- Poruka
- 33.100
Ma dosta mi je i ovo što do sada gledam... Samo mi ti fališ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Ja nemam snage...![]()
oi_ilija:PROBLEM "MNOSTVA LJUDI":
-Bog je stvorio Adama od zemlje(materije) i udahno mu svoj duh(dusu), a zatim stvorio Evu od njegovog rebra. Dakle i Adam i Eva su stvoreni(a ne rodjeni). Greh ih je ucinio smrtnim! I izmedju ostalog Bog je rekao: "Radjajte se mnozite se, zemlju naselite"...
-Cist genetski kod je omogucio deci Adama i Eve da se medjusobno razmnozavaju polnim putem. Inace, Adam i Eva su imali mnostvo dece, cija se imena ne pominju jer su manje bitna. I tako celokupni ljudski rod ima gene Adama... (inace naucno je dokazano da svi ljudi imaju zajednickog potomka, jer je genetska struktura takva da ukazuje na "pra oca", u ovo mozete verovati ili ne, ovo sam saznao iz naucnih izvora). I tako je postalo mnostvo ljud... Nama je danas generalno ne poznato kakav je bio prepotopski covek, ali je bio definitivno fizicki superiorniji, i kako je vreme prolazilo, a on se udaljavao od Bog, tako je i covek postajao manji i sve inferijorni... Genetski kod se prlja vremenom, polako i postepeno... Svakim novim radjanjem se po nesto gubilo, u javljalke su se neke anomalije... NAPOMENA: ovo sa genetskim kodom nije religijska tvrdnja vec naucna...
oi_ilija:PITANJA koja nauka ne moze da objasni:
-Kako objasniti mamute zamrznute u ledu, perfektno ocuvane, u cijoj su utrob pronadjene tropske bilje, i kako objasniti odakle su uopste tako zamrznuti???
Naucna tvrdnja koju sam ja cuo je da je ledeno doba doslo polako i postepeno i da su se recimo u Sibiru led formirao jako dugo! Ali naucna istrazivanja, merenja i slicnu, pokazala su da se MAMUT zaledio pri temperaturi od oko -150 i za vremenski period od oko jedne cetvrtine 1/4 sekunde!!! Kako?!? Rec je o velikoj, trenutacnoj katasrofi-POTOP...
oi_ilija:-Kako je moguce da je pronajden fosilni ostatak sledece slike:
Riba grabljivac sa otvorenim ustima, a manja riba(plen) gotovo u njenim ustima??? Tu sliku sam video, i predstavlja enigmu za sve naucnike na svetu, sem za one koji su svesni da se radi o trenutnom procesu...Dogodilo se za oko 1/4 sekunde.....
oi_ilija:...
-Pronadjeni su, jedan do drugog trag stopala dinosaurusa, i coveka, kako???
Pa bili su savremenici...eto kako...
oi_ilija:KLJUCNO I BITNO PITANJE:
-Kako objasnjavate mosti SVETIH???
Molim vas da ne trosite reci na nekakve teorije zavere ili slicno... O tomo kako SPC zna tajne mumufikacije ili slicno... Ja vam tvrdim, i kunem se zivot, video sam mosti, i kazem vam: TELA UMRLIH, STARA PO 20,50,100...godina i opet nisu satrulila, kinem vam se ljudi da to nije neka namestaljka!!! Dovedite doktora i popa, pa nek vam objasne, da vidim cije ce vam obrazlozenje biti shvatljivije?!...
oi_ilija) JOS JEDNO BITNO PITANJE: -Kako objasnjavate da se fosilizacija odigravala samo "nekad" i da je danas ne moguca?!? -Kako objasnjavate nastanak uglja:Misliš da se posle erupcije Sv. Helene ne može naći neki fosil? Misliš da se recimo posle erupcije Super vulkana Jelouston neće pronaći fosilni ostaci...možda čak i nas? Za fosile je potrebno vreme zato i jesu fosili ybg.
Što se uglja tiče, uzmi parče drveta i zakopaj ga desetak metara pod zemlju, odkopaj posle stotinak godina i eto ti komad uglja a sve to prirodnim putem...jedino što si ti bio ''katastrofa''...ako me razumeš...
oi_ilija:Inace, trenutn teorija u fizici glasi
-Kosmos se siri na racun necega. Otkricem "anti materije" je ra prica zaokruzena. U dodiru materije i antimaterije, one se poniste i nastane svetlost.
oi_ilija:govorim o trenutnom zaledjivanju MAMUMTA, brate nadjeni su u Sibiru, video sam slike, i slusao svedocenje ljudi koji su cak i probali mamutovo meso. Naime, toliko se perfektno konzerviralo, da je covek odsekao jedan komad od 10 kila, i koliko je bilo zilavo, kuvao ga je 2 dana, i znas sta je rekao, da je jako usksno!!! Ej, nakon koliko hiljada godina???
oi_ilija:E moj druze ateisto, ovo nije uvreda, ali pojma ti nemas o ovome sto ja govorim!!!
Ne vidim da si smisleno odgovorio na bilo koje moje pitanje!
Ja ne govoroim o zaledjivanju, vec o nizu katastrofa koje su usledile jedna nakon druge!!! Govorim i o zemljotresima koji su razdvojili kontinente, i o cepanju zemlje kojim su progutane sume pa je posle nastao ugalj, govorim o trenutnom zaledjivanju MAMUMTA, brate nadjeni su u Sibiru, video sam slike, i slusao svedocenje ljudi koji su cak i probali mamutovo meso...
A sta hoces da ti kaze ? Da nesto sto je ocigledno glupost nije glupost ?oi_ilija:"Žešća glupost i nebih da je komentarišem."je tvoj komentar???
oi_ilija:PODATAK O ZAMRZNUTIM MAMUTIMA:
-Miroljub Petrovic, covek koji je zavrsio 2 fakulteta, i trenutno je profesor na nekom univerzitetu u USA, je kreacinista, prisustvovao sam njegovom predavanju, koje je bilo do srzi potkovano naucnim ispitivanjima i slicnim stvarima, i stvarno verujem u mnogo stvari koje je prezenotvao, na primer... WWW.SPC.ORG pa vidite i sami...
oi_ilija:NEANDERTALCI I ABORIDZINI:
Rekao sam da su posle potopski ljudi potomci noja, zapravo nojevih sinova i snaja... Neandertalci su moguce prepotpski ljud, ali je mogu ce i nasi savremenici, ja kao pojedinac ne znam...
oi_ilija:Ali ono sto vi ne shvatate je da Biblija nudi tako savrsene odgovore na mnoga pitanja, samo vi necete da ih prihvatite, zato sto vam treba NAUCNO obrazlozenje...
oi_ilija:Ajde malo da okrenemo tezu, sta ako je biblija tacna???
oi_ilija:E znas sta, ba se ponasas kao... Plasim se da krenemo sa uvredama, jel bi pobilo sve sto sam rekao, i dokazalo da sam primitivan...
Ali ti si jedno zlo i sujetno stvorenje, strasan egoista!!! A uz to slabo pismen...
oi_ilija:Žešća glupost i nebih da je komentarišem."je tvoj komentar??? Ma sta ja uopste pricam sa takvim covekom, pa kako cemo razgovarati, ako ne verujemo jedni drugima za neke stvari???
oi_ilija:A ako ces da predjemo na filosofski plan, izvolte, razvalicu te kao beba zvecku... Jer ZNAM slabosti i mane iste, i ZNAM ne pogresive stvari u njoj, pa izvolte...
oi_ilija:PODATAK O ZAMRZNUTIM MAMUTIMA:
-Miroljub Petrovic, covek koji je zavrsio 2 fakulteta, i trenutno je profesor na nekom univerzitetu u USA, je kreacinista, prisustvovao sam njegovom predavanju, koje je bilo do srzi potkovano naucnim ispitivanjima i slicnim stvarima, i stvarno verujem u mnogo stvari koje je prezenotvao, na primer... WWW.SPC.ORG pa vidite i sami...
oi_ilija:NEANDERTALCI I ABORIDZINI:
Rekao sam da su posle potopski ljudi potomci noja, zapravo nojevih sinova i snaja... Neandertalci su moguce prepotpski ljud, ali je mogu ce i nasi savremenici, ja kao pojedinac ne znam...
Malo sam "razočaran. Ja sam se nadao najmanje koautorstvu._Jacka_:Hvala na podrsci... Pomenucu te u zahvalnici kada objavim tu svoju teoriju...![]()
stnco:Ovo je prilično pogrešno kada ovako paušalno govoriš da je nauka grešila mnogo i da će grešiti još mnogo, posebno kada kažeš da se javljaju nova otkrića a stara padaju u vodu. Pokušaj da nabrojiš te mnogobrojne slučajeve. Nije tu bilo baš mnogo grešaka...