Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 47.501 03.07.2022. u 21:41 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #1 Da li mnogi trazili vise para kada bi znali koliko kolege imaju za isti taj posao?
Kćerka Direktora Cirkusa Legenda Poruka 59.733 03.07.2022. u 21:43 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #2 Zauz: Pogledajte prilog 1181351 Da li mnogi trazili vise para kada bi znali koliko kolege imaju za isti taj posao? Kliknite za proširenje... E baš poštujemo zabranu Normalno da jedni drugima kažemo.
Zauz: Pogledajte prilog 1181351 Da li mnogi trazili vise para kada bi znali koliko kolege imaju za isti taj posao? Kliknite za proširenje... E baš poštujemo zabranu Normalno da jedni drugima kažemo.
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 03.07.2022. u 22:00 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #3 To je dobro da se zaposleni pokolju izmedju sebe ... nismo svi isti i zato ne dobijamo za isti rad istu platuhh.
To je dobro da se zaposleni pokolju izmedju sebe ... nismo svi isti i zato ne dobijamo za isti rad istu platuhh.
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.333 03.07.2022. u 22:24 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #4 Zauz: Pogledajte prilog 1181351 Da li mnogi trazili vise para kada bi znali koliko kolege imaju za isti taj posao? Kliknite za proširenje... Smesno.Kod mene se znalo koliko imas bodova na kvalifikaciju i kolika je vrednost boda,t.j. radnog sata i sta me briga koliko je dreugi primio para.
Zauz: Pogledajte prilog 1181351 Da li mnogi trazili vise para kada bi znali koliko kolege imaju za isti taj posao? Kliknite za proširenje... Smesno.Kod mene se znalo koliko imas bodova na kvalifikaciju i kolika je vrednost boda,t.j. radnog sata i sta me briga koliko je dreugi primio para.
Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 47.501 05.07.2022. u 21:13 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #5 jolemisa: Smesno.Kod mene se znalo koliko imas bodova na kvalifikaciju i kolika je vrednost boda,t.j. radnog sata i sta me briga koliko je dreugi primio para. Kliknite za proširenje... Nekada kazu da zabrana pise kao pravilo toga gde se radi ?
jolemisa: Smesno.Kod mene se znalo koliko imas bodova na kvalifikaciju i kolika je vrednost boda,t.j. radnog sata i sta me briga koliko je dreugi primio para. Kliknite za proširenje... Nekada kazu da zabrana pise kao pravilo toga gde se radi ?
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.333 05.07.2022. u 22:04 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #6 Zauz: Nekada kazu da zabrana pise kao pravilo toga gde se radi ? Kliknite za proširenje... To je verovatno kod sadasnjih privatnika.Nije toga bilo ranije.
Zauz: Nekada kazu da zabrana pise kao pravilo toga gde se radi ? Kliknite za proširenje... To je verovatno kod sadasnjih privatnika.Nije toga bilo ranije.
Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 47.501 06.07.2022. u 06:36 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #7 jolemisa: To je verovatno kod sadasnjih privatnika.Nije toga bilo ranije. Kliknite za proširenje... Kazu da ima gde postoji taj deo o zabrani.
jolemisa: To je verovatno kod sadasnjih privatnika.Nije toga bilo ranije. Kliknite za proširenje... Kazu da ima gde postoji taj deo o zabrani.
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.333 06.07.2022. u 20:44 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #8 Zauz: Kazu da ima gde postoji taj deo o zabrani. Kliknite za proširenje... Ima kod privatnika,ne smeju izmedju sebe da pokazuju, ko koliku platu ima.
Zauz: Kazu da ima gde postoji taj deo o zabrani. Kliknite za proširenje... Ima kod privatnika,ne smeju izmedju sebe da pokazuju, ko koliku platu ima.
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 07.07.2022. u 11:23 - Kako su sve preveslali cutanjem o visini plata? #9 Vesla za takva preveslavanja pravi ljudska zavist