- Poruka
- 91.505
Kako štitite auto od vrućina i drugioh vremenskih uslova?
Imate li ceradu?
Imate li ceradu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni su štitnici za sunce pod moranje.Samo garazen kad je negde vani ladovina po mogucnosti.
Vidjam da mnogi stavljaju one kurceve ko aluminijum boja.
Cela poenta je da se auto ne pregreje puno ...ako njemu ispuca tabla zato sto je stojao na Suncu .....kakav je to onda kvalitet.Po meni su štitnici za sunce pod moranje.
Неколико савета. Када год је могуће, паркирајте аутомобил у сенци да бисте смањили директну изложеност сунцу. Ако нема природне сенке, користите надстрешнице или гараже. Наношење тамних филмова на стакла може значајно смањити продор топлоте и УВ зрачења у унутрашњост возила. Користите покриваче за аутомобил када је паркиран на отвореном. Ово не само да штити од сунца, већ и од прашине и других нечистоћа.Kako štitite auto od vrućina i drugioh vremenskih uslova?
Imate li ceradu?
Pogledajte prilog 1582473
Ma da, kako da ne, još i otvorim suncobran iznad njega ako je vrućina, pokrijemStavljate li ono ko itison ispod šoferšajbne
Nije u pitanju samo da zaštitiš plastiku nego da se ne usija dok si u voziluCela poenta je da se auto ne pregreje puno ...ako njemu ispuca tabla zato sto je stojao na Suncu .....kakav je to onda kvalitet.
Ja sam mislio da to postoji, moj komsija ima neki auto , pa se otvara trouglic kao nekad na dijani....ali je noviji auto...i otvara se nadoleka spolja...bas mi palo na pamet kad sam prolazio , vidi neko retro a dobro resenje...Glupo je što danas prepametni inženjeri ne naprave sistem da se otvori malo šiber ili panorama ili prozori kada je temp u debelom plusu da se otvore prozori pola prsta. Senzor za kišu da pozatvara.
Bukvalno, pa makar i ona od lima kad kupis materijal mozes je sam uz malo vestine sastaviti za 500 evraNekada sam imao ceradu ali je mačke ludački zapišavaju pa sam batalio. Inače cerada je kul ali posle svake kiše moraš da je skidaš i prosušiš. Jeebeš ti takav posao.
Garaža je zakon pa onda neka breza i slično sa laganom krošnjom.
Ne znam koje su cene materijala sada (zadnji put kada sam gledao tipa duzine 5m sirine 2.5 i visine 2m bi me izaslo 500 jura), znam da govna koja nude montazne garaze od tog istog materijala traze po 1000-1500 eur-a.....Dal si lud za 500 evra možeš kuću da sazidaš