gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
To bar nije problem..svi oni hoce one night stand...a kako ..pa lepo..reci mu..![]()
vidiš kako Nina to lepo sroči

sve ti je rekla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bar nije problem..svi oni hoce one night stand...a kako ..pa lepo..reci mu..![]()
što se tiče ovih nivih tema koje su meni debilne ali skroz al ajd.
Stvari jednostavno funkcionisu.
Znaci ako mi nisi predmet pozude ono ne radis me prebacicu te u friendly mode bicu ti brat od tetke tako da ces da se ohladis sama ( to ako smo osudjeni da komuniciramo) kao recimo ovde.
to je izuzetno koristno kad te napada veci broj zenasuptilan nacin hladjenja reako bih
Ako odlucim da te kresnem i ako me radis neces znati šta te snašlo biće direktno i surovoZnaci ako mi privlacis paznju videces me u pravom svetlu a ne msku za odbijanje komaraca
Uglavnom to ide po principu kad covek moze da bira pa sto bi neku koja te ne radi kad imaju dve u redu koje te rade msm prosta stvar.
To je i odgovor na temu. Ako hoces seks i samo seks budi direktna pogotovo ako te neko radi i već imaš target na nekoga nema tu šta da se mrači mnogo.
Kraj pirče.
Ono kapiram da nismo ovde da karamo jedni druge u mozak i nabijamo kompleksasima jos vece komplekse . Ako si Lav nemoj da se izdrkavas ne domaćoj životinji .
nije ti loše ovo objašnjenje
ne znam?
Ako joj nabije dobro mozda progovori tecno
A kako da zna da li da to uradi ili ne?
Mucanje je nedostatak kite i nema nista bolje nego istorbati zbunjenu curu.
Pa ti covece sve znas. Vidi se da si nacitan![]()
Mislis najeban
Trudim se da ne mislim![]()
U ******, pa to je dosta obaveza za nju samo zbog jedne jebacine. Pravom krmku ne treba molba da ide zderat
- - - - - - - - - -
Aj mi posalji sliku kako vrtis kosu prstom pa da skocim na tebe
Evo odmah.![]()
U ******, pa to je dosta obaveza za nju samo zbog jedne jebacine. Pravom krmku ne treba molba da ide zderat
- - - - - - - - - -
Aj mi posalji sliku kako vrtis kosu prstom pa da skocim na tebe
Recima, pkretima tela izazivanjem, dodirivanjem sebe, obuces se nepristojno, skines odecu, pogledom u oci, gestovima, razmaknes nogice1000 nacina
![]()
Napadnes gakrees da ga diras palis dole i gore izbacis grudi das njemu da ih ljubi
![]()
Sve je u tvojoj masti![]()
Lako. Ako ga vec poznajes. Pribijes se uz njega guzom ili ga uhvatis za dupe. Ako ga ne poznajes onda mu moras prici i zapoceti neki razgovor, uz flert i izazovnu odjecu.
Ja ne znam ni jednu devojku da je odbijena za seks, ni meni se to nije desilojednoatavno pitaš
Jeste bre bato, lepo pitas kao kad lebac kupujes. Samo kazes dajte mu veknu leba. Kita leb, sve to ide u ista usta
a ako nisu iz istog govornog područja umjesto pitanjem daš mu do znanja telepatski![]()