Kako startovati udatu?

Па, ја из позиције удате жене!
Ја бих се одмах развела, чим би ми запао за око млађахни форумаш.
За један крес са форумашем вреди се и развести, зар не? :eek:

Ama nema zena kad da se razvede. Daj neki shortkat, neki efikasan sistem kako odvuci u sobu udatu recepcionerku.
A mi pishemo...:rumenko:

Kako startovati udatu zenu?
Poznato je da njima najvise treba sex, pa kako joj ponuditi to a da izgleda fino upakovano?

Konkretno sam sad u hotelu, i jedna opasno dobra riba radi na recepciji, vidim da nosi burmu, ali radi trecu smenu i jedino mi VI mozete pomoci kako da je odvucem u sobu???? ili da cekam jos malo, ipak sam tek stigao u hotel a tu sam jos 4 dana??

koji si sprat?

Ma nazovi recepciju i odlucno kazi da je zelis i da je zelis jako i odmah i da se hitro popne kod tebe u sobu, jer si si skinuo i imas strahovitu erekciju.
A kad nastupi muk sa druge strane slusalice, reci da vezbas za ulogu i da si glumac i da si sve, ukljucujuci i erekciju odglumio
Ako ona nema smisla za tu vrstu humora, ja ti ovo nisam savetov'o

Dobar početak, a šta dalje...

Kako startovati udatu zenu?
Poznato je da njima najvise treba sex, pa kako joj ponuditi to a da izgleda fino upakovano?

Konkretno sam sad u hotelu, i jedna opasno dobra riba radi na recepciji, vidim da nosi burmu, ali radi trecu smenu i jedino mi VI mozete pomoci kako da je odvucem u sobu???? ili da cekam jos malo, ipak sam tek stigao u hotel a tu sam jos 4 dana??

Samo ti zivi u iluziji da tu, na recepciji, nije videla svaki moguci start...

Ako je nisi do sada startovao - bolje ostani on-line, vise ces tako sexa da imas...

Back