*misutka*
Aktivan član
- Poruka
- 1.107
Ne mogu da verujem da se ova glupava tema razvlači na 8 strana (a koliko mi se čini biće još toliko, mašala) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam nesposoban zato sto se on trudio celog mog zivota svojski da ja budem nesposoban. I na dalje taj njegov stav datira od kad sam ja rodjen a ne od onda od kad sam pokazao svoju nesposobnost. On je opsednut drugima, drugima pa drugima. Naravno tamo gde njemu to odgovara. Masa sinova njegovih kolega cisti kamenac kod svojih oceva u ordinacijama (1000 din X 2 = 2000 dnevno X 30 dana = 60 000 mesecno). Masala super parica. Da ja njega pitam za tako nesto e onda naravno ne bi vazilo ono drugi pa drugi. Ne bi mi dao i ako drugi to rade pa makar da crkne. Ali tamo gde odgovara da se poredimo sa drugima to je ok. Ja nikad nisam gledao druge u zivotu, i ne zanimaju me drugi, svako ima svoj zivot. Sto da se moje dete odrekne sto neko tamo nema, izvini molim te. Ja nisam imao oca fakticki da bi moj tata napravio karijeru, nikad nismo ziveli ko porodica, sto smo se vidjali na sat dva koliko se skupi na dan i to je to. Kao porodica smo se odrekli dosta toga da bi smo imali. Niko nam nije dao, nikome nismo ukrali. Pa ne vidim razlog da i ja i bilo ko od nas oseca i najmanju grizu savesti.
Ne mogu da verujem da se ova glupava tema razvlači na 8 strana (a koliko mi se čini biće još toliko, mašala)![]()
Ukljucis mozak i zapamtis "topmodelsicu zanimaju samo njena dva decka i stan u Beogradu". Ako to dobro naucis, tu recenicu, garantovano zasluzusjes status ne debila.
Depresija i socijalna fobija.
Nepoverenje u ljude, nesigurnost u sebe.
A koju dijagnozu je doktor postavio tvojim roditeljima?![]()