KAKO TO RADE DEBELI???

:lol: :wink:
p.s. A da bi imao inspiraciju,nemoj da mislis o hrani,nego o zeni.... :wink:[/quote]

To je pravi komentar zavodljiva, samo kod mene je problem sto se malo krecem, posao mi je staticki, a i jedem na nervnoj bazi. Nije samo stvar u zelji sa hranom, nego i u hemiji, navika mozga da komanduje potrebama, a kad se on navikne...

zlajat:
:lol: :wink:
p.s. A da bi imao inspiraciju,nemoj da mislis o hrani,nego o zeni.... :wink:

To je pravi komentar zavodljiva, samo kod mene je problem sto se malo krecem, posao mi je staticki, a i jedem na nervnoj bazi. Nije samo stvar u zelji sa hranom, nego i u hemiji, navika mozga da komanduje potrebama, a kad se on navikne...[/quote]
:roll: Pa eto sexa da se malo razmrdas... :wink:
p.s.koliko sam shvatila,kod tebe nije problem debljina,nego sto nema vise hemije izmedju tebe i tvoje zene ,pa se ti zato okreces hrani umesto zeni... :?: :shock:

Pa i da je tako, dobro je.Hrana nece da pizdi kad hocesh da gledash ligu shampiona, niti ce da bude ljubomorna kad izadjesh sa drugarima u akciju, niti ce da trazi da joj kupujesh kojekakve krpe....ma milion prednosti.Sve mi se chini da cu i ja uskoro morati da predjem 100tku :roll:

vuk_:
Pa i da je tako, dobro je.Hrana nece da * kad hocesh da gledash ligu shampiona, niti ce da bude ljubomorna kad izadjesh sa drugarima u akciju, niti ce da trazi da joj kupujesh kojekakve krpe....ma milion prednosti.Sve mi se chini da cu i ja uskoro morati da predjem 100tku :roll:

:roll: Ma i to sto kazes...samo mi nije jasno zasto i dalje trazite zene ako su vam nepotrebne....
Uostalom....tu vam je i "desanka" da odradi sta treba..... :lol: :P

Nije samo hemija izmedju dvoje, nego hemija sa sobom samim! Na to sam mislio. Sto se zene tice, ima hemije, ali je u braku bitnije postovanje, jer hemija sigurno nije jedino sto drzi vodu. Sto bi, inace iko okretao glavu za zgodnom (ili zgodnim), da ne pominjem nesto konkretnije poteze "sa strane".

Nije problem, ako POSLE, opereš ruke ( ili čimgod to već radiš ! ), a ne da čitam nešto napisano tako nehigijenski !!![/quote]
Uvek se tusiram posle, a posle mi nije do racunara, nego do spavanja!!! :lol: :lol: :lol:
Ali mislim da je doslo do zabune, to se ne desava dok pricam sa nekim, vec dok gledam nesto! :lol: :lol: :lol:

krvolok:
nea:
Nije problem, ako POSLE, opereš ruke ( ili čimgod to već radiš ! ), a ne da čitam nešto napisano tako nehigijenski !!!
Uvek se tusiram posle, a posle mi nije do racunara, nego do spavanja!!! :lol: :lol: :lol: i klope
Ali mislim da je doslo do zabune, to se ne desava dok pricam sa nekim, vec dok gledam nesto! :lol: :lol: :lol: i jedeš, a ???
Ako mi pokazes kako to mozes izvesti, probacu! :lol: :lol: :lol:
Pozdrav :lol:

nea:
krvolok:
nea:
Nije problem, ako POSLE, opereš ruke ( ili čimgod to već radiš ! ), a ne da čitam nešto napisano tako nehigijenski !!!
Uvek se tusiram posle, a posle mi nije do racunara, nego do spavanja!!! :lol: :lol: :lol: i klope
Ali mislim da je doslo do zabune, to se ne desava dok pricam sa nekim, vec dok gledam nesto! :lol: :lol: :lol: i jedeš, a ???

Pozdrav i tebi, precizno ne znam kako se to može izvesti, ali znam da je, navodno, Voki Kostić, u svom " Kuvaru ", opisivao kako je jeo bonbone, dok SPAVA, pa pročitaj, možda i usavršiš metodu !!!
P.S. nadam se, da si oprala ruke, pre nego što si pisala ...

krvolok:
nea:
krvolok:
nea:

Pozdrav i tebi, precizno ne znam kako se to može izvesti, ali znam da je, navodno, Voki Kostić, u svom " Kuvaru ", opisivao kako je jeo bonbone, dok SPAVA, pa pročitaj, možda i usavršiš metodu !!!
P.S. nadam se, da si oprala ruke, pre nego što si pisala ...
Nacitani,el ti to furas isti problem,a neu prozivas,a?!?

Back