Kako smrsati

Pa ja ne znam coveka a da nema stolicu bar 1 dnevno, a da nije bolestan nesto i da ne pati od hronicnih zatvora....

Plus sto ne razumem, puno ljudi piju kafe i slicno, koji su diuretici, i opet ih ni to cak ne potera da idu u wc.

Ja sam zadnjih godina postao kao Pavlovljev pas - cim cujem kako voda bucka i kipi u loncu, priide mi se u wc, a kamoli kada sipam kafu kasicicom da se zakuva... :mrgreen:

Jedi cesce u toku dana po malo ...ali nikad da se zasitis,,,uvek ostani malo gladan, ne veceravaj kasno tipa veceraj do 20H.
Setaj, ne misli na hranu...i naravno vezbe neke praktiku, trcanja, brz hod,,,st ti odgovara..posto ne znam koliko imas kg, i da li bi ti opterecenje bilo neke vezbe sad bas ...
ali trebas svakako...
Eh večeraj do 20 h.... to kako se nekad živelo, kada bi sve zamrlo posle osam. Jedi kada hoćeš, u pola noći ako si budan. Poenta toga nemoj posle 20 h je da izdržiš dva tri sata da ne jedeš,
pa zaspiš i ako se probudiš u 8 h- vau, nisi jeo 12 sati. Ako možeš, jedi jednom dnevno, pukni od klope- ali nemoj da sve skupa pređe 1700 kcal. Nema mršavljenja bez patnje

Back