Kako se zaglupeti? (teen)

e pa to
svi kao ma lako je bla bla
kako tačno taksativno po tačkama biti omasovljen
Imaj u vidu da su mahom ljudi na forumu sa izvesnim nedostacima, jer inace ne bi bili na forumu... Tako da shodno tome tesko da mozes to tek tako :D. A over je dao dosta iscrpnu analiu, rekao bih dai ma neke istine u njegovom pisanju, mada je totalno promasio za zavist i mrznju, te stvari su veliko ne ako ces da se ukljucujes u masu. Mada ono vecina saveta su slep savetuje gluvog kako da vidi :lol:

Ma,nema to nikakve veze sa muzikom,ukusom,bilo kakvim "životnim stilom",wtf

jednostavno,treba da budeš poprilično bezličan,prilagodljiv i licemeran kako bi mogao da vodiš razgovor sa svakim i ušlihtaš se s tobom
al tu se stvara problem,zato što većina takvih ljudi na kraju ne uspe da ostavi bilo kakav utisak
jedini komentar koji će imati za tebe je "ma šta znam,normalan je,dobar je"

ja imam sličnu filozofiju,u suštini,volim da imam kontakt sa što više ljudi,makar nemala nameru da ikad s njima odem na kafu ili "produbim" odnos i to radim iz čiste koristi(npr,na faksu) ili iz zabave
jedino što sam ja poprilično iskrena i neću nikome da oćutim

Ma,nema to nikakve veze sa muzikom,ukusom,bilo kakvim "životnim stilom",wtf

jednostavno,treba da budeš poprilično bezličan,prilagodljiv i licemeran kako bi mogao da vodiš razgovor sa svakim i ušlihtaš se s tobom
al tu se stvara problem,zato što većina takvih ljudi na kraju ne uspe da ostavi bilo kakav utisak
jedini komentar koji će imati za tebe je "ma šta znam,normalan je,dobar je"

ja imam sličnu filozofiju,u suštini,volim da imam kontakt sa što više ljudi,makar nemala nameru da ikad s njima odem na kafu ili "produbim" odnos i to radim iz čiste koristi(npr,na faksu) ili iz zabave
jedino što sam ja poprilično iskrena i neću nikome da oćutim

Ako si iskrena i neocutis- omrzena si... Sto malo je kontradiktorno da imas kontakt sa sto vise ljudi, jer ces imati samo tako negativan kontakt. Predlazem promenu strategije id a imas kontakt sa sto manje ljudi, veruj mi u tvom slucaju ces imati visestruke koristi od toga ;)

Ako si iskrena i neocutis- omrzena si... Sto malo je kontradiktorno da imas kontakt sa sto vise ljudi, jer ces imati samo tako negativan kontakt. Predlazem promenu strategije id a imas kontakt sa sto manje ljudi, veruj mi u tvom slucaju ces imati visestruke koristi od toga ;)

ja sve što kažem,okrenem na šalu,tako da ne zvuči kao kritika
misle da se sprdam,kad ono...

a ti baš voliš da me analiziraš,vidim

hajde da se igramo ovako
čitam sad jednu knjižicu i fazon je čovek je na kraju rešio da se zaglupi, odnosno oslobodi kritičkog razmišljanja i analiziranaj i da se utopi u masu kako bi bio srećniji
recimo rešite se na isti korak... dakle sa željom da budete obični, ukalupljeni, društveno uklopljeni, bezbrižni i opušteni non-stop
koje korake treba preduzeti u tom smeru? gde živeti, šta učiti, u kom društvu se kretati, šta obući, štav slušati, gde izlaziti, kao prilaziti ljudima itd...
kako anpraviti savršeno bezbrižnog i srećnog glupaka rasterećenog misli...?
pričajte svoje viđenej ili možda znate i iz iskustva?

@Philosopher
Pa, ono, prekineš da se informišeš u bilo kom smislu, počneš da slušaš neku muziku koja ne poseduje neku vrednost ili socijalni angažman, nadješ ortake medju onima što po ceo dan pijanče i ludiraju se, nemaju nekih ozbiljnijih planova niti ih zanima bilo šta sem zabave, provoda i trošenja keša

ima toliko toga... al' ništa lakše nego izgubiti analitičnosti i oštrinu

mada, to podrazumeva da sebe svedeš na nivo emotivne i intelektualne amebe, tupost, prizemnost i praznina, nalaženje sreće u trivijanim stvarima

eto, tako

-Prestani da se informišeš na bilo koji način
-smanji nepotrebne misaone procese, u smislu - da prestaneš da razmišljaš o uzroku stvari, i da ih prihvatiš i prilagodiš im se
-smanji forum (jer, ma koliko se činilo drugačijim, ovde se otvaraju neke teme koje potkrepjuju tu i takvu analitičnost)
-sprijatelji se sa osobom kojoj je zabava jedini cilj u životu, neka bude neka devojka, opuštena, s kojom ćeš da ispijaš kafe i sereš o dnevno - estradnim dešavanjima i gradskim tračevima (to nije teško, ne se.ri d ajeste)
-idi na što više zabava, uživaj, prestani da se baviŠ pisanjem
-NE ČITAJ TAKVE KNJIGE,KAKVU SI POMENUO U NASLOVNOM POSTU

etc. etc.

Postaćeš tup i ravnodušan i srećan.

Ma daaaaaaaaaj.
Nete me zasmejavate.
To su vam Mr. Bean-ovi.
Super im je.
Nema potrebe da ih vredjate.
A danas je sve okrenuto naopacke tako da i oni za koje se kaze da su najgluplji, ustvari su vrlo pametni.

Poslednja izmena:
Ma nije to lako,praviti se glup...
Znaju nekad strasno da iznerviraju neinformisani i plitki ljudi sa kojima mozes da pricas samo o vezama i tracevima.
Kad dodje do te granice da te pitaju sta su "skinhedsi" ili sta je to "onanisanje" onda vise ne znas dal da se smejes il da places!
Omg a to su jos blazi primeri :lol:

Back