kako stariju?

sinnke:
Nijedna mladja se ne bambura toliko dobro kao starija. Starije se banderaju kao zmajevi, verovatno zato sto su naucile kroz godine da ne budu ukocene za vreme torbanja.

E bre Sinke,toliko me nekad zacudjujes,da cu jedan dan da te dohvatim i pokazem cija maca crnu vunu prede,pa ces samo da cvrkuces umesto sto mjauces ovde po forumu.Jbte,prosao je februar - videces ti i zmajeve i maslacke :twisted: :twisted: :twisted:

esperanca137:
E bre Sinke,toliko me nekad zacudjujes,da cu jedan dan da te dohvatim i pokazem cija maca crnu vunu prede,pa ces samo da cvrkuces umesto sto mjauces ovde po forumu.Jbte,prosao je februar - videces ti i zmajeve i maslacke :twisted: :twisted: :twisted:

Ajde kazi koji je to dan? Napravit cu ti uslugu, vidim da ti je hitno.

Smuvace ona tebe.... :) i to sto mi starije volimo "piletinu" bar mi koje smemo to da priznamo..ne znaci da smo u tim "udavackim" godinama... pa u fazonu nece nas niko sem piletine.. malo zabave nije na odmet... a u svakom slucaju nikad se ne zna u sta se veza starija riba mladji tip moze razviti..mozda u nesto veliko i dugotrajno i vecno a mozda i nista... ne znas dok ne probas...
bi bar ja rekla :)

nisu bitne godine..kolicina mozdanih vijuga se racuna...ili ona ima vise iskustva..ne mora da znaci..nista ne mora da ima veze s vezom...nema razlike...mozda si zreliji od nje i tako to..kao sto su mnogi matorci ostali u pubertetu..sve u svemu naci cete se tu negde na sredini..

Back