KAKO SU NASTALE VANZEMALJSKE CIVILIZACIJE...I TKO JE NJIHOV KREATOR?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozete vi ovde da se zezate i spamujete kao sto to uvek radite, i radite to i dalje ali necete vi ovde nekog da ubedjujete u nesto sto je ocigledno. Pre nekoliko sati mi je bilo "obecava" a sada sam samo "zainteresovan clan". Zato sto sam se sukobio sa vama, vas prijatelj moderator je to stavio. Ja ne vidim drugo objasnjenje. Plus Sal i moderator drze zajednicki sajt.

Znaci sto vise postova imam to ide u nazad a :hahaha:

Aj ne lupaj molimte, znaci pre nekoliko sati mi je bilo "obecava", a sada je samo "zainteresovan clan".

Ma kako da ne, uopste nije zbog mog sukoba sa vama wc sholjashima. Btw moderatori i Sal imaju zajednicki sajt i prijatelji su. Ko ne veruje neka ih pita, a ima negde na forumu i link za taj sajt.

a izvini sto pitam kako ti znas da ides unazad..upoznat si sa celim redosledom titula ili sta??? ajde prvo lepo proveri pa onda pricaj sta mislis da treba..

Opusti se Parkeriss.Sve je unajboljem redu.
Secam se kad je pored mog nicka stojao komentar "...se trudi" .
Bio sam van sebe od besa misleci da me to neko dodatno podye6ava.
Na srecu neki moji prijatelji su u isto vreme bili u istoj fazi pa su me umirili.

Mosh misliti kako zvuchi " buudala se trudi"

Velika stvar u internet odrastanju je i to da shvatish da je ovo sve ipak samo razbibriga i da neformalne grupacije po forumima ubijaju vreme.Spasioci i revolucionari bivaju najcesce ismejani, tim vise sto su iskreniji u svojim spasilackim teznjama.

Salu chesto zameram preterivanja u obrachunima sa novopridoshlim forumashima al j6g bar je redovan i odzava pdf u zivotu svojim komentarima na jednoj strani. Na nama je da obogatimo i osmislimo onu nashu ,drugu stranu.
Naravno svako u skladu sa svojim mogucnostima.
Vragana mnogo vredi ,vremenom to shvatish .Alexana pozitivan lik,smiruje. Milica im je totalni promashaj al valjda dobro kuva kafu kad su je primili u to jato.Moderatori Master i Oxi .....sta da ti kazem, vidish i sam kako rade.
Uostalom chitav ovaj pdf je derivat nastao od puno trasha sa SF pa je tako i nastavio da zhivotari.
Kom se svidja dolazi i bakce se ,oni pametniji odustanu kad vide s kim imaju posla.
Eto tolko od mene i procitajte moj blog.

Poslednja izmena:
Joj, Buudala po obicaju daje svoju analizu svega i svacega.

Ali, i u pravu je.

Ozimen me optuzio da ismejavam ljude otvorenog uma.
Pogresio je.
Ismejavam najzesce iste te koji mi kazu nesto kao" Slepac, ne vidis i ne znas"
Isti ti su "gotovi"

Ja jesam otvorenog uma, i mogu sve da saslusam, ali jednostavno sebi ne dozvoljavam da mi neko namece ista.
Znaci, ako postujes pravilno, ako je tvoj iskaz kao "ja mislim, ja imam dokaze, ja sam uveren u to" moze.
Ako je iskaz "to je tako i nikako drugacije, a vi koji ne verujete ste slepci" onda ja pokrecem cirkus kolorado.

Buudalo, sa zadovoljstvom cu da looknem tvoj blog.

Joj, Buudala po obicaju daje svoju analizu svega i svacega.

Ali, i u pravu je.

Ozimen me optuzio da ismejavam ljude otvorenog uma.
Pogresio je.
Ismejavam najzesce iste te koji mi kazu nesto kao" Slepac, ne vidis i ne znas"
Isti ti su "gotovi"

Ja jesam otvorenog uma, i mogu sve da saslusam, ali jednostavno sebi ne dozvoljavam da mi neko namece ista.
Znaci, ako postujes pravilno, ako je tvoj iskaz kao "ja mislim, ja imam dokaze, ja sam uveren u to" moze.
Ako je iskaz "to je tako i nikako drugacije, a vi koji ne verujete ste slepci" onda ja pokrecem cirkus kolorado.

Buudalo, sa zadovoljstvom cu da looknem tvoj blog.
neces:lol:

Mozete vi ovde da se zezate i spamujete kao sto to uvek radite, i radite to i dalje ali necete vi ovde nekog da ubedjujete u nesto sto je ocigledno. Pre nekoliko sati mi je bilo "obecava" a sada sam samo "zainteresovan clan". Zato sto sam se sukobio sa vama, vas prijatelj moderator je to stavio. Ja ne vidim drugo objasnjenje. Plus Sal i moderator drze zajednicki sajt.

Jel, koji ti je?

Em sto si pogresio za potpise ispod nika, oprastamo ti svi redom jer si ocito nov pa ne znas...objasnjeno ti je

Sad za ono boldovano...bez veze.
Ja jesam jako aktivan na jednom forumu gde i mod ovde, ali ga ne "drzimo"
Admin tamo nema pojma sta ja lupetam ovde, i ne interesuje ga.

I na kraju, sta tebe boli ko i sta drzi?

Neces kao sukobe sa mnom, a potenciras ih.

Nemoj, molim te nemoj.
Postuj svoje teorije, pricaj sta oces, ali ne prozivaj ikoga bez povoda, argumenata i dokaza.

Nemoj to da radis, ljubazno te molim.
Zasada.

Opusti se Parkeriss.Sve je unajboljem redu.
Secam se kad je pored mog nicka stojao komentar "...se trudi" .
Bio sam van sebe od besa misleci da me to neko dodatno podye6ava.
Na srecu neki moji prijatelji su u isto vreme bili u istoj fazi pa su me umirili.

Mosh misliti kako zvuchi " buudala se trudi"

Velika stvar u internet odrastanju je i to da shvatish da je ovo sve ipak samo razbibriga i da neformalne grupacije po forumima ubijaju vreme.Spasioci i revolucionari bivaju najcesce ismejani, tim vise sto su iskreniji u svojim spasilackim teznjama.

Salu chesto zameram preterivanja u obrachunima sa novopridoshlim forumashima al j6g bar je redovan i odzava pdf u zivotu svojim komentarima na jednoj strani. Na nama je da obogatimo i osmislimo onu nashu ,drugu stranu.
Naravno svako u skladu sa svojim mogucnostima.
Vragana mnogo vredi ,vremenom to shvatish .Alexana pozitivan lik,smiruje. Milica im je totalni promashaj al valjda dobro kuva kafu kad su je primili u to jato.Moderatori Master i Oxi .....sta da ti kazem, vidish i sam kako rade.
Uostalom chitav ovaj pdf je derivat nastao od puno trasha sa SF pa je tako i nastavio da zhivotari.
Kom se svidja dolazi i bakce se ,oni pametniji odustanu kad vide s kim imaju posla.
Eto tolko od mene i procitajte moj blog.

Budalice nasa...draga
procitala ja...to odavno...i prije nego je Ober kopi pejstovo na Krstu...
samo, problem je u tome sto staljinisticku cistku po...prilozenom prirucniku
99 % korisnika...svih boja...znaci, i Administracije... ne bi prezivjelo...:zper:
elem, ili ovo...ili Sibir...to nam je..sto nam je... :lol:

“Imamo grabljivca koji je došao iz dubine kosmosa i preuzeo vlast nad našim životima. Ljudska bića su njegovi zarobljenici.

Oni su preuzeli vlast zato što se nama hrane i oni nas nemilosrdno pritiskaju zato što im služimo kao sredstvo za održavanje života.

Baš kao što mi gajimo kokoške u kokošinjcima, grabljivci gaje nas u ljudskim krletkama. Tako im je hrana uvek na raspolaganju.”

Da, to je nazalost tako. Jos je zalije sto ovce od ljudi nisu ni priblizno svesni svoje situacije, i jedino za sta imaju snage je da nastave da hrane i sluze tirane, poricuci da uopste i postoje, bas kako oni i hoce.

Fenomenalan manevar sa njihove strane, i za to - respect.

Poslednja izmena:
za ''parkeriss'' da u pravu si sad sam bas gledao detaljnije skalu....hmm..a opet..sta mislis
ko je kreator bozije svesti ili njegovog postojanja. nekako mi je logicno da po nekoj inerciji
uvek postoji neko ko stoji iza bilo kakvog stvaranja oblicja ili svesti (ekto-plazma). jer opet mora postojati takva sila ,koja je kreirala univerzum...,a ,ako se uzme u obzir po naucnicima
da je svemir stvoren pomocu velikog praska (sto meni licno ne drzi vodu) ,a da je bog stvoren po nekima iz tog praska ,kao svest ,dok po drugima u teoriji je sam bog izazvao taj prasak
onda mora da postoji takva moc koja je do savrsenstva oblikovala pra-stari univerzum po
galaksijama i planetama ,kakvog danas poznajemo. koji se naravno i danas menja i oblikuje.
po onoj skali bozija svest jeste logicno da je izazvala stvaranje onoga o cemu pricamo...
odnosno sto je prikazano na skali, ali po meni mislim da mora postojati neka tajna ,koja
je omogucila stvaranje bozanske sile. mada odgovore mislim da znaju visoko elitisticka
drustva ,koja i upravljaju sudbinom planete i ljudstva. jer po mom misljenju su i sami nosioci
geneze onoga sto nazivamo vanzemaljskom rasom. a ,to opisuju i nasi i strani autori...
dejvid ajk izmedju ostalog dosta toga pise u knjizi ''najveca tajna''...ima dosta stvari sa kojima se slazem. a ,postoji i cuveno africko ''dogoni'' ,koji imaju pisani dokument o stvaranju
vanzemaljske rase(a) i ljudskom stvaranju. ali ,mediji nisu voljni da do kraja dokumentuju
njihove pisane izvore. da li si gledao na you tubu o gigantima? pozdrav!

Moderatori ne mogu da menjaju redosled titula,ide automatski po broju poruka :lol::lol::lol:

Nikko, ti mene nazivas - ovcom? zato sto ne verujem u vase tripove?
Pripazi malo na svoj jezik.

Ne, nego upravo zbog onoga sto sam naveo, pod uslovom da si se tu nasao.

U sustini, zbog naivnosti, a onda arogancije i neznanja, i zbog nepostovanja prema sebi i sili koja vam je dala zivot. Zbog svega toga ste, kao sto sam rekao, nesvesni svoje situacije, i jedino za sta vam je preostalo snage i svesti je da ponizno nastavljate da sluzite tiranima koji se hrane vasom svescu i koji kontrolisu vas zivot, pritom cak negirajuci i njihovo postojanje uopste. Fenomenalno. Neko je rekao da je ljudska glupost beskonacna, i bio je u pravu. Istina je da se radi o spoljnim silama tj. o entitetima koji imaju vecu svest od ljudskih bica i koju koriste da manipulisu ljudskim zivotima, ali u okviru je ljudskih mogucnosti da se to shvati i promeni, tako da ipak nema opravdanja za tako bedno stanje.

U sustini, zbog naivnosti, a onda arogancije i neznanja, i zbog nepostovanja prema sebi i sili koja vam je dala zivot. Zbog svega toga ste, kao sto sam rekao, nesvesni svoje situacije, i jedino za sta vam je preostalo snage i svesti je da ponizno nastavljate da sluzite tiranima koji se hrane vasom svescu i koji kontrolisu vas zivot, pritom cak negirajuci i njihovo postojanje uopste. Fenomenalno. Neko je rekao da je ljudska glupost beskonacna, i bio je u pravu. Istina je da se radi o spoljnim silama tj. o entitetima koji imaju vecu svest od ljudskih bica i koju koriste da manipulisu ljudskim zivotima, ali u okviru je ljudskih mogucnosti da se to shvati i promeni, tako da ipak nema opravdanja za tako bedno stanje.

Da li postoji pokret otpora? Bilo bi logično. Možda je vrijeđanje onih koji drukčije misle dio strategije?

Da li postoji pokret otpora? Bilo bi logično. Možda je vrijeđanje onih koji drukčije misle dio strategije?

U kom smislu "pokret otpora"?

Ako mislis na organizovanu grupu ljudi koja se bori protiv tirana, ne, "otpor" je u svakom pojedincu, nije potrebno spajati se u grupe, iako verovatno postoje manje grupe, ali to je nevazno. Svako se racuna, svaki pojedinac je bitan.

Ovaj drugi deo nisam razumeo, iako je najverovatniji odgovor - ne.

Znaci, ja sam beskonacno glup, ja sam naivan, arogantan i nemam pojma ni o cemu.Da, jos sam i nesvestan da me neko ili nesto iskoristava i nalazim se u bednom stanju.

Svojim postovima vredjas sve ljude koje ne veruju u tvoju sumanutu repos teoriju.
A vredjas i mene.

Znaci, ja sam beskonacno glup, ja sam naivan, arogantan i nemam pojma ni o cemu. Da, jos sam i nesvestan da me neko ili nesto iskoristava i nalazim se u bednom stanju.

Pa, priznaces da je to jako bedno stanje.

Usput, neko ko vredja sam sebe, i ko je prema sebi najgori, i koji ceo zivot ugnjetava i ponistava svoju pravu prirodu, nema previse prava da se zali na to da ga bilo ko drugi vredja.

Budite prvo bolji sami prema sebi, pa onda "trazite" da vas drugi postuju, ako vam jos uvek bude stalo do toga. Dok se to ne desi, jedino sto mozete je da reagujete i delujete iz egomanije, a tu nema niceg za postovanje, naprotiv.

Ni najobdareniji borci protiv tog matrixa nisu dospeli do tacke gde ce im biti uslisene molitve i ljudi u vecem broju poraditi na eliminaciji unutarnjeg reptila u sebi.Buda Hrist Muhamed, svi su doziveli zlo u njegovom naj eksplicitnijem obliku i dali smernice ljudskom rodu kako da se odupre .Svi neuspesi prvobitno dobro zamisljenih metoda nastaju upravo kao posledica animalno ljudske potrebe da i u takvim stvarima nametne hijerarhiju.
Svako od nas je u isto vreme i krivac i zrtva. Borba protiv univerzalnog zla je moguca samo okretanjem drugog obraza.Nikako smenom zala , pobedom novog zla nad starim ,slabijim, nadjacanim.
Prestanak jurnjave za materjalnim bogatstvima od ovog sveta i podsticaj te okretanje ka ljubavi toliko univerzalnoj koja bi obesmislila svaku patnju i stvorila novo vreme kad svi postajemo jedno te nanoseci bol susedu ,strancu ,istu bol osetimo kao sopstvenu.
Vreme koje dolazi i njegovi izazovi naterace nas da ne odmahujemo vise glavom i zmurimo pred patnjama drugih zivih bica ,od minerala pa do zivotinja i ljudi.
Kad spoznavsi jedinstvo postanemo bolji pojedinci prelazimo na sledeci stadijum,kao gusenice .
Metamorfoza je jedini smisao naseg bivstvovanja u stadijumu tela.
Metamorfoza od samozive zivotinje u bice sposobno i spremno da odagna reptila iz svog ponasanja ili ga bar u potrebnoj meri neutralishe.
To dragi moji , to je uspeh za one koji ga postignu ,blago njima takvima a i nama ostalima ,nejakim na tom putu, u pokusaju dostizanja nove faze.

Divinizacija rodjaci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back