KAKO TO DRUGI RADE

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joooj, kakav medenjak! :-P
Hvala...
icon_smile.gif

da super tema, tako da sam spojio ovu i onu iz arhive (omiljene fotografije drugih fotografa)...treba imati vremena, a toliko u svetu, a i kod nas, ima dobrih fotografa...može se po ceo dan sedeti za računarom, pa opet ne bih video sve...po meni bolje je da staviš fotku, dve, tri, određenih fotografa pa da kažeš šta si naučila ili zapazila, šta te je oduševilo i fasciniralo, jer fotografija može ostati samo bleda uspomena ako se ne prokomentariše, a mi ćemo malo da ih propustimo kroz naše šake...

usaglasavam se...

...za pocetak... meni to daje dobre ideje kako ja nesto da uradim, kako da hvatam kadar, da pamtim kadar i kada u moj objektiv upadne slicni da znam kako da se ponasam... :)

...kada je studijska fotografija u pitanju prevashodno gledam kako je svetlo postavljeno, otprilike to pokusam da skontam ako se ikada budem nasla u studiju da znam :)

christopher bliss mozda ste vi za njega i culi ali... ja prvi put i nije mi krivo... obozavam BW NY-a!!

http://www.newyorkpictures.com/new/index2.html

ChryslerDetail.jpg

BBinrainsmall.jpg

LEXINGTO.JPG

reflections.jpg

i onda jos jedan jako dobar site za koji takodje nikada nisam cula... ne znam cemu sluzi mozda kao ali ima booooooooooooooooooooooolesno dobrih fotki!

prokleti profesionalci metuzalemi ;)

Abbas

PAR411.jpg

PAR22.jpg

Rene Burri

PAR8679.jpg

genijalni su!!!!! PROKLETNICI ...!!!!!! :)

Poslednja izmena:

Back