zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.384
Zemun Srbija ahahahaZnači po tebi opštine Zemun i Surčin u kojima živi puno Krajišnika nisu Srbija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zemun Srbija ahahahaZnači po tebi opštine Zemun i Surčin u kojima živi puno Krajišnika nisu Srbija?
Zemun Srbija ahahaha
Zemun je danas više Srbija nego tvoja Bela Palanka. Ekonomska i demografska kičma današnje Srbije je pojas od Beograda do Novog Sada.Zemun Srbija ahahaha
Ne nego je Madagaskar
![]()
Dakle Srbi i cigani živeli zajedno??? Fuj!!!Nije tačno poznato poreklo reči *Srbi*. Postoje i Lužički Srbi. A šta mi imamo s njima? Ništa.
A Sloveni su žešći miks.
Mi Srbi iz uže Srbije stvarno nemamo ništa zajedničko s njima i dobro je što je tako. Kod nas, na primer, nikada nije bilo rasizma prema braći Romima.
Oni su za razliku od naše Srbije imali sreću da izbegnu pogubni orijentalni socio-kulturno-ekonomsko-civilizacijski uticaj i sve što on donosi sa sobom.Srbi - slovensko pleme, srodni sa Poljacima, Slovencima, Česima...
Mi dinarski Srbi kao i braća panonski Srbi smo uvjek bilo rasno osvješćeni. Cigane nikad nismo volili. Zato se ni nisu doseljavali u dinarske krajeve među nas. Moravsko-vardarski Srbi s druge strane su vazda bili tolerantni prema ganferima pa i više od toga, zato su ih danas skoro progutali.Dakle Srbi i cigani živeli zajedno??? Fuj!!!
Stvarno? Pa hajde kada ćete da tamo proglasite neku vašu SAO, da imamo razlog za srpsku verziju Oluje?Ekonomska i demografska kičma današnje Srbije je pojas od Beograda do Novog Sada.
Znamo, zato ste ih i klali u NDH.Cigane nikad nismo volili.
Tu je sve pod našom kontrolom,nema potrebe.Stvarno? Pa hajde kada ćete da tamo proglasite neku vašu SAO, da imamo razlog za srpsku verziju Oluje?
Gluplji i besmisleniji post odavno nisam vidio. IQ ti nije veći od 80 Cigo.Stvarno? Pa hajde kada ćete da tamo proglasite neku vašu SAO, da imamo razlog za srpsku verziju Oluje?
Kao i 1995 u julu u Kninu što je bilo ... Evo sad će jubilej...Tu je sve pod našom kontrolom,
Naravno da nije slučajno. Šumadija teško podnosi bahato ponašanje pridošlica jer imaju loše iskustvo sa takvima. Svi koji su se doseljavali su pokušavali da umanje značaj i srpstvo naroda u tim krajevima Srbije.Kako god, više mi prijaju Sremci i Banaćani nego Šumadinci i južnjaci. To što ogromna većina Krajišnika u Srbiji živi sjeverno od Save i Dunava nije slučajno.
To što velika većina Krajišnika i Bosanaca u Srbiji živi sjeverno od Save i Dunava nema veze sa tim što si napisala, razlozi su skroz drugi.Naravno da nije slučajno. Šumadija teško podnosi bahato ponašanje pridošlica jer imaju loše iskustvo sa takvima. Svi koji su se doseljavali su pokušavali da umanje značaj i srpstvo naroda u tim krajevima Srbije.
Samo sanjaj.Kao i 1995 u julu u Kninu što je bilo ... Evo sad će jubilej...
Odgovorila sam na drugi deo tvog posta. Znam za razloge naseljavanja Vojvodine posleratnog, tako nešto ne bi uspelo u Šumadiji iz navedenih razloga.To što velika većina Krajišnika i Bosanaca u Srbiji živi sjeverno od Save i Dunava nema veze sa tim što si napisala, razlozi su skroz drugi.
Većina Krajišnika i Bosanaca koji su došli u Srbiju 1990-ih su već od ranije imali rodbinu ili članove porodice u Vojvodini i 'austrougarskom' djelu Beograda, pa su se i oni logično naselili u te krajeve.Odgovorila sam na drugi deo tvog posta. Znam za razloge naseljavanja Vojvodine posleratnog, tako nešto ne bi uspelo u Šumadiji iz navedenih razloga.
Ti ozbiljno kao naturalizirani banjalučanin i dođoš, Srbima u Srbiji poručuješ - sve je naše, pod našom kontrolom?Samo sanjaj.
Da, ali su mnogi otišli i i druge krajeve Srbije. Nešto razmišljam, da je nekome tada palo na pamet da nasele Kosovo narodom iz tih krajeva, da li bi ostalo u sastavu Srbije.Većina Krajišnika i Bosanaca koji su došli u Srbiju 1990-ih su već od ranije imali rodbinu ili članove porodice u Vojvodini i 'austrougarskom' djelu Beograda, pa su se i oni logično naselili u te krajeve.
Ti misliš da te Srbi iz Mačve vole haha. I oni imaju izreke poput "južnije tužnije", nazive poput garagani, bugari, paprikari.Znamo, zato ste ih i klali u NDH.
Ali vi ste u WW1 u dolini Jadra i u Mačvi počinili genocid i nad nama Srbima.
To vam još nismo naplatili!
No, delo genocida ne zastareva...