- Poruka
- 79.836
Kad mi kazu kako si velik dodje mi da ga odsecem. Pa nije sve u njegovoj velicini.. u oci me gledaj dok pricam ne spustaj pogled. Voleo bi da me cenis kao ljudsko bice a ne predmet pozude.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ovako de.ilne komentare ne reagujem!Kako se nosite sa komplimentima koji sam upućeni od strane suprotnog pola? Da li to doživljavate kao iskrene komplimente ili sunjate da se iza tih komentara krije neka skrivena namera? Skrivena namera da se sviđate toj osobi koja deli komlimente, na to sam mislio, ali i na diskretno odmeravanje oči u oči.
Kako se nosite sa komplimentima koji sam upućeni od strane suprotnog pola? Da li to doživljavate kao iskrene komplimente ili sunjate da se iza tih komentara krije neka skrivena namera? Skrivena namera da se sviđate toj osobi koja deli komlimente, na to sam mislio, ali i na diskretno odmeravanje oči u oči.
Nekad je iskren kompliment, prijateljski i od srca, nekada je čisto poltronski, a nekada seksistički ili udvarački.Oseca se kada je nesto iskreno a kada slatkorecivo, udvoricki, nekada kompliment puno znaci da te pogura napred a nekada te uvredi.
A nekad je zivot siv, nekad zut.Nekad je iskren kompliment, prijateljski i od srca, nekada je čisto poltronski, a nekada seksistički ili udvarački.
Eee, koliko balvana ovde ima, samo da znasОсети се у гласу и погледу кад постоје дубље намере, нисмо ваљда толики балвани....
A suknja?Ne, ne mislim da tu ima neke skrivene namere. Juče sam kolegi rekla da mu savršeno stoje brkovi i ne mislim ni da je on tu "video" još nešto osim komplimenta.
Jedan od njih je i moderator.Eee, koliko balvana ovde ima, samo da znas![]()
samo jedan?Jedan od njih je i moderator.
Pa sva sreća pa postoje takvi prosvećeni evropeisti modernih shvatanja da izvadi prosek.Eee, koliko balvana ovde ima, samo da znas![]()
U pravu si.samo jedan?![]()
recima ne verujem a ocima, da.Kako se nosite sa komplimentima koji sam upućeni od strane suprotnog pola? Da li to doživljavate kao iskrene komplimente ili sunjate da se iza tih komentara krije neka skrivena namera? Skrivena namera da se sviđate toj osobi koja deli komlimente, na to sam mislio, ali i na diskretno odmeravanje oči u oči.
”Свилени наглиже” док куца у изношеној тренерици.U pisanoj formi to zvuči ovako : lepasi,šta imaš na sebi![]()
Pa nista, kazes mu da si bas sada izasla iz vrtica jer su skratili casove.ajde suknjica, ali šta kad vas lik zaustavi na ulici da kaže da mu se jako sviđate, a potom pita u koju školu idete
Pitu od jabukaU pisanoj formi to zvuči ovako : lepasi,šta imaš na sebi![]()