KAKO SMUVATI TIPA(RIBU) PREKO FORUMA I ZALJUBITI SE?

• Začetnik teme Začetnik teme ????
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
????:
nesons:
Neva:
Jel to obavezno mora biti tek posto vidis neciju fotku :?: Mozda je bolje da se prvo " zaljubis" u njegovu/ njenu licnost, pod uslovom da iskreno pise i da iz postova mozes shvatiti karakter te osobe! :D

U mom licnom slucaju ...devojka se zaljubila u mene ( tj. moj karakter i ostalo ) , pa tek posle smo jedva pristali na slike ( posle 6 meseci ludog dopisivanja ) , ...a tek kad je videla moje slike ...
desio se vrhunac idealizovanja !
meni se ona isto svidela , ali nije bila bas onakva kakvom se predstavljala , ali skroz ok.
ima ovde još sa iskustvom na tu temu izgleda....neznam koliko je trajalo dopisivanje ali do vrhunca se stiglo... :wink:

Sta ces !?
Zivot pise romane ...
Meni je to lepo iskustvo ( koje traje ... )

nesons:
????:
nesons:
Neva:
Jel to obavezno mora biti tek posto vidis neciju fotku :?: Mozda je bolje da se prvo " zaljubis" u njegovu/ njenu licnost, pod uslovom da iskreno pise i da iz postova mozes shvatiti karakter te osobe! :D

U mom licnom slucaju ...devojka se zaljubila u mene ( tj. moj karakter i ostalo ) , pa tek posle smo jedva pristali na slike ( posle 6 meseci ludog dopisivanja ) , ...a tek kad je videla moje slike ...
desio se vrhunac idealizovanja !
meni se ona isto svidela , ali nije bila bas onakva kakvom se predstavljala , ali skroz ok.
ima ovde još sa iskustvom na tu temu izgleda....neznam koliko je trajalo dopisivanje ali do vrhunca se stiglo... :wink:

Sta ces !?
Zivot pise romane ...
Meni je to lepo iskustvo ( koje traje ... )
Pa to je baš lepo, drago mi je zbog vas.Želim vam svu sreću. Sviđa mi se kad ljudi ne beže od stvarnosti kao neki naši drugari.... (profesorica+automobilista)

????:
GoldenLady:
Neva:

U svakom slucaju tu osobu idealizujes tako da je razocarenje neminovno.
'Shvatiti' neciji karakter preko neta :? a ja mislila za sebe da sam naivna :shock:
Neko možda i misli da je shvatio nečiji karakter i još po nešto pa napravi sledeći korak pa se i upozna i tako to krene..."ljubav" ili je taj očajan do te mere da tako traži partnera za već neke druge stvari...
Ja zaljubljivanje ne stavljam u isti kos sa " trazenjem druge stvari"! Ali, kao sto vidite iz iskustva nesonsa, to je moguce! Mozda budemo pozvani i u svatove :?: U svakom slucaju, uzivajte!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back