Kako stariji ljudi treba da se postave prema klincima?

SmOke123

Primećen član
Poruka
512
Situacija juce u diskoteci gde klinac od 15 godina preti coveku koji ima negde oko 35 godina kako ce mu je*ati majku naravno klinac ima uz sebe jos 6 drugara,uz sve to covek je otisao sam ispred njih 6 gde taj u toj grupi sto ima 15 godina se svadja sa njim kao da su zajedno cuvali ovce, ja ne znam kako stoji u zakonu, ali za slucaj da te maloletnik napadne da li sme covek da ga iskrivi od batina?
I kako bi ste vi reagovali na datu situaciju? jer mene cinjenica da se neko dete kurci nad dosta starijoj osobi jako nervira da bi realno covek trebao ih iskriviti od batina

Situacija juce u diskoteci gde klinac od 15 godina preti coveku koji ima negde oko 35 godina kako ce mu je*ati majku naravno klinac ima uz sebe jos 6 drugara,uz sve to covek je otisao sam ispred njih 6 gde taj u toj grupi sto ima 15 godina se svadja sa njim kao da su zajedno cuvali ovce, ja ne znam kako stoji u zakonu, ali za slucaj da te maloletnik napadne da li sme covek da ga iskrivi od batina?
I kako bi ste vi reagovali na datu situaciju? jer mene cinjenica da se neko dete kurci nad dosta starijoj osobi jako nervira da bi realno covek trebao ih iskriviti od batina
U tim godinama se napada čoporativno, a verovatno neko od njih ima i sečivo neke vrste sa sobom. Ne bih se mešao. To je problem vrednosti u društvu još tamo od druge polovine 80-tih je počelo da se nazire, dok se sad podrazumeva. Ima ovih novina u zakonu da je dete posle 14. godine odgovorno za krivično delo koje počini, dok za vaspitavanje batinama ne znam kako se gleda. Prekomerna sila ili tako nešto, valjda ne bi valjalo. 🤔

Свако има право да се брани, па и од малолетника.

To lažu debilni tužioci, jer rade štogoretobolje, svako ima prava da se zaštiti i to i sebe i svoje bližnje, nevažno da li je napadač klinac, pas ili marsovac...ili zaštićeni skupštinski kreten. Istina je da će tužilaštvo da ga maltretira, ali posle sudjenja moraju da mu plate sve što su radili, a nekad i da se javno izvinjavaju u sredstvima informisanja koja odredi oštećeni.
Zato te javne tužioce treba skloniti s pozicija da stvaraju procese koji nisu zakoniti. Pravda jeste spora, ali dostižna.

Za svaku nepravdu u pravosudju treba koristiti institut ustavne žalbe i pre završetka postupka ili protiv završenih postupaka u kojima se ne poštuju ustavna prava gradjana. Sudije, tužioci, izvršitelji u saradnji sa advokaturom koriste svoj položaj radi zarade, ali i da srbiju prikažu kao zemlju bezzakonja. To možete sami da napišete i parlament je dao detaljno uputstvo. Bitno je da se ispravno popune delovi koji se odnose na naziv suda, postupak imena sudija ili tužilaca i detaljan opis nepravde.

Back