Kako si lepa, kako ti lepo stoji suknjica

Kako se nosite sa komplimentima koji sam upućeni od strane suprotnog pola? Da li to doživljavate kao iskrene komplimente ili sunjate da se iza tih komentara krije neka skrivena namera? Skrivena namera da se sviđate toj osobi koja deli komlimente, na to sam mislio, ali i na diskretno odmeravanje oči u oči.

Zavisi od komplimenta i od situacije.

Oseca se kada je nesto iskreno a kada slatkorecivo, udvoricki, nekada kompliment puno znaci da te pogura napred a nekada te uvredi.

Zato ih ne treba deliti olako. Necija rec vredi vise ako je ta osoba dokazala da ne ide redom i govori sta ne misli ili cini da se osecas glupavo u toj suknjici.
 
Pa i bivši partner se Đorđe Meloni se kao šalio sa koleginicama, pa kada su ga tajno snimali ispalo je da se nije baš tako šalio.

Poenta je da ako je kolega ili priajtelj slobodan kao i koleginica ili koleginica ništa tu nije sporno, malo udvaranja pa šta bude neka bude. Problem je ako je jedan od aktera zauzet pa onda zna da bude malo neprijatno.
 
Ne, ne mislim da tu ima neke skrivene namere. Juče sam kolegi rekla da mu savršeno stoje brkovi i ne mislim ni da je on tu "video" još nešto osim komplimenta.
A suknja?

@Meliot kao po običaju, u krajnost..

Zavisi kako sa kime.
Ako neces da je ženiš prvo joj par puta reci drugarice ili prijateljice, i tek je onda pohvali... Kompliment se mora sa merom dati. Ili možeš dobiti i više nego što tražiš...
 

Back
Top