Kako to da je Srbija jedina zemlja na Balkanu koja uvijek igra protiv sebe?

Ti si možda bio klinc, pa ne znaš za odluke Badinterove komisije? Zašto je priznata Slovenija i HR negde 91, 92? Pa prema odluci Bedinterove komisije. Komisija je razmotrila ustav SFRJ i donela mišljenje, to su bili 5 vrhovnih sudija zemlja Fracuske, Španije, Italije i još 2 ne sećam se. Doneli su odluku da se SFRJ cepa na 6 republika.

Ovaj naš glupan Milošević tad hteo sa CG da pravi Jugoslaviju.. sve kako ne treba. I onda je lako biti izdvojiti Ksoovo iz takozvane jugoslavije. Glupak, idiot, samo je radio protiv interesa svoje zemlje. Dakle, pričala sam o 6 republika.
Otkud dotičnom nemačkom slugeranji Badinteru “prava” da “sastavlja” “komisije” i slično? Eno mu Ukrajine, nek isproba teoriju. :per:

1753138217278.png

-Nismo mi birali rat,sankcije i ono što se desilo nego je EUropa to učinila.Postoje mnoborojni ljudi iz sfere politike širom sveta koji svedoče o tome.
-Pravda i pravo ne idu zajedno,a tabloidi nemaju veze sa tim.Rusija je svakako bolja opcija za Srbiju od propale ratnohuškačke EU koja nam je toliko zla nanela.
-Popravlja se standard ali mora da se ulaže u vojsku da nam se ne repriziraju devedesete.
-Gde si video slobodnije društvo od Srbije?Iskreno napiši.Pa u EU policija bije studente,a ovde?Rade šta hoće.Pa,i kod vas u Hrvatskoj kažnjavaju za blokade fakulteta.
-Neprijatelje imamo definitivno,vidimo to iz događaja iz bliske i dalje prošlosti.
Vi ste u EU pa se nekako krpite fondovima,mi smo samostalni i radimo ovako.I jesmo vojna sila,prilično dobro opremljeni za drugo poluvreme koje će se svakako desiti,a mladi ko mladi...Čupaju obrve,i ne misle o svom ognjištu,milije im tuđe nego svoje.
Pa i treba da cupkaju obrve kad ste im vi ratnohuskaci roditeljski uzor...6

Sigurno nece ratovati...

A ovi fasisti prepoznaju slicnost sa vama...mudrima...ponjemajes?

Back