Kako se zasluzuje status ne debila?

Ja sam nesposoban zato sto se on trudio celog mog zivota svojski da ja budem nesposoban. I na dalje taj njegov stav datira od kad sam ja rodjen a ne od onda od kad sam pokazao svoju nesposobnost. On je opsednut drugima, drugima pa drugima. Naravno tamo gde njemu to odgovara. Masa sinova njegovih kolega cisti kamenac kod svojih oceva u ordinacijama (1000 din X 2 = 2000 dnevno X 30 dana = 60 000 mesecno). Masala super parica. Da ja njega pitam za tako nesto e onda naravno ne bi vazilo ono drugi pa drugi. Ne bi mi dao i ako drugi to rade pa makar da crkne. Ali tamo gde odgovara da se poredimo sa drugima to je ok. Ja nikad nisam gledao druge u zivotu, i ne zanimaju me drugi, svako ima svoj zivot. Sto da se moje dete odrekne sto neko tamo nema, izvini molim te. Ja nisam imao oca fakticki da bi moj tata napravio karijeru, nikad nismo ziveli ko porodica, sto smo se vidjali na sat dva koliko se skupi na dan i to je to. Kao porodica smo se odrekli dosta toga da bi smo imali. Niko nam nije dao, nikome nismo ukrali. Pa ne vidim razlog da i ja i bilo ko od nas oseca i najmanju grizu savesti.

Јесте, тата ти је грозан, слажем се, и сад? Шта с тим?
Тата је такав какав је, али шта ћеш ТИ????

Јбт, навро си ко Слоба на ''неправедне и ничим изазване санкције''...:lol: Супер је увек имати изговор за своје нечињење!
Они који немају тате као дежурне кривце - морају сами да се боре за себе, они који имају тате - уживају у изговорима и не мрдају дупетом!

Dobro vece Aco.
Ima jedan izraz u mom kraju, a koji se koristi kada ti neko trazi pare na zajam a ti ih nemas, a to je:

"E bas si nasao crkvu u kojoj ces da se pomolis!"

Ostavlja malo gorcine takav odgovor (jer i dalje ostaje problem neimanja novca npr.) ali covek bar ima malo jasniju sliku na kom mestu svoj problem ne moze resiti!

Ali to naravno, ne sprecava pitanog i postavljaca pitanja da "mlate praznu slamu i ubijaju dosadu u cilju mentalne relaksacije" ako im takvo sto iz bilo kog razloga prija.

Sudeci po ovome do sada, prijalo je i tebi i svima nama koji smo se ovde javljali sa komentarima.

Back