми пријају. Остале полако хладим.

Šta radite po ceo dan?

Ne “ubijaj vreme” ... pokusaj da ga iskoristis pametno i korisno. Citaj (pisala si da volis da citas, ako se ne varam), odi do pozorista, bioskopa ...
Ne znam gde zivis. Zivot u vecem gradu ti daje vise mogucnosti za razne aktivnosti.

Sto se upoznavanja novih ljudi tice, nismo svi isti.
Neko lakse sklapa nova prijateljstva, neko teze ... bitno je pokrenuti se.

To o cemu ti pises nije dosada koju treba “ubiti”, vec mozda neka povucenost u sebe?
Sta da je, resenje ti je u pokretanju, akciji, nekom radu.

Zasadi biljku.
Postoji toliko stvari koje nisi uradila? Ucini to ... ne oklevaj, ne razmisljaj previse, samo kreni :)

Back