Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.196
O tebi bi uvijek predo informaciju.I to za džabe,bez protivusluge.Не би ме чудило да је продао неке информације да га скину ск..ца...пардон са списка
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tebi bi uvijek predo informaciju.I to za džabe,bez protivusluge.Не би ме чудило да је продао неке информације да га скину ск..ца...пардон са списка
Ja sam kuvar.Ne vjerujem da Simo ima putovnicu, prije potjernicu![]()
Na titoističkim, kolega @De Sisti je nekakav avnojevski četnik. Najveći srpski patriJota BRE!Dijelovi srpskog naroda koji nisu državotvorni?
Na kakvim si drogama danas?
Kako? Zato što mislim da je nasilno osnivanje RSK bila teška greška? Najveće žrtve tog projekta bili su hrvatski Srbi.Ali iz nekih razloga forsiraš hrvatsko nacionalističko stanovište…
Занимљиво како свако држи страну онима који су му блискији по увјерењима.Не би ме чудило да је продао неке информације да га скину ск..ца...пардон са списка
Koja je bila alternativa? Tuđman je doveo prave ustaše, i otvoreno se govorilo o “potrebi” čišćenja Hrvatske od Srba.Kako? Zato što mislim da je nasilno osnivanje RSK bila teška greška? Najveće žrtve tog projekta bili su hrvatski Srbi.
Srbija je udbasko dno dna.
Nema sta tu mnogo da se prica, kada je istina.
Mesavina najglupljeg komunizma i najglupljeg nacionalizma.
Jel ćeš da ga ti lično ‘apsiš? Čovek ti je sve lepo objasnio.Ne vjerujem da Simo ima putovnicu, prije potjernicu![]()
Možete jedino da me povučete za krivi krajiški.![]()
Oво је само пуста жеља радикалског дела ћација, док они жути ћацији знају да данашња српска политика је далеко мање пропутиновска него Тадићева, која је поклонила НИС.umjesto EU, Putin
Nemoj me tijerat da te gonim preko sinjeg mora u Italiju.
Ti si ekspert za takve stvari, u bijegu si, evo još koji dan, pa okruglo 30 godinaNemoj me tijerat da te gonim preko sinjeg mora u Italiju.
Pa nije isključeno, služba je službaJel ćeš da ga ti lično ‘apsiš? Čovek ti je sve lepo objasnio.
Pa nije isključeno, služba je služba![]()
Koja je bila alternativa? Tuđman je doveo prave ustaše, i otvoreno se govorilo o “potrebi” čišćenja Hrvatske od Srba.
Što on ne živi u USA? Oni si tamo ne mogu priuštiti lijekove.
...ko' gile...trin'esto prase...Presusice eu fondovi od postenih hrvata...
Savrseno tacno da ste bill domace stanovnistvo. I jos vise od toga, krajisnici su se nalazili duze u svom zavicaju nego velika vecina drugih ljudi u bivsoj Jugi koji su svi dosli odnekud.Mi smo u Kninu bili domaće stanovništvo. Niko iz Srbije nije došao da ga otima i osvaja.