ljubota Veoma poznat Poruka 12.030 danas u 10:56 - Kako ste danas? #26 Jutro. Doručak sa pogledom na more na terasi. Pravimo planove za današnju destinaciju provoda. Godišnji do nedelje, vreme leti.
Jutro. Doručak sa pogledom na more na terasi. Pravimo planove za današnju destinaciju provoda. Godišnji do nedelje, vreme leti.
Frederick_ Elita Poruka 17.665 danas u 11:50 - Kako ste danas? #27 Bryaxis: Dobro jutro, narode! Ja bih samo volela da pitam kako ste od jutros? Kako vam je počelo jutro? Kliknite za proširenje... Bazen sa detetom, jak dorucak posle toga, malo posao i sada igralište. Ko rano rani - sve završi do podne i onda može da se igra
Bryaxis: Dobro jutro, narode! Ja bih samo volela da pitam kako ste od jutros? Kako vam je počelo jutro? Kliknite za proširenje... Bazen sa detetom, jak dorucak posle toga, malo posao i sada igralište. Ko rano rani - sve završi do podne i onda može da se igra
Frederick_ Elita Poruka 17.665 danas u 12:08 - Kako ste danas? #28 Alter_Ego_: И Хитлер је то радио са нижим расама. Kliknite za proširenje... I u Srbiji se medicinski radnici vakcinisu istim vakcinama kao i medicinski radnici u Nemackoj. Nista novo.
Alter_Ego_: И Хитлер је то радио са нижим расама. Kliknite za proširenje... I u Srbiji se medicinski radnici vakcinisu istim vakcinama kao i medicinski radnici u Nemackoj. Nista novo.
Svetozar ot Ružičić Veoma poznat Poruka 11.989 danas u 12:18 - Kako ste danas? #29 Bryaxis: Ja bih samo volela da pitam kako ste od jutros? Kako vam je počelo jutro? Kliknite za proširenje... Па зар на Психологији?
Bryaxis: Ja bih samo volela da pitam kako ste od jutros? Kako vam je počelo jutro? Kliknite za proširenje... Па зар на Психологији?
buudala Stara legenda Poruka 82.376 pre 50 minuta - Kako ste danas? #30 Prasetina je mlaka, a pivo ladno
V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.381 pre 43 minuta - Kako ste danas? #31 Bryaxis: Dobro jutro, narode! Ja bih samo volela da pitam kako ste od jutros? Kako vam je počelo jutro? Kliknite za proširenje... Napeto. Kako me samo kolege u birou nerviraju svojim licemjerstvom i necovjecnoscu.
Bryaxis: Dobro jutro, narode! Ja bih samo volela da pitam kako ste od jutros? Kako vam je počelo jutro? Kliknite za proširenje... Napeto. Kako me samo kolege u birou nerviraju svojim licemjerstvom i necovjecnoscu.