- Poruka
- 11
Ja sam jadni siptari i pusim ga svima za engleske papire
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sosa iz banata:Milane i Vanesa nevidite da niste na dobrom forumu !!!! Moderatori zar ovakvi textovi nisu zasluzili brisanje ????,
sosa iz banata:Ma nedovrsene osobe !!!!!
sosa iz banata:Cudo jedno !! Osoba takve bistrine kao ti trebala je da reaguje pre jedne "glupave " i da trazi od modreatora da ponisti takve vulgernosti .Zar ne ??? Ako nisi ti pisala nerazumem zasto da se ljutis to se odnosi na osobe (osobu) koje su to pisale .
PESKE PREKO MADJARSKE U AUSTRIJU KOD GRADA SOPRON IMA SELO ... ZATIM VOZOM DO INZBRUKA PA STOPOM DO BAD RAJENHALA ZATIM VOZOM ALI LOKALNIM DO MINHENA I NAKON TOGA KRADENIM AUTOMOBILOM DO STRAZBURA ETO TAKO SE STIZE U EVROPU ZATO STO SU CRVENI SJEBALI SARU ***** IM DA BI LI IM ***** MATERINAsosa iz banata:Ja sam pre 33 godina dosla u Francusku sa turistickom visom na privremenom radu koji i dan danas traje .
A vi ??????? Kako ste vi otisli i kako se danas ide ????
OTVORI RACUN U SOCIETE GENERAL YOUGOSLAV BANK LINK CES NACI NA YUPORTAL.COM I ONDA FRANCUSKI LOPOVI NE MOGU ZNATI STA IMAS NA RACUNU JER JE TO SRPSKA BANKA KAPIRAS?hanibaI77:trenutno imam najbolje rezultate u regionu sto se tice zenskih parfema,treca sam u muskim parfemima i prva u marzi
takodje najbolji taux de transformation de visiteur en client(molim za adekvatan prevod za pec taux)
to je moj pocetak puta ka mestu direktora...ali mnogo strpljenja,mnogo stresa,samo znam da bez toga ne bih mogla da zivim
mojra trenutno imamo kredit za drugi auto,uporedo sa placanjem skupljamo lovu na stednji s namerom da otplatimo ranije.kod credit mutuel sam
da li postoje placanje kazne ako vratis kredit ranije?
a drugo pitanje je kako da izbegnem placanje poreza na stednju posto planiramo pre kupovine nekretnine da malo pristedimo ali posle 7000€ se valjda placa porez pa se ne isplati
da li ako svako od nas troje stavi na svoj stedni racun po 7000€ se sabira ili je dozvoljeno?