Kako što jeftiniji a što lepše obući maturante?

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Da pričamo o omiljenim brendovima koji su stigli u Srbiju! Šta drugo da se radi po ovakvom danu. Vetar, hladno, a 1. april! A stižu mature!!!
Htela sam da pomognem onim mamama koje ne znaju da šiju (kao što ni ja ne znam!), a nemaju vremena za svojeručne ntervencije ne bi li od običnog odevnog komada napravile neobičan i maturski (kao što ni ja nemam vrmeena jer rmbam i rmbam i nema kuća-posao, nego posao-posao!!). Dakle, moj sin je maturirao (osnovna škola) pročlog maja. Skoknula sam do Budimpešte i sina za maturu u H&M-u obukla za 110 eura: sako (beli, šmekerski), šešir (beli sa pepita trakom), šal (sivi sa tamno sivim i crnim tankim prugama, tanak pamuk!), majica (crna sa belim ispisom napred (kao četkom, super izgleda) - 110 eura!!! Ako znate bolje - javljajte da rzmenjujemo iskustva!!! Doduše, moj omiljeni brend tek stiže u Beograd, u septembru. H&M. To je švedska robna marka koju Švedi izgovaraju HO EM. Ima škarta, ima kiča, ima plastike, ali ima i da se nađe za male pare da se obučeš da izgledaš ko milionče dinara (da baš ne bude - dolara ; )

Čujem da se H&M definitivno otvara i u Begd-u i to u Ušću ali u spetembru. Do tada predlažem pančevački AVIV Park. Nedavno sam prošla kroz Pančevo i pala na teme! Išla sam na stari buvljak, nedelja, tamo može da se nađe heklani stolnjak za 500 dinara i takve stvari. Pa svećnjak od pre 150 godina, srebrni, za 250 dinara. LUDILO. Uglavnom, u povratku vidim sa leve strane kao tržni centar i skrenem da piškim da prostite. I ukapiram da SVE radi: Njujorker, Uradi sam, GOLDEN ROSE, JYSK, O/M (Turska marka, sasvim ok)... Kupim podmetače za stolice (175 dinara!!!!) i maskaru i rumenilo za 510 dindzi kod GOLDEN ROSE. I nekako sam se BAŠ lepo osećala. E pa "Njujorker" je kao stvoren za jeftinu kupovinu. Po cenama jako liči na HM, ali njihova casual i sportswear linija. Za maturu fino mežete da sredite i ćerke i sinove za ne veliki novac.

Ako enko ima iskustva za podeliti da čujemo. :bye:

A onda na taj račun iz HO EM-a dodaj i troškove "skakanja" pa izračunaj koliko je to sve zajedno

Inače hebeš ti radnje u kojima su zidovi okrečeni u crnu boju a svetlo prigušeno. Valjda da kupci ne vide kolike krpe kupuju.

A tek hebeš tu rabotu gde se po matruske krpe "skokne" do Budimpešte i ceger napuni jeftinom robom.

Još bih i razumeo snobizam, tipa skoknuti do Rima ili Milana po neke fensi krpe, ali do Pešte po krpetine koje neće preživeti drugu centrifugu .. to je sumrak zdravog razuma

Da pričamo o omiljenim brendovima koji su stigli u Srbiju! Šta drugo da se radi po ovakvom danu. Vetar, hladno, a 1. april! A stižu mature!!!
Htela sam da pomognem onim mamama koje ne znaju da šiju (kao što ni ja ne znam!), a nemaju vremena za svojeručne ntervencije ne bi li od običnog odevnog komada napravile neobičan i maturski (kao što ni ja nemam vrmeena jer rmbam i rmbam i nema kuća-posao, nego posao-posao!!). Dakle, moj sin je maturirao (osnovna škola) pročlog maja. Skoknula sam do Budimpešte i sina za maturu u H&M-u obukla za 110 eura: sako (beli, šmekerski), šešir (beli sa pepita trakom), šal (sivi sa tamno sivim i crnim tankim prugama, tanak pamuk!), majica (crna sa belim ispisom napred (kao četkom, super izgleda) - 110 eura!!! Ako znate bolje - javljajte da rzmenjujemo iskustva!!! Doduše, moj omiljeni brend tek stiže u Beograd, u septembru. H&M. To je švedska robna marka koju Švedi izgovaraju HO EM. Ima škarta, ima kiča, ima plastike, ali ima i da se nađe za male pare da se obučeš da izgledaš ko milionče dinara (da baš ne bude - dolara ; )

Čujem da se H&M definitivno otvara i u Begd-u i to u Ušću ali u spetembru. Do tada predlažem pančevački AVIV Park. Nedavno sam prošla kroz Pančevo i pala na teme! Išla sam na stari buvljak, nedelja, tamo može da se nađe heklani stolnjak za 500 dinara i takve stvari. Pa svećnjak od pre 150 godina, srebrni, za 250 dinara. LUDILO. Uglavnom, u povratku vidim sa leve strane kao tržni centar i skrenem da piškim da prostite. I ukapiram da SVE radi: Njujorker, Uradi sam, GOLDEN ROSE, JYSK, O/M (Turska marka, sasvim ok)... Kupim podmetače za stolice (175 dinara!!!!) i maskaru i rumenilo za 510 dindzi kod GOLDEN ROSE. I nekako sam se BAŠ lepo osećala. E pa "Njujorker" je kao stvoren za jeftinu kupovinu. Po cenama jako liči na HM, ali njihova casual i sportswear linija. Za maturu fino mežete da sredite i ćerke i sinove za ne veliki novac.

Ako enko ima iskustva za podeliti da čujemo. :bye:

Не знам али ме чека та куповина за коју недељу. Пре сам за лепо скоцкану опуштену варијанту ( ципеле а може чак и патике, фармерке и нека црна кошуља)
Али, остављам свом матуранту да изабере а ја ћу да финансирам.

Sećam se da sam se ja obukao za oko 6500 dinara i to dosta kvalitetno.
Zelena karirana košulja sa dugim rukavima bila je oko 1500 dinara (bila je neka markirana - "Dsquared", tako se valjda zvala marka). Ispod sam imao crnu majicu na kratke rukave, bila je 900 dinara (domaća proizvodnja). Kupio sam običan kajiš, isto 900 dinara i nosio ga još tri godine posle mature dok nije počeo da se haba i puca. Maslinasto zelene farmerke, plaćene oko 2000 dinara ("Brug" isto neka domaća marka). Patike nisam hteo, jer sam imao omiljene Coversice, ali me naterali roditelji tada, pa sam kupio patike za oko 1200 dinara (tačnije, bila je neka akcija "kupiš jedan par, drugi dobiješ besplatno"). Ne mogu se setiti kako se marka zvala, navodno je bila neka iz Italije.

Ajd da ja kažem iz ugla muzikanta koji se nagledao tih scena sa maturskih zabava.

Ustvari, najlepše se osećaju oni koji dođu na proslavu ležerno obučeni, bez nekih frakova i prohujalo s vihorom haljina.

Mnogo puta video sam onu decu kako nabadaju na štiklama i poizuvaju se već po dolasku na proslavu, zbog bola i da bi mogle da se bar malo opuste.

Najdobronamerniji savet devojkama, da ponesu u kesi neke baletanke ili već kako se zovu one udobne ravne cipelice.

Ostalo je sve individualni ukus i ne bih se mešao u dečije želje i mogućnosti roditelja.

Bilo, LUDOOOO!
Ko ne zna, ko nije bio... obavezno da dodje.
Kakva Indjija, kakav Outlet... dodjite bre ljudi u Pančevo iliti Panchester City.
AVIV trzni centar slavio prvi rodjendan i otavranej drugog dela i dolazak novih 18 brendova, medju kojima C&A, DM, LILLY, OVS, DexyCo, TIMEOUT, Lisca, The GATE, Cipelino, Sport Vision...pored brendova koji su već tu kao New Yorker, Deichmann, Takko, Fox fashion, H&O....

Jeca Tomasevic pevala bolje nego ikada, vatromet, oni baloni u koje deca udju pa kao "hodaju po vodi", providni oni kao veliki mehurovi. Kako se to zove?

Uglavnom, ako hocete, bez zezanja, dobar, ali dooooobar shopping (znaci veeeliki izbor, solidan kvalitet i stvarno normalne cene(, Pancevo vam je nadohvat ruke.

Moj sin je pre tri godine kao maturant (gimnazije ) ovako odlucio : kupio teget farmerice, belu majicu,patike bele ( omiljena marka converse,iskljucivo takve nosi ), divan crni kozni kais i crni sako( -sjajno je izgledao,ko lutka sa dugom zlatnom kosom vezanom u rep :D) .A sve to je nosio i posle tako da smo prosli zaista jeftino a bilo je po njegovom ukusu .

Back