Kako smrsati?

Jos jednom treba doci do toga da unesene kalorije budu manje od potrosenih i tu je cela prica.

To da se odreknes svega zivog 2 3 meseca i da sanjas neke stvari jer si ih potpuno izbacio i onda nakon 2 3 meseca kad ocenis da treba da zavrsis sa dijetom onda se otvoris za sve stvari koje si izbacio i kojih su ti bile gladne oci i osim sto vratis kile dodas jos,to po meni nije resenje.

Nista licno ali svako moze da smrsa tako sto ce jednostavno postati rob,sto ce brojati kalorije,kuvati,paziti...Mnogo je smekerskije :) da smrsas a da se ne odrices toliko,dakle manje vise izbegavas samo slatkise a ni to ne mora nesto puno ali ako si jeo milku celu sad pojedi jedan red,koka kolu svakako izbaci em se gojis od nje em je stetna po zdravlje,ispricacu ti jednu pricu da je moj neki dalji rodjak koji je pio 2 l na dan koka kole i tako nekoliko godina otisao kod lekara i kad su mu radili neke analize pitali ga sto toliko pije alkohol iako je anti alkoholicar njemu je jetra bila onakva kakva je alkosu i to zbog te koka kole.

Poslednja izmena:
Imam drugara koji je bio bas Bucko tj. imao je jedno 120 kg.Kad sam ga video posle dve godine jedva sam ga prepoznao i pitao ga dali je bolestan jer sada ima 69 kg.
Rece mi da se samo pridrzava redovne ishrane i nikad ne jede posle 18h.
Stvar je samo da se zeludac s vremenom skupi i da ne moze vise da primi onu kolicinu hrane koju je dosad mogao da primi tj. mnogo ga je lakse napuniti i ranije dobiti osecaj sitosti.
E sad neko se toga moze pridrzavati a neko ne,ustvari to je vise psihicka stvar jer ko ima svoje ja taj moze sve -da smrsa,ostavi cigare i ostale poroke....

Učlani se u planinarski klub.
Jedi zdravu hranu. i ne prejedaj se.
Idi na trčanje leti i u teretanu zimi.
Ako piješ i pušiš, prestani.
Obriši sve igrice sa kompa. I fejsbuk.

I to je sva filozofija.

I još, kad bi se i ja toga pridržavao, gde bi mi kraj bio :D

Hvala ti prijatelju :) ali do pre dve godine, dok sam imao ikakvu fizicku aktivnost jeo sam isto i nisam se gojio, problem je sad sto sam stalno u mestu, i ne radim nista... kontas? Moram na trcanje bilo zbog kila bilo zbog zdravlja. Problem je sto nemam kondicije i to sam pitao..? kako da je steknem...

Koga ti zahebavaš pitao si kako da skineš kilograme kondiciju nisi spominjao:rtfm: pošto su ti treninzi za skidanje kilograma drugačiji od onih za sticanje kondicije.:roll:

Evo ja imam rešenje za tebe. Ja sam imala 75kg a visoka sam 173cm, i hrela sam da oslabim ali da ne poremetim metabolizam i narušim zdravlje.
I našla sam rešenje. Oslabila sam 20kg i sad sam zadovoljna a jedem sve što hoću i nema vraćanja kilograma sem ako baš nepreteruješ, da jedeš i kad nisi gladan. evo ti e-mail: vestvizija@gmail.com pa ako hoćeš javi se, košta ali isplati se jer je prirodno i nema štetno dejstvo.

Back