Kako staviti muškarcu do znanja da hoćeš seks sa njim?

što se tiče ovih nivih tema koje su meni debilne ali skroz al ajd.

Stvari jednostavno funkcionisu.

Znaci ako mi nisi predmet pozude ono ne radis me prebacicu te u friendly mode bicu ti brat od tetke tako da ces da se ohladis sama ( to ako smo osudjeni da komuniciramo :lol:) kao recimo ovde.

to je izuzetno koristno kad te napada veci broj zena :lol: suptilan nacin hladjenja reako bih :lol:

Ako odlucim da te kresnem i ako me radis neces znati šta te snašlo biće direktno i surovo :lol: Znaci ako mi privlacis paznju videces me u pravom svetlu a ne msku za odbijanje komaraca :lol:

Uglavnom to ide po principu kad covek moze da bira pa sto bi neku koja te ne radi kad imaju dve u redu koje te cekaju i koje te rade msm prosta stvar.

To je i odgovor na temu. Ako hoces seks i samo seks budi direktna pogotovo ako te neko radi i već imaš target na nekoga nema tu šta da se mrači mnogo.

Kraj pirče.

Ono kapiram da nismo ovde da karamo jedni druge u mozak i nabijamo kompleksasima jos vece komplekse . Ako si Lav nemoj da se izdrkavas ne domaćoj životinji .

Poslednja izmena:
što se tiče ovih nivih tema koje su meni debilne ali skroz al ajd.

Stvari jednostavno funkcionisu.

Znaci ako mi nisi predmet pozude ono ne radis me prebacicu te u friendly mode bicu ti brat od tetke tako da ces da se ohladis sama ( to ako smo osudjeni da komuniciramo :lol:) kao recimo ovde.

to je izuzetno koristno kad te napada veci broj zena :lol: suptilan nacin hladjenja reako bih :lol:

Ako odlucim da te kresnem i ako me radis neces znati šta te snašlo biće direktno i surovo :lol: Znaci ako mi privlacis paznju videces me u pravom svetlu a ne msku za odbijanje komaraca :lol:

Uglavnom to ide po principu kad covek moze da bira pa sto bi neku koja te ne radi kad imaju dve u redu koje te rade msm prosta stvar.

To je i odgovor na temu. Ako hoces seks i samo seks budi direktna pogotovo ako te neko radi i već imaš target na nekoga nema tu šta da se mrači mnogo.

Kraj pirče.

Ono kapiram da nismo ovde da karamo jedni druge u mozak i nabijamo kompleksasima jos vece komplekse . Ako si Lav nemoj da se izdrkavas ne domaćoj životinji .

nije ti loše ovo objašnjenje

Doza prefinjenog bezobrazluka je u tome što ti nedam ni da me upoznaš već te ohladim odmah .

Ne može to da skapira neko ko barem jednom nedeljno ne ugasi telefon jer ga brutalno smara da odgovara na poruke.

Znaci necu ti nabiti kompexe jer ih ni sam nemam , ali necu te ni ebati jer me ne radis kraj price .

Ako si kul bicu ti drug ( ako si baaas kul :lol:) ...Opet kazem koja je fora da karaš u mozak ljude koji nisu tvoja kategorija. Budi lav nemoj biti domaća mačka.

- - - - - - - - - -

evo podseticu te prvo suptilo da ne ide odmah ovde na javno :lol:

Ako joj nabije dobro mozda progovori tecno

A kako da zna da li da to uradi ili ne?

Mucanje je nedostatak kite i nema nista bolje nego istorbati zbunjenu curu.

Pa ti covece sve znas. Vidi se da si nacitan :lol:

Trudim se da ne mislim :lol:

U ******, pa to je dosta obaveza za nju samo zbog jedne jebacine. Pravom krmku ne treba molba da ide zderat

- - - - - - - - - -

Aj mi posalji sliku kako vrtis kosu prstom pa da skocim na tebe

Sinnke VS Mali cicak, pa ovo je najjaci dan na krstarici:super:
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

U ******, pa to je dosta obaveza za nju samo zbog jedne jebacine. Pravom krmku ne treba molba da ide zderat

- - - - - - - - - -

Aj mi posalji sliku kako vrtis kosu prstom pa da skocim na tebe

Zato je tema o muškarcu i ženi, a ne o krmku i krmači. Ili krmku i ženi.

Izgleda da se ljis u međuvremenu preimenovao u stočarstvo. Ili seks sa životinjama. :lol:

Ne znam, ja provedem neko vreme u razgovoru i samo poljubim ili kazem mnogo pricas mogao bi da me poljubis, jednom sam i pitala pa smo imali sex sutradan. Kao da je to komplikovano ako si dovoljno hrabra.

- - - - - - - - - -

Recima, pkretima tela izazivanjem, dodirivanjem sebe, obuces se nepristojno, skines odecu, pogledom u oci, gestovima, razmaknes nogice :rumenka: 1000 nacina :)

Napadnes ga :zper: krees da ga diras palis dole i gore izbacis grudi das njemu da ih ljubi :lol:

Sve je u tvojoj masti :)

strai dobri andjelko:)

- - - - - - - - - -

Lako. Ako ga vec poznajes. Pribijes se uz njega guzom ili ga uhvatis za dupe. Ako ga ne poznajes onda mu moras prici i zapoceti neki razgovor, uz flert i izazovnu odjecu.

Svidja mi se, ja sam svog bivseg stalno drapala za dupe na ulici a njemu nisam dozvoljavala da on mene.

- - - - - - - - - -

Meni jedna zgodna devojka stalno salje gole fotke u halterima pa joj ne uspeva, ne palim se na zene

Drage dame,ludim nisam imao sex 9 mesec,da bio 5 meseci u cz-u,tamo i nije pozeljno no salu na stranu. obozavam predigru,nekad vishe i od samog sexa
e sada ko poslednji bednik,posto idem na 4 godine u mitrovicu(tamo picki ima,ali zena ni za lek)
Voleo bih da pruzim nwkoj dami-devojci takav oralni sex da bih vristala.jer ja sam debil nemogu uzivati to jest doziviti vrhunac ako devojka nedozivi.
Ako ima neka koja bih pa normalno razvijenom decku pruzila makar da je oralno zadovoljim a ako joj se svidi moze i dalje da nasnam patetika,ali dame molim vas malo razumevanja,trenutno nema devojku i obecavam nece te zazaliti
plus obecavam Drage dame,ludim nisam imao sex 9 mesec,da bio 5 meseci u cz-u,tamo i nije pozeljno no salu na stranu. obozavam predigru,nekad vishe i od samog sexa
e sada ko poslednji bednik,posto idem na 4 godine u mitrovicu(tamo picki ima,ali zena ni za lek)
Voleo bih da pruzim nwkoj dami-devojci takav oralni sex da bih vristala.jer ja sam debil nemogu uzivati to jest doziviti vrhunac ako devojka nedozivi.
Ako ima neka koja bih pa normalno razvijenom decku pruzila makar da je oralno zadovoljim a ako joj se svidi moze i dalje da nasnam patetika,ali dame molim vas malo razumevanja,trenutno nema devojku i obecavam nece te zazalitiiko Drage dame,ludim nisam imao sex 9 mesec,da bio 5 meseci u cz-u,tamo i nije pozeljno no salu na stranu. obozavam predigru,nekad vishe i od samog sexa
Ako ima neka koja bih pa normalno razvijenom decku pruzila makar da je oralno zadovoljim a ako joj se svidi moze i dalje da nasnam patetika,ali dame molim vas malo razumevanja,trenutno nema devojku i obecavam nece te zazalitiece sazDrage dame,ludim nisam imao sex 9 mesec,da bio 5 meseci u cz-u,tamo i nije pozeljno no salu na stranu. obozavam predigru,nekad vishe i od samog sexa
Ako ima neka koja bih pa normalno razvijenom decku pruzila makar da je oralno zadovoljim a ako joj se svidi moze i dalje da nasnam patetika,ali dame molim vas malo razumevanja,trenutno nema devojku i obecavam nece te znati Drage dame,ludim nisam imao sex 9 mesec,da bio 5 meseci u cz-u,tamo i nije pozeljno no salu na stranu. obozavam predigru,nekad vishe i od samog sexa
Ako ima neka koja bih pa normalno razvijenom decku pruzila makar da je oralno zadovoljim a ako joj se svidi moze i dalje da nasnam patetika,ali dame molim vas malo razumevanja,trenutno nema devojku i obecavam nece te sazDrage dame,ludim nisam imao sex 9 mesec,da bio 5 meseci u cz-u,tamo i nije pozeljno no salu na stranu. obozavam predigru,nekad vishe i od samog sexa
Ako ima neka koja bih pa normalno razvijenom decku pruzila makar da je oralno zadovoljim a ako joj se svidi moze i dalje da nasnam patetika,ali dame molim vas malo razumevanja,trenutno nema devojku i obecavam nece te sazDrage dame,ludim nisam imao sex 9 mesec,da bio 5 meseci u cz-u,tamo i nije pozeljno no salu na stranu. obozavam predigru,nekad vishe i od samog sexa
Ako ima neka koja bih pa normalno razvijenom decku pruzila makar da je oralno zadovoljim a ako joj se svidi moze i dalje da nasnam patetika,ali dame molim vas malo razumevanja,trenutno nema devojku i obecavam niko nece saznati. diskrecija zagarantovana. dozvoli te mi da vas zadovoljim ili umrem pokusavajuci. i ako ste za dugu predigru,ending i mazenje posle. pamticu vas do kraja svog zivota. znam patetika,ali voleo bih da vristite mooje ime dok mi glavu stiskate butinama,drzeci me za kosu i davati tempo. a ja chak necu morati da skinem bokserice da vas nateram da drhtite,,smejete se,placete,vristite. kada ste evropljanin 15cm onda naucite trikove kako da devojka vristi vashe ime

Poslednja izmena:

Back