Jos jednom treba doci do toga da unesene kalorije budu manje od potrosenih i tu je cela prica.
To da se odreknes svega zivog 2 3 meseca i da sanjas neke stvari jer si ih potpuno izbacio i onda nakon 2 3 meseca kad ocenis da treba da zavrsis sa dijetom onda se otvoris za sve stvari koje si izbacio i kojih su ti bile gladne oci i osim sto vratis kile dodas jos,to po meni nije resenje.
Nista licno ali svako moze da smrsa tako sto ce jednostavno postati rob,sto ce brojati kalorije,kuvati,paziti...Mnogo je smekerskije
da smrsas a da se ne odrices toliko,dakle manje vise izbegavas samo slatkise a ni to ne mora nesto puno ali ako si jeo milku celu sad pojedi jedan red,koka kolu svakako izbaci em se gojis od nje em je stetna po zdravlje,ispricacu ti jednu pricu da je moj neki dalji rodjak koji je pio 2 l na dan koka kole i tako nekoliko godina otisao kod lekara i kad su mu radili neke analize pitali ga sto toliko pije alkohol iako je anti alkoholicar njemu je jetra bila onakva kakva je alkosu i to zbog te koka kole.
To da se odreknes svega zivog 2 3 meseca i da sanjas neke stvari jer si ih potpuno izbacio i onda nakon 2 3 meseca kad ocenis da treba da zavrsis sa dijetom onda se otvoris za sve stvari koje si izbacio i kojih su ti bile gladne oci i osim sto vratis kile dodas jos,to po meni nije resenje.
Nista licno ali svako moze da smrsa tako sto ce jednostavno postati rob,sto ce brojati kalorije,kuvati,paziti...Mnogo je smekerskije

Poslednja izmena: