- Poruka
- 92.659
Evo gore nekad i sad. Šta je bolje? Kako treba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba.Da li treba žena da se "ponaša u skladu sa svojim godinama"
Da visi na ana.rsi kakvo je to ponašanje za žene u 50-tim?
To zato što ti misliš da tvoja majka treba tako da bude a ne kao neka razvratnica?Treba.
Da visi na ana.rs
Tako treba da izgleda moja buduća supruga. Ko ova gospođa iz '85-e.To zato što ti misliš da tvoja majka treba tako da bude a ne kao neka razvratnica?
Jel ti reče da si ispod 30?Tako treba da izgleda moja buduća supruga. Ko ova gospođa iz '85-e.
Da, što?Jel ti reče da si ispod 30?
Zato što ti 50 izgleda nezamislivo daleko. To su za tebe već babe. A zna se kako se babe oblačeDa, što?
koliko ti imas?Zato što ti 50 izgleda nezamislivo daleko. To su za tebe već babe. A zna se kako se babe oblače![]()
Ma nisam mislio sad, nego moja žena treba da izgleda onako kada napuni 50Zato što ti 50 izgleda nezamislivo daleko. To su za tebe već babe. A zna se kako se babe oblače![]()
više od 30koliko ti imas?![]()
To ćeš da znaš tek kada ti budeš preko 50Ma nisam mislio sad, nego moja žena treba da izgleda onako kada napuni 50
desno ali bez odevnih kombinacija za koncert
Ako ih dočekamTo ćeš da znaš tek kada ti budeš preko 50
U Srbiji je životni vek za muškarca preko 70 i to sve sa stresom i bolestima.Ako ih dočekam
Ma ne to. Možda me udari kamion, ko će ga znatiU Srbiji je životni vek za muškarca preko 70 i to sve sa stresom i bolestima.
Jedino, ne daj Bože, da sad već imaš težak problem.
Ono, može da otpadne parče od aviona i baš na tvoju glavu da udari...Ma ne to. Možda me udari kamion, ko će ga znati![]()
kao onaj sto je dobio metak u guzu dok je bio na ljubavniciOno, može da otpadne parče od aviona i baš na tvoju glavu da udari...
Da, otvarao sam temu o tomekao onaj sto je dobio metak u guzu dok je bio na ljubavnici![]()
sta ti cekas?Ljude i zene preko 50 treba odnijeti na planinu Fudzi.Tamo da dostojanstveno skoncaju.