Kako u budućnosti sprečiti pojave kao što su Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić?

Ne znam šta su odjebali i koga, ali je druga Srbija pokrenula proteste i druga Srbija ih listom podržava. To su činjenice.
Није се десило ;)
Разумем да вас боли што не можете студенте да ухватите ни за главу ни за реп, али кад бих рекао да ми је жао због тога, не бих говорио истину :mrgreen:
Заправо, признајем да уживам у вашем кмечању :mrgreen:

Није се десило ;)
Разумем да вас боли што не можете студенте да ухватите ни за главу ни за реп, али кад бих рекао да ми је жао због тога, не бих говорио истину :mrgreen:
Заправо, признајем да уживам у вашем кмечању :mrgreen:

Gde ti više vidiš studente?
Trenutne blokade u Užicu predvode Cicvarići tata i sin kompani (ex LDP) a na ostalim blokadama 40+ ekipa slične provinijencije.

Čuvari Dinkove vatre.. :)

Studenti se vratili na faks ukoliko nisu po pritvorima.

Trenutne blokade u Užicu predvode Cicvarići tata i sin kompani (ex LDP) a na ostalim blokadama 40+ ekipa slične provinijencije.

Ништа се ти не брини за студенте. Ту су они, баш где треба да буду. Само се редовно осврћи :mrgreen:

Sve u svemu kola vam jure nizbrdo a i predavanja online ne vredi 5 para :mrgreen:

Mislim stvarno, autorska.
Dokle više?
Nataša da brani a Dinko da rađa neprijatelje Srba i Srbije.
Kako nam više ne dosade ovakve spodobe?

Ja razumem da je u veseloj Srbiji sve dozvoljeno i da tolerantnijeg društva od našeg nema nigde na svetu ali imamo li bar malo dostojanstva da ovakve besne gliste sprečimo bar u budućnosti ako ne sad?

I zašto oni podržavaju proteste?

Kako u budućnosti sprečiti pojave kao što su Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić?​

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. . . . , vrlo jednistavno, da sluzbe rade svoj poso, da se postuje i sprovodi zakon, da se svi ovakvi i slicni likovi (de fakto NEPIJATELJI) uhapse i terete (i osude na dozivotne) za neprijateljsko delovanje prama republici Srbiji: kolaboraciju - saradnju sa stranim sluzbama, za spijuniranje, za: subverziju, diverziju, anti Srpsku propagandu, izdaju, urusavanje ustava, podrivanje drzave itd, itd.!?

Kako u budućnosti sprečiti pojave kao što su Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić?​

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. . . . , vrlo jednistavno, da sluzbe rade svoj poso, da se postuje i sprovodi zakon, da se svi ovakvi i slicni likovi (de fakto NEPIJATELJI) uhapse i terete (i osude na dozivotne) za neprijateljsko delovanje prama republici Srbiji: kolaboraciju - saradnju sa stranim sluzbama, za spijuniranje, za: subverziju, diverziju, anti Srpsku propagandu, izdaju, urusavanje ustava, podrivanje drzave itd, itd.!?
To može na kuriru i informeru ali ne još dugo :kafa:

Вест о протестима против динка је из марта 2024. Студенти су покренули протесте против вучића у новембру 2024. Хоћеш да кажеш да су сви они из марта до новембра престали да буду студенти?

Није се десило ;)
Troluješ ili prosto voliš lažuckanje?

Динко је покренуо протесте студената против себе. Да се студенти питају он би одавно био БИВШИ!
А разлог зашто ”подржавају” је вучићев неуспешни покушај да их инфилтрира у студентски покрет, и онда руши изнутра. Али те форе код ове деце не пролазе
Izlizana fora, doduše ima još naivaca, mada je mnogo više onih koji sami sebe obmanjuju.

97CD8A79-E3B5-448F-BA0F-F5BBD5DE9542.jpeg

4AC9F05D-AF95-479C-802F-81E5E491502E.jpeg

Mislim stvarno, autorska.
Dokle više?
Nataša da brani a Dinko da rađa neprijatelje Srba i Srbije.
Kako nam više ne dosade ovakve spodobe?

Ja razumem da je u veseloj Srbiji sve dozvoljeno i da tolerantnijeg društva od našeg nema nigde na svetu ali imamo li bar malo dostojanstva da ovakve besne gliste sprečimo bar u budućnosti ako ne sad?

I zašto oni podržavaju proteste?

'подржка 'протестима је лажна ...као и Милошева... Изазва се насиље и таблидише као 'немири' само да би се

оправдале'акције' режима

Vest-na-sajtu-pokrivalica-Milos-i-milica-e1678778494324-1000x560.jpg.webp
images
314415_mediji-1_orig.jpg

Čekaj ti si stvarno uporan u tome?

Protesti protiv Dinka su od strane nacionalista ili ljubitelja legije (kako ih je Kesić tada nazivao LOL)

N1 ih tada nije podržavala da blokiraju fakultet i naravno podržavala je Dinka.. :)

Među studentima kao i među svima ostalima u Srbiji ima i nacionalista i anarhista i levo liberalnih.
To valjda samo vama uzaludnim nije jasno koji mislite da su svi protiv Vučića ali on krade izvore.. :)

Upravo su levo-leberalni pod vođstvom Dinka i Mile pokrenuli ove sada proteste.
Ne znam zašto uopšte raspravljamo o ovome.

..

Расправа је зато што то што пишеш је 'лакировка' ....Динко Пајтићева ... Кесиж .. Кандовка ..нису протести

Samo bez pozivanja na nasilje, sve druge ideje su dobrodošle.. :)
Ukines radikale i onda nestane i njihova kontra.
Jer jedini koji su pozivali, ču mene pozivali, pa kreirali gradjanski rat, su upravo radikali i sps-ovci.

Dakle, lustritati SNS, SPS, SRS, i sve ostale njihove satelite.
Ispitati svima poreklo imovine i svaki dinar za koji nema legalan trag, da se oduzme 😊⛽

I onda, zivela Srbija 😊🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Druge države nemaju taj problem, samo Srbija ima, drugi su to riješili članom veleizdaje u kaznenom zakonu (koji se stvarno i sprovodi).
U drugim državama likovi poput Chanka, Biserko, Kandić i onog bradonje kojem sam zaboravio ime gule dugogodišnje kazne zatvora, a u nekim državama ih streljaju na licu mjesta.

:ceka:

Druge države nemaju taj problem, samo Srbija ima, drugi su to riješili članom veleizdaje u kaznenom zakonu (koji se stvarno i sprovodi).
U drugim državama likovi poput Chanka, Biserko, Kandić i onog bradonje kojem sam zaboravio ime gule dugogodišnje kazne zatvora, a u nekim državama ih streljaju na licu mjesta.

:ceka:
. . . . . ., g. predsednik svaki dan javno izjavljuje i proziva: strani faktor, spoljni neprijatelj, strane sluzbe, obojena revolucija itd, itd,
Koliko ih je zavrsilo u zatvoru ili gore.? Kad domacin kuce dopusta da se kuca rusi, kuca ce i da se srusi.!?

Динко је таква сила, да му нико ништа не може, поготово ови јадови што су тренутно власт у Србији.

Развлачи их по држави ко гаће преко плота, организује блокаде и државне ударе, подмеће пожаре, и вероватно бомбе у возове.

Такве појаве могу да се спрече само уласком у ЕУ, када дотични мора да игра по правилима.

Ови криминалци што су тренутно код нас на власти мисле само како да што више накраду, док могу, за Динка и екипу немају капацитета.

Back