KAKO STE DANAS OBUČENI?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e100.gif

Volim i takve... ali sam mislila bas na jednu suknju koju sam juce videla na Banovom Brdu.... Materijal je smb zelene boje, gore je uska u struku, i siri se do kolena. Ali je onako malo zvonasta. Materijal je malo cvrsci pa ona stoji, ne pada tako....
Volim cizmice sa takvom stiklom. Takve sam i htela da kupim. Samo ako mi ne budu "klamcale" gore, volim da su mi uz nogu....

Zana:
Volim i takve... ali sam mislila bas na jednu suknju koju sam juce videla na Banovom Brdu.... Materijal je smb zelene boje, gore je uska u struku, i siri se do kolena. Ali je onako malo zvonasta. Materijal je malo cvrsci pa ona stoji, ne pada tako....
Volim cizmice sa takvom stiklom. Takve sam i htela da kupim. Samo ako mi ne budu "klamcale" gore, volim da su mi uz nogu....

ta suknja zvuchi stvarno extra...........bash volim tako opisane suknje..... i ja isto ne volim kad ima prostora gore......
al teshko je naci takve chizme......sad sve ima neke sa shpicom.......to ne volim:(

Bila sam sad skoro u Metrou, ima goooomila cizmica.... Danas posle posla bi trebala da odem u Metroov diskont. Tamo je 30% popusta.
Valjda cu naci neke takve cizmice ali bez spica.... Ne volim ni ja spic....
Suknjica je nekako u military fazonu... Gore nema klasican struk, tako da moze da se nosi i kao spusten struk. Ima neke dzepcice i kao neki kais koji je od materijala i iz jednog dela sa suknjom... Ma, mnogo mi se svidela na blic. Nego, gledala sam nesto drugo, pa nisam ni prisla da pipnem i pitam posto je....
Sada sam se nesto skoncentrisala na cizmice...

e ja volim spushten struk, ali ne volim kaisheve. to mi bash bezveze. icicu i ja do metro-a, moram da nadjem neke lepe....
al ja bi ovakvu kao na slici, al nisam nigde videla.........mislim, lazhem, jesam, ali za 4000.......ma vazhi........preskupo.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back