kako startati ????????

• Začetnik teme Začetnik teme gusfraba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Suzy:
Steffy....ono sto je 100% sigurno....iz mog iskustva , je da -sto vise imas-vise zelis...(da ne ulazim sada u detalje...ali i to mogu..)..A sinoc sam se konsultovala i sa -malo- iskunijim i starijim muskarcem na tu temu...i on tvrdi da je i kod muskaraca isto tako...ne moze da veruje sta si rekao i samo je prokomtarisao -TAJ LUPA!!!!(Toliko... :wink: )

Opet se vracamo na pocetak.. aman Suzi po 100 put NISMO SVI ISTI!!! Sto se tice seksa, nekad ga zelim vise, nekad manje.. sve zavisi od raspolozenja.. ali generalno sto duze pauze pravim, to vise zelim seks! Ne postoji za dzabe onaj izraz "zagoreo".. jednom kada sam posle 3 meseca apstinencije opet hehe dosao u priliku da imam seks bukvalno nisam mogao da se zasitim nedeljama! :D A onda vremenom seks se sveo na neki "ritam" koji mi u principu najvise odgovara.. Suzi, ja ne znam koliko se ti cesto khm prckis hehe, ali kao i u svim drugim stvarima tako i u seksu bi ipak trebali da imamo neku meru.. :wink:

Ne znam sta da ti kazem, ipak ces morati da ulazis u detalje.. :D

Steffan:
Suzy:
Steffy....ono sto je 100% sigurno....iz mog iskustva , je da -sto vise imas-vise zelis...(da ne ulazim sada u detalje...ali i to mogu..)..A sinoc sam se konsultovala i sa -malo- iskunijim i starijim muskarcem na tu temu...i on tvrdi da je i kod muskaraca isto tako...ne moze da veruje sta si rekao i samo je prokomtarisao -TAJ LUPA!!!!(Toliko... :wink: )

Opet se vracamo na pocetak.. aman Suzi po 100 put NISMO SVI ISTI!!! Sto se tice seksa, nekad ga zelim vise, nekad manje.. sve zavisi od raspolozenja.. ali generalno sto duze pauze pravim, to vise zelim seks! Ne postoji za dzabe onaj izraz "zagoreo".. jednom kada sam posle 3 meseca apstinencije opet hehe dosao u priliku da imam seks bukvalno nisam mogao da se zasitim nedeljama! :D A onda vremenom seks se sveo na neki "ritam" koji mi u principu najvise odgovara.. Suzi, ja ne znam koliko se ti cesto khm prckis hehe, ali kao i u svim drugim stvarima tako i u seksu bi ipak trebali da imamo neku meru.. :wink:

Ne znam sta da ti kazem, ipak ces morati da ulazis u detalje.. :D

E necu..ne nasedam na provokacije..Rekla sam ti sta mislim i KAKO JE.E sada , sa muske strane....morace Inco da ti par stvari objasni.... :wink:
Inace...to kad -zagoris- osecas neku -uopstenu - potrebu....A kada redovno upraznjavas...imas -jacu i cestu- potrebu....
Stvarno mi nije jasno....sta vas dvoje radite uopste?Igrate se gili-gili? :wink:

Gili-gili nam je omiljena predigra.. :D veruj mi, zadnje sto zelim da slusam je Inca kako raspreda po forumu.. toliko je divan i pametan da svaki put dobijem komplekse nizih vrednosti od njegovih postova.. :wink: a ospice mi izadju kada vidim moju omiljenu devojku kako se svaki put odusevljava i slaze sa njim kada razgovaraju.. :lol:

Zaustavio me tip iz obezbedjenja (na poslu) na ulazu, onako se preprecio ispred mene i pita me: JEL ZNAS TURSKI ?!:shock:.

Reko: Jel ti licim...miiiiiiiiislim...:lol:

Ma ne kaze, samo imamo ovde neke gatarbajtere, Turke iz Nemacke, pa sam mislio da bi ti mogla da nam pomognes da se sporazumemo 8)

Sad mi svaku nocnu donosi klopu :wink:

Back