- Poruka
- 73.676
Imam neke šampinjone, moram danas da ih spremim, ali ne znam šta da im radim. Kako Vi spremate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznajem da nikad nisam probala. Zvuči mi neobično, ali verovaću ti, pa ću isprobati.Malo luka proprzim, ubacim sampinjone i pilecu dzigu... Nista prostije a ukusnije nisam jeo.
Meni je to pokazao kolega, ispadne gulas prste da polizes... Probaj pa javi da li ti se svideloPriznajem da nikad nisam probala. Zvuči mi neobično, ali verovaću ti, pa ću isprobati.
Ovo je najukusnijeIli izdubis, napunis kajmakom i ispeces na rostilju ili u rerni...
i sav kajmak se istopi i iscuriIli izdubis, napunis kajmakom i ispeces na rostilju ili u rerni...
Вино свакако али ја додам и кајмака што маснији то бољи.najvise volim proprzene na crnom luku, pa da dodam malo belog vina pred kraj
ok, to malo ume da se pretvori u malo vise kad navrnem flasu previse![]()
isto, zato i navrnemВино свакако али ја додам и кајмака што маснији то бољи.
Тај сафт заправо више волим од самих гљива...
Дефинитивно са много павлаке. Укусно.Imam neke šampinjone, moram danas da ih spremim, ali ne znam šta da im radim. Kako Vi spremate?
Dinstani ili? Kisela pavlaka ili za kuvanje?Дефинитивно са много павлаке. Укусно.
Динстано са киселом павлаком ваљда. Не разумем се много али кад ми драга сервира буде укусно. Лагана храна брзо се огладни од ње)Dinstani ili? Kisela pavlaka ili za kuvanje?
Ево ово што Дуки Лу написала е то.Dinstani ili? Kisela pavlaka ili za kuvanje?
Одлично. Тако и код нас.Na luku prodinstati listiće šampinjona, dodati so i biber, na kraju kisela pavlaka.
Najlepše su tako spremljene ( za moj ukus) .
Apsolutno...ja samo dodam i beli luk i peršun...Na luku prodinstati listiće šampinjona, dodati so i biber, na kraju kisela pavlaka.
Najlepše su tako spremljene ( za moj ukus) .
Lepo ih opereš ,iseckaš, pržiš crni luk,...kad smeška dodaš iseckane šampinjone, malo vegete, soli ,belog vina .Sve lepo izmešati u tiganju, dinstaš još par minuta i to je to.Imam neke šampinjone, moram danas da ih spremim, ali ne znam šta da im radim. Kako Vi spremate?