Kako se vidi novac u horoskopu?

Plavojka-Devojka:
Oj nije bas tako.Ja imam partnera-muza koji ni otprilike nije paralija,i ima saturna u lavu u drugoj kuci.Kad kazem nije paralija mislim da bukvalno nema nista ,osim nekog klimajuceg posla.Ja inace imam i punu 7 kucu(sunce u vagi,merkur u devici,pluton u vagi).Da li to znaci da cu ja promeniti muza,ili ce on postati bogat?

Nabavi mužu stari crni kožni novčanik, neka u njega stavi dedinu sliku i staru paru koja se više ne koristi. Neka taj novčanik stalno koristi i nosi ga sa sobom! Time ćeš mu pomoći da malo ublaži tu simboliku SA u 2.

Savet vredi, veruj mi! To je inače savet za sve koji imaju SA u drugom polju ili znak jarca na vrhu drugog polja. Slično je i onima koji imaju SA u biku.

sweet mo:
Nabavi mužu stari crni kožni novčanik, neka u njega stavi dedinu sliku i staru paru koja se više ne koristi. Neka taj novčanik stalno koristi i nosi ga sa sobom! Time ćeš mu pomoći da malo ublaži tu simboliku SA u 2.

Savet vredi, veruj mi! To je inače savet za sve koji imaju SA u drugom polju ili znak jarca na vrhu drugog polja. Slično je i onima koji imaju SA u biku.

Ja imam SA retro u drugom polju u biku i meni su to savetovali za paricu i stari veliki crni novcanik - poslusala sam zlu ne trebalo.No sad si me nalo zbunila sa dedinom slikom i muzem. Mozda sam nesto propustila.
No moja finansijska situacija se znacajno promenila pre tog saveta kad sam promenila posao (sto sam i plavusici savetovala ali eto ona se vezuje) i ulozila malo u svoje obrazovanje.
Poz

sweet mo:

E konacno da se neko razumeu astro- simboliku to najcesce resava stvar! ;)

Plavojka-Devojka:
Naravno da nije sve u parama ,ali je nesto.A i ja sam ti od onih likova koji se veze za osobu,posao,ljude pa mi nije lako da menjam.Pozdrav!
plavojko meni se cini da ti nisi razumela sta sam ja tebi htela da kazem, a naljutila si se na mene, bez razloga;)
eh te planete u 8. i ne vidis me bre uopste:)
rekla sam ti lepo, ti zaradi pare za tebe i muza, ako njemu vec ne ide...
ne moras nista da menjas, a njega posebno ne:))))
ti mislis da je jedini nacin da dodjes do para da ih muz zaradi ako ne , da bi trebala da ga menjas??...ne, niko to nije rekao niti je mislio da kaze, pogresno si razumela
poz tebi i cmoka:)))

:p
beba_toronto:
to neki trikovi protiv saturna?:)
jao bre....a sta cu ja sa mojim u 1. kuci na 29 stepenu riba u kvadratu sa marsom?:)))

Sazaljevaj svoju sudbinu, ha,ha,ha. Salim se! Gusto nema sta. Kod vas sa tim aspektom moze dobro da ide dokle god vodis svoj zivot po svojim zadrtim planovima koji se granice sa matematickim proracunima :p Vi ste bre takvi planeri, arhitekte vam nisu ravni! Nego te ja zalim zbog muskaraca koji ti se pojavljuju u zivotu - katastrofa! Ja imam mars opoz. saturn skoro egzaktno :cry:

Neptunijanka:
:p

Sazaljevaj svoju sudbinu, ha,ha,ha. Salim se! Gusto nema sta. Kod vas sa tim aspektom moze dobro da ide dokle god vodis svoj zivot po svojim zadrtim planovima koji se granice sa matematickim proracunima :p Vi ste bre takvi planeri, arhitekte vam nisu ravni! Nego te ja zalim zbog muskaraca koji ti se pojavljuju u zivotu - katastrofa! Ja imam mars opoz. saturn skoro egzaktno :cry:

hahahaha, e pa znam ja sve to:)
nego ti meni da ispises neke trikove, da stavim staru paru i sliku babe od bred pita u novcanik, i da strpam i bidejmajer, ako moze i saturna da zakljucam u poslednji dzep?
hihihihihihi

beba_toronto:
plavojko meni se cini da ti nisi razumela sta sam ja tebi htela da kazem, a naljutila si se na mene, bez razloga;)
eh te planete u 8. i ne vidis me bre uopste:)
rekla sam ti lepo, ti zaradi pare za tebe i muza, ako njemu vec ne ide...
ne moras nista da menjas, a njega posebno ne:))))
ti mislis da je jedini nacin da dodjes do para da ih muz zaradi ako ne , da bi trebala da ga menjas??...ne, niko to nije rekao niti je mislio da kaze, pogresno si razumela
poz tebi i cmoka:)))
;-) Ma ko se bre naljutio?Zrikni malo bolje u horoskop pa vidi da li sam ja tip sto se tako lako naljuti.Nisam ljuta uopste samo skupljam savete pa cu jedan da primenim.Pozdrav tebi!

Plavojka-Devojka:
;-) Ma ko se bre naljutio?Zrikni malo bolje u horoskop pa vidi da li sam ja tip sto se tako lako naljuti.Nisam ljuta uopste samo skupljam savete pa cu jedan da primenim.Pozdrav tebi!

Pa evo, ja pocela da ucim astrologiju, ali sam odustala privremeno jer sam se razbolela...pa ne mogu nista, ni da sedim , ni da citam, malo kuckam pa moram da idem da legnem....ali cim se oporavim virnucu ti obecavam
cmoka:)

evo kazi mi cime se bavis trenutno, koji faks imas zavrsen, koji posao radis, mozes na PP,
pa cu ti reci sta da radis....
samo sam htela da kazem zaboravi da ocekujes da se drugi obogate za tebe [muz}, obogati se ti..jer sebe i svoj zivot mozes da kontrolises a njegov ne mozes, ako on nema srece s parama,nema...
ali cuvaj muza,nisam ja htela da kazem da ga menjas, obogati se ti za tebe i njega, ili jos bolje radite neki biznis zajedno....tu se sigurno bogatis,na taj nacin sa svim tim planetama u 8....
jer 8. kuca znaci : zajednicki novac, zajednicko bogatstvo, zajednicki biznis, partnerstvo koje ukljucuje zajednicka dobra itd...ne zaboravii da je i RAD materijalno dobro.....odnosno ima materijalnu vrednost...
takodje i PAMET

Back