- Poruka
- 11.339
jaKo bi normalan hteo raka da smuva
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaKo bi normalan hteo raka da smuva
Tako'e!Ma super ste rakici!
Imate osobine koje su zaboravljene na ovome svetu.
Da vas nema, ne bi bilo podsetnika kako to treba da bude!
To sto smo mi drugaciji to je nasa kulpa.
Takođenjihovu decu ....
E za to ne znamSve na svom mestu samo premestanje namestaja jednom nedeljno da ne znas gde si uso
Zidic! Pozdravcic - pozic vozic!Takođe
ŠtaZidic! Pozdravcic - pozic vozic!
Usput, napisano je "uvalite im decu".njihovu decu ....
Usput, napisano je "uvalite im decu".
? Naravno da ni jedna osoba neće da im deca budu "uvaljena" čak ni njihova rođena. Deca svakako nisu za "uvaljivanje".
Nadam se da je to pročitano ali opet da razjasnim.
Na čemu si? Daj malo da i meni bude tako sharing is caringdobro dobro dobro - nije lepo receno....
MORA lepse, i jos lepsije i najlepsije da se kaze! I iskrenije!
Iako su zene rakovi poznati kao izuzetno posveceni roditelji (pa ne mora da im se 'uvaljuju' deca uopste)
ovako ja sad jedna greska 1000 grehova.
U zamenu za grehove - Javna parola:
NECEMO RAKOVIMA DA UVALJUJEMO DECU!
Jel sad lakse? Lepse? Bolje? Neznije? Ili je i dalje 'I can get no satisfaction'?
Slažem seDa je rak toliko osetljiv, njanjav, plačitačka... zvao bi se lignja, a ne rak.
na ljubavi!Na čemu si? Daj malo da i meni bude tako sharing is caring
lignje su majstori hipnoze, i koliko znam prilično agresivni lovciDa je rak toliko osetljiv, njanjav, plačitačka... zvao bi se lignja, a ne rak.
lignje su majstori hipnoze, i koliko znam prilično agresivni lovci
rakovi njanjavi i placicicke? - nema sanse
osetljivi? e tu (cap!)
(cuti vise, ope ce te opravljaju, peglaju i vade flekice... )
Ja kao rak branim raka. Pogrešno smo se razumeli.na temu:
Ako iz ove (prethodno prilozene) pokazne vezbe niste shvatili kako sa rakovima, onda stvarno ne znam kako to da vam se objasni!
Hvala @WhiteWarg100 @Pinocchio na divnim prilozima!
Bruh -_-na temu:
Ako iz ove (prethodno prilozene) pokazne vezbe niste shvatili kako sa rakovima, onda stvarno ne znam kako to da vam se objasni!
A ti si?na temu:
Ja sam blizanac (kuku lele i naopacke - fuj! pa sve puta dva) a u podznaku devica (sto device ne vole to sto su device - zakopcane ali i sa neverovatnom kolicinom strpljenja) i svasta jos nesto razbacano pride po nebu.A ti si?
Šteta što kažeš za svoj znak da je fuj, po meni su svi znakovi ok.Ja sam blizanac (kuku lele i naopacke - fuj! pa sve puta dva) a u podznaku devica (sto device ne vole to sto su device - zakopcane ali i sa neverovatnom kolicinom strpljenja) i svasta jos nesto razbacano pride po nebu.
btw i sa mrestilistem rakova oko sebe.... neki su tu ceo zivot, citav istorijat rakova.
blizanci se ne vole... mnogo jezicavi!Šteta što kažeš za svoj znak da je fuj, po meni su svi znakovi ok.
Aha... Nisam znala za to. Čuj kažu za rakove da smo plačipi*ke ali nije istina. Tako da etblizanci se ne vole... mnogo jezicavi!