Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Savremen, pa kako za koga, za mene konkretno da nije metrosexualac, tj da ne provodi vise vremena u sredjivanju od mene, da zna sta oce ili bar sta nece, mada to je isto, da nije sklon osudi, da gleda da radi na sebi koliko je to moguce, da misli svojom glavom, a ne da prihvata zdravo za gotovo neka misljenja potekla uglavnom od nekih debila koji eto su najglasniji, da ne smara sa politikom, da se bavi bar malo sportom, da radi nesto, fakultet ne fakultet svejedno i da najvaznije >20 ..
Ovakav nije savremen ovakav je za sva vremena....Da, i da se ne lozi na najboljeg druga, takvih mi je preko glave....
Jao Spock, pa nije valjda onaj što smo svi navijali za njega ispao derpe?? Hmmm, kad bolje razmislim, to bi rešilo našu nedoumicu oko njegove smušenosti.
Niko meni ne moze da kaze sta je savremeno,a sta ne! Za mene je savremeno ono sto ja smatram savremenim,a ne ono sto mi kazu na televiZoru. Muskarac treba da ima NEPOKOLEBLJIV STAV,da bi uopste bio bilo kakav muskarac.A posle moze da se nadogradjuje.
Eventulano...u posebnim slucajevima mozes da poslusa zenu,devojku...