Kako ste upoznali svoje bracne partnere ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brate znali su svi sa ljs i zena tada, nismo mi krili
Al to je pluskvamperfekat

Vreme je da se unisti neki novi muski zivot :malav: samo ovog puta udova da budem, njih svi sazaljevaju, niko te ne pita kad si udovica sta ste zajebali, ko kad si polovnjaca :lol: jos ima i klopanja na groblju, pa kud ces vece srce, spremi krempite, ja sam vec fascinator spremila
Bar je to sad lako,znaš gdje treba da tražiš kandidata za to.

Brate znali su svi sa ljs i zena tada, nismo mi krili
Al to je pluskvamperfekat

Vreme je da se unisti neki novi muski zivot :malav: samo ovog puta udova da budem, njih svi sazaljevaju, niko te ne pita kad si udovica sta ste zajebali, ko kad si polovnjaca :lol: jos ima i klopanja na groblju, pa kud ces vece srce, spremi krempite, ja sam vec fascinator spremila
ja sam za, moje krempite cekaju cekaju ko zapeta puska!
i gledaj da budes bogata udovica, da ne mislimo oko troskova sahrane, stek nemamo, to smo vec utvrdile :malav:

e ali stvarno bogi, papir je nebitan al onako bas nebitan
Врло је али врло битан. :)
Због правног уређења односа.
Прођу године, заједно се свашта уради, а на крају, после нечије смрти нпр. дође нека непозната родбина и све распрчка.
Свуда у свету се признаје само папиролошки брак. Брак без матичара мора бити потписан код нотара, уз два сведока, да би зарад евентуалности, право могло да суделује.

Screenshot_20210328-113753_Facebook.jpg

Mog dragog sa kojim sam skupa 5 godina(zajedno živimo skoro 4) sam upoznala na jednoj kućnoj žurci, bolje reći sedeljci. Nismo nesto naručito komunicirali to veče ali pošto je bila mala razgovarali smo. Ništa posebno, onalo površno.
Posel desetak dana smo se, sasvim slučajno, sreli u gradu. On je prišao i pozdravio me, a ja sam se folirala da se ne sećam gde smo se upoznali. On mi je rekao da se foliram. Ja sam se nasmejala. Razgovarali smo čitavo veče. Dogovorili se za kafu za sutra dan.
Posle dva meseca i puno susret (kafa) se smuvali. Posle godinu dana počeli da živimo skupa. I sad vidimo zajedničku budućnost.

Na koji nacin.Da li je to bilo poznanstvo koje je preraslo u brak preko prijatelja,porodice, raznih druženja, oglasa , interneta ?

Da li imate neku anegdotu ili romanticno secanje sa tih prvih sastanaka

Mi smo se jurili godinu dana po supermarketu. Tačno toliko!
On je mene primetio kada sam umotana u pasmine tražila hleb medj' jeftinim, arapskim parfemima. Ja sam njega primetila jer je bio Guliver uz Liliputance.
On je mislio da sam Poljakinja.
Ja da je on Amerikanac jer samo ta nacija nosi sorts ispod kolena i japanke.
Tempirali smo odlaske oko šest popodne i po mom sudu, lepo se igrali.
Igra je prestala kada je u restoranu seo iza mene, okrenuo nečiji telefon i kazao "sine, sleteo sam". Em domaći em ozenjeni skot, dakle, svi su muški jednaki, skupila sam sebe i svoju knjigu i pobegla iz restorana dok je još taj razgovor trajao.
Elem, nakon toga se nismo videli mesecima. On je odleteo da gradi fudbalski stadion sa nacistinim sinom a ja lepršala po svetu.
Iscuri puna godina od prvog susreta kod rafa sa smrdljivim parfemima, letim preko Beograda za Nemačku kod sestre a on ide kući na odmor. Noćni let, kasnim, utrcavam u bus koji vozi do aviona pun pomešanih stjuardesa, inženjera i starleta, kad ispred mene stade Guliver. Ozbiljno, još uvek verujući u moje poljsko poreklo, pita na engleskom da li smo mi komšije. Rekoh - jesmo, na srpskom.
Gužva, gurkanje, pita da se vidimo u Beogradu tih par dana, ja ne idem tamo i onda kaže nešto, nešto je izašlo iz njega da mi je skrenulo pažnju - reci mi gde ideš, vozicu te ja samo ujutru kad sletimo da uzmem auto.
I tu meni zamiriše...ali još uvek ne znam sta...
Izvinim se, odletim i izadjemo dve nedelje kasnije pošto su se odmori završili...uprkos trudu kroz zabavljanje, vremenom je trud postao jednak, meni je i dalje najdraža ona situacija iz aviona kada je hteo da vozi ujutru pošto je leteo cele noći ne zato što je to neka posebna sitnica već zato što mu je tog dana bio rodjendan i išao je kući da ga proslavi a bio je spreman da ga slupa sa nekom nebitnom devojkom koja se vrtela oko ose tražeći hleb po supermarketu.
Sin je bio sestra a ja nagluva napravila gluve telefone mesecima.
Da nije bilo tog noćnog leta 23. septembra kako bih se samo zeznula...vise ja nego on, čini mi se...

Back