Kako ste gledali na nabacivanja starih kad ste bili mladi?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Kada ste vi imali 20,30,35 godina a neko tamo :pop: 40+ misli da bi bili "super par".
Jeste ih i vi dozivljavali kao :pop: ili vam nije bilo bitno sto su za vas prestari za bilo sta na tom planu ili treba da nadju nekog svog godista/priblizno svog?

Izjasnila sam se po tom pitanju a zanima me kako su forumasi i forumasice u vreme svoje mladosti gledali na takve stare ljude.

(Druga moja tema na ovoj novoj verziji ovog foruma.)

Poslednja izmena:
Kada ste vi imali 20,30,35 godina a neko tamo :pop: 40+ misli da bi bili "super par".
Jeste ih i vi dozivljavali kao :pop: ili vam nije bilo bitno sto su za vas prestari za bilo sta na tom planu ili treba da nadju nekog svog godista/priblizno svog?

Izjasnila sam se po tom pitanju a zanima me kako su forumasi i forumasice u vreme svoje mladosti gledali na takve stare ljude.

Gledala sam na takve persone, koje su od mene starije 8-10+ kao na teske matorce.
Meni su momci do 4-5 godina vise od mene bili limit.
Sve preko toga sam dozivljavala kao penzionere.
I kad bi se desavalo da neko od tih matoraca pridje, odbijala bih svaki kontakt, jer mi se gadilo. Bukvalno.

Imam tatu, imam brata, ujaka, strica, dede, bracu... sve ih imam i to u velikom broju. I nikad mi ta uloga muskarca nije falila u zivotu. Tako da sam uvek trazila partnera, nekoga sa kim sam rame uz rame, bez ikakve njegove ili moje prevelike prednosti u bilo cemu

Mozda ce zvucati grubo
Ali prilazak nekih muskaraca sam smatrala i kao uvredu.

Pa što grubo kad je to istina, meni nekad dolazilo da se zapitam kakve ja to j.bte signale šaljem kad mi prilaze neki jezivi likovi :sad2:
A nisam čak nikad ni lovila muža, uvek sam ili već imala momka ili ga nisam želela imati ni na slici, meni je svaki momak prvo bio drug, prosto nisam neki tip za te površne flertove :-/

Kapiram kad imaš 20 da ti neko ko je 40+ liči na matorca, ali sa 30 ili 35 to su potpuno druge relacije.
Meni lično godine nisu bile ne znam koliko bitne, ali definitivno nisam za velike razlike... Bila sam ozbiljno zaljubljena i u čoveka koji je 17 godina bio stariji. Ali mi je bilo očigledno da je jaz preveliki, da sam za njega klinka, sa takvom razlikom koja je toliko godina različitog znanja i životnog iskustva nema ravnopravnog odnosa.
Kao što je bilo nabacivanja koja su bila što kaže čičak čista uvreda, ali opet nevezano za godine. Jedino, eto , što se često ti, iz one perspektive gledano, matorci malo zanesu ubeđeni u svoju prednost i da mogu lako i na brzinu da smotaju neku klinku. Mlađi budu malo oprezniji i sa više poštovanja, uglavnom... Ne znači da im se krajnji cilj i dometi razlikuju. Ako misliš na to...
Ali ne vidim što je to tako bitna stvar. Neki ljudi flertuju na svakom koraku, ne treba tome pridavati neki značaj.

Poslednja izmena:
Evo iz moje perspektive, kao nekog tu "40 +" :) > Znaci ja upoznam devojku, u nekom opustenom drustvu, i prvo gledam da li mi se svidja KAO OSOBA, znaci komplet, fizicki,mentalno...Kroz pricu se potegne tema godina, i posto necu da lazem-iako proilazim kao 10 goidna mladji po izgledu-otvoreno kazem svoje godine...pa ako joj smeta, neprijatno joj je, OK nikom nista...Ako njoj ne smeta-sto bi meni..?Naravno pricam o ISKLJUCIVO 18+, cak stavise ispod 25 +, 30+ godina devojkama , o onima sa 18, 20, to mi je BAS premlado... i na te ni ne pomisljam...

Evo iz moje perspektive, kao nekog tu "40 +" :) > Znaci ja upoznam devojku, u nekom opustenom drustvu, i prvo gledam da li mi se svidja KAO OSOBA, znaci komplet, fizicki,mentalno...Kroz pricu se potegne tema godina, i posto necu da lazem-iako proilazim kao 10 goidna mladji po izgledu-otvoreno kazem svoje godine...pa ako joj smeta, neprijatno joj je, OK nikom nista...Ako njoj ne smeta-sto bi meni..?Naravno pricam o ISKLJUCIVO 18+, cak stavise ispod 25 +, 30+ godina devojkama , o onima sa 18, 20, to mi je BAS premlado... i na te ni ne pomisljam...
Ovo je jedno normalno razmisljanje muskarca
Nema veze sto smo(ste) oboje punoletni, prosto nije prirodno videti par sa velikom razlikom u godinama, u meni to uvek izazove neko sazaljenje. Jer pomislim da neko od njih dvoje leci svoje traume iz detinjstva(zivota), nadomescuje nesto sto mu je falilo.
Mene sad ne vredja prilazak muskaraca od 40 godina ali od 50 bi me vredjalo, kao sto bi(sam) bila zgrozena prilaskom muskaraca od 30-35 godina, kad sam imala 18.

cuj ja da sam musko ja bih muvala najvise te koje su tek dobile licnu kratu...valjda zato nisma u ovom zivotu musko. :mrgreen:

Iz nekog razloga odavno imaš problem sa postavljanjem granice starosti kod ljudi
iz nekog razloga ni ja ne razumem baš ovo pitanje iz uvodnog posta i kome može odgovor na njega bilo šta da razjasni
jer to je pitanje ukusa i ličnih afiniteta pa je mešanje okoline u tu problematiku potpuno nepotrebno

da je samo u tome problem. :D

Nikad mi se tada nisu nabacivale starke, a nije da nisam želeo da probam

Mene cesto muvaju "matorci" i nije mi jasno zasto, dal mi na celu pise nesto hbt
Imam veci broj muvanja od strane dosta starijih nego od ovih priblizno mojih generacija, u cemu je stos ja bih volela da znam
Pri tome mislim ma muskarce po 20 god i vise starije, dakle tate mogu da mi budu....sta oce bre

Mene cesto muvaju "matorci" i nije mi jasno zasto, dal mi na celu pise nesto hbt
Imam veci broj muvanja od strane dosta starijih nego od ovih priblizno mojih generacija, u cemu je stos ja bih volela da znam
Pri tome mislim ma muskarce po 20 god i vise starije, dakle tate mogu da mi budu....sta oce bre
Možda im treba svežija fotka za Politiku...

zato sto izgledas ko jedna od onih prerano ostarelih sto se vukljaju sa dedama

Cudno je to sa godinama...sa 16 mi je neko od 30 bio star i prestar, a sa 22 mi nije smetalo sto mi se udvara neko od 35. U tim godinama sam vise obracala paznju na neke druge stvari, primecivala kvalitet osobe, sarm i nisam razmisljala o godinama.
Od 20e do 35e je ponekad tesko da se provali koliko ko zapravo ima godina.
...pa kasnije malo... posle 35+ nekima je vrlo teško odrediti godine....

Sa 20 su mi vetj od 25 bili matorci, a ako ne rade, nisu završili fax sa 3 banke..frikovi...devojke samo do 4god +-, još od gime. Tj muzičke

Back