Fakje Primećen član Poruka 854 14.09.2007. u 14:01 - Kako ste uopste poceli da slusate metal...? #51 Little Susie: ti je ni ne znas,a vec je prozivas tri puta duze je od tebe na forumu,a ti...pu,jbt... Kliknite za proširenje... shit je prva počela. michael jackson je pedofil
Little Susie: ti je ni ne znas,a vec je prozivas tri puta duze je od tebe na forumu,a ti...pu,jbt... Kliknite za proširenje... shit je prva počela. michael jackson je pedofil
D difrent from others... Veoma poznat Banovan Poruka 12.955 14.09.2007. u 19:08 - Kako ste uopste poceli da slusate metal...? #52 Little Susie: ti je ni ne znas,a vec je prozivas tri puta duze je od tebe na forumu,a ti...pu,jbt... Kliknite za proširenje... a koji ****** to ima veze koliko je neko davno na 4umu?
Little Susie: ti je ni ne znas,a vec je prozivas tri puta duze je od tebe na forumu,a ti...pu,jbt... Kliknite za proširenje... a koji ****** to ima veze koliko je neko davno na 4umu?
Evangelion Aktivan član Poruka 1.053 14.09.2007. u 19:17 - Kako ste uopste poceli da slusate metal...? #53 Ja sam nekad slusao slipknot zato sto je muzika agresivna ali vremenom mi je dosadilo pa sam poceo da pratim Neon Genesis Evangelion!!
Ja sam nekad slusao slipknot zato sto je muzika agresivna ali vremenom mi je dosadilo pa sam poceo da pratim Neon Genesis Evangelion!!
papaj@ Ističe se Banovan Poruka 2.750 14.09.2007. u 19:23 - Kako ste uopste poceli da slusate metal...? #54 lako uz sinalko