- Poruka
- 41.303
24 štrajk. Čak i kontrola leta, neće biti preleta aviona.
Štrajkuju 2 krovna grčka sindikata
Štrajkuju 2 krovna grčka sindikata
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ми смо у ери , како рече, примитивног капитализма који почиње да поприма облике феудализма.Ali postoji krovni sindikat za privatna preduzeća.
Mi to nemamo.
Mi smo u eri primitivnog kapitalizma. Kod nas su se radnici klanjali pa čak i klečali na kolenima pred šefovima
Ja bih rekla neviđenih pljački naših para i opštem javašluku.Ми смо у ери , како рече, примитивног капитализма који почиње да поприма облике феудализма.
У градњи сам довољно дуго да сам дошао до позиције да могу да будем близу појединих процедура и доношења разних решења и одлука и само једно могу да ти кажем да сам шокиран шта сам видео, чуо, доживео у више наврата.Ja bih rekla neviđenih pljački naših para i opštem javašluku.
Ovaj deo mi se ne dopada. Nema potrebe da se pali grad, koji će ionako posle morati da se popravlja parama građana . Kao kada je neko besan na svoju ženu pa zapali svoj stan, bolje menjaj ženuNije im strano da izađu na ulicu razvale grad, sve popale, polome i poruše i nema te policije koja može to da spreči
Nema kod njih šetnje itd.. blokira se cela država!
Inače Grčka je moja omiljena strana zemlja i baš dosta znam o njoj, o Grcima uopšte a i često idem u Solun
Samo sam jednom video jedan račun čak za jednu takoreći malu sitnicu rada , x 10 je šokantno , a x 20 , ne znam kako bi se to nazvalo .да сам шокиран шта сам видео, чуо, доживео у више наврата.
I sta si preduzeo? Suprostavio se? Protestvavao? Napustio zemlju?У градњи сам довољно дуго да сам дошао до позиције да могу да будем близу појединих процедура и доношења разних решења и одлука и само једно могу да ти кажем да сам шокиран шта сам видео, чуо, доживео у више наврата.
Ово је област укојој је увек било мутних радњи и "процената" али никада није било ни приближно у овим количинама, овако бахато, јавно и без стида и срама.
Било је намештања тендера и послова али никада није било оволиког непоштовања струке, прогуравања режимских фирми, оволиког незнања, јавашлука.
Nemaš ti apsolutnog pojma , tu možeš samo da ćutiš .I sta si preduzeo? Suprostavio se? Protestvavao? Napustio zemlju?
Koliko vidim i dalje radis, jos si kako kazes na poziciji da donosis neke odluke. Znaci nista nisi preduzeo, nego si se usemio.
Naravno, tako se radilo i pre 20 i pre 40 godina, samo ljudi ne znaju da je tako bilo. Uvek si morao da imas stomak za desavanja u investicijama, muvacine, politicke naredbe...
Izgleda da kod njih postoje pravi sindikati.
Inače Grčka je moja omiljena strana zemlja i baš dosta znam o njoj, o Grcima uopšte a i često idem u Solun
Ми смо у ери , како рече, примитивног капитализма који почиње да поприма облике феудализма.
Отишао сам из земље и вратио сам се после неког времена.I sta si preduzeo? Suprostavio se? Protestvavao? Napustio zemlju?
Koliko vidim i dalje radis, jos si kako kazes na poziciji da donosis neke odluke. Znaci nista nisi preduzeo, nego si se usemio.
Naravno, tako se radilo i pre 20 i pre 40 godina, samo ljudi ne znaju da je tako bilo. Uvek si morao da imas stomak za desavanja u investicijama, muvacine, politicke naredbe...
Ти си мишљења да свако коме неодговара да ради за послодавца 12-14 сати дневно, и недељом, а да то није макар делимично плаћено је комуниста.Ех драги моји комунисти прошло је ваше ...
Ви знате да сте то у души, јел да да знате ???![]()
Ja sam 2008me oterao generalnog direktora u p.m. pokupio pinkle iz moje firme i iz Srbije. Nisam hteo da potpisujem projekte da bi se ekipa bogatila a ja drzao metu na mojim ledjima.Nemaš ti apsolutnog pojma , tu možeš samo da ćutiš .
I ostaće tako .
Ah ti si sitna boranija, nemas ti pojma kako se i gde muti. Radis za privatnika.Отишао сам из земље и вратио сам се после неког времена.
Слушај пајсеру један, пре него што некога лажно оптужиш макар питај, ако нећеш, не желиш, да провериш ко је и шта је и како ради.
Ја се нисам ушемио нигде. Једном сам почео да дижем озбиљну фрку па ми је прећено, чак и породици а имам доказ за 2 објекта шта је рађено, једна мањи а један већи.
Нисам на позицији да доносим одлуке везану за власт него на позицији некога ко води послове за једног приватника па сам присуствовао разним тендерима, комисијама за технички пријем објеката.
Ја не учествујем у мутним радњама за које видим да ти прво падају на памет па тек онда нешто нормално јер вероватно и сам тако размишљаш.
Ne mora da razbiju i popale, opasni su i ozbiljni i kad samo razgovaraju...Grci su najjači u Evropi što se štrajkova tiče
Odlično organizovani, fanatični i ne za je bavaju se..
Nije im strano da izađu na ulicu razvale grad, sve popale, polome i poruše i nema te policije koja može to da spreči
Nema kod njih šetnje itd.. blokira se cela država!
Ја нисам нигде рекао да сам био на позицији да видим велике државне пројекте тј шта се ради са њима ја сам рекао да сам на позицији која ми је омогућила да видим технички пријем неколико објеката (како се радило и шта се радило и како се оправдава пораст трошкова од 850%.Ah ti si sitna boranija, nemas ti pojma kako se i gde muti.