G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 04.10.2023. u 12:46 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #26 Iskapa: Što si taki,pa mi gej Židovi moramo da se držimo zajedno Kliknite za proširenje... Држите се заједно, него мене занима једна ствар Је л јеврејима дозвољено да пуше? На дуван мислим кад споменем пушење
Iskapa: Što si taki,pa mi gej Židovi moramo da se držimo zajedno Kliknite za proširenje... Држите се заједно, него мене занима једна ствар Је л јеврејима дозвољено да пуше? На дуван мислим кад споменем пушење
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 04.10.2023. u 12:46 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #27 Iskapa: Odrekli me se preko novina,...uhh..ti si mislio za cigare.. Kliknite za proširenje... Мислим на цигаре ал ајде, да проширимо видике... Не пуше се једино цигаре, па је л де?
Iskapa: Odrekli me se preko novina,...uhh..ti si mislio za cigare.. Kliknite za proširenje... Мислим на цигаре ал ајде, да проширимо видике... Не пуше се једино цигаре, па је л де?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.159 04.10.2023. u 12:51 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #28 bernardo: Па ако би волела да пушиш а давала ти до знања... То је врста притиска, зар не? Kliknite za proširenje... Nije davala do znanja!!!!!!!!
bernardo: Па ако би волела да пушиш а давала ти до знања... То је врста притиска, зар не? Kliknite za proširenje... Nije davala do znanja!!!!!!!!
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 04.10.2023. u 13:05 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #29 georgejune: Nije davala do znanja!!!!!!!! Kliknite za proširenje... Па претпоставио сам да јесте. Како онда знаш шта је желела?
georgejune: Nije davala do znanja!!!!!!!! Kliknite za proširenje... Па претпоставио сам да јесте. Како онда знаш шта је желела?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.159 04.10.2023. u 14:21 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #30 bernardo: Па претпоставио сам да јесте. Како онда знаш шта је желела? Kliknite za proširenje... Tako sto imam mozak
bernardo: Па претпоставио сам да јесте. Како онда знаш шта је желела? Kliknite za proširenje... Tako sto imam mozak
LastDay Leptirica Poruka 5.574 04.10.2023. u 14:43 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #31 bernardo: Која је била реакција ваших родитеља када су сазнали да сте пропушили? Kliknite za proširenje... Bilo je malo neuspešnog "soljenja".
bernardo: Која је била реакција ваших родитеља када су сазнали да сте пропушили? Kliknite za proširenje... Bilo je malo neuspešnog "soljenja".
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 04.10.2023. u 15:14 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #32 georgejune: Tako sto imam mozak Kliknite za proširenje... Можда и грешиш око тога? Не мора да значи да је било тако, мада, боље ти знаш него ја свакако
georgejune: Tako sto imam mozak Kliknite za proširenje... Можда и грешиш око тога? Не мора да значи да је било тако, мада, боље ти знаш него ја свакако
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 04.10.2023. u 15:14 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #33 LastDay: Bilo je malo neuspešnog "soljenja". Kliknite za proširenje... Нису много срали, нису се љутили? Значи, прошло је без проливене крви, или сузе
LastDay: Bilo je malo neuspešnog "soljenja". Kliknite za proširenje... Нису много срали, нису се љутили? Значи, прошло је без проливене крви, или сузе
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.159 04.10.2023. u 15:20 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #34 bernardo: Можда и грешиш око тога? Не мора да значи да је било тако, мада, боље ти знаш него ја свакако Kliknite za proširenje... Jbg da si tad bio ti da mi otvoris oci
bernardo: Можда и грешиш око тога? Не мора да значи да је било тако, мада, боље ти знаш него ја свакако Kliknite za proširenje... Jbg da si tad bio ti da mi otvoris oci
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 04.10.2023. u 16:49 - Како су ваши родитељи реаговали када су сазнали да пушите #35 georgejune: Jbg da si tad bio ti da mi otvoris oci Kliknite za proširenje... А јбг брате стварно не могу да знам. Напишеш нешто, а тад могу само да претпоставим
georgejune: Jbg da si tad bio ti da mi otvoris oci Kliknite za proširenje... А јбг брате стварно не могу да знам. Напишеш нешто, а тад могу само да претпоставим