Zauz, tvoje teme su baš osvezavajuce i opšte, što mi se veoma dopada jer nemam osećaj da govorim o drugima već o sebi.
Moj ukus se slano i sporo menjao. Od malena se u mojoj kući poštovala duboka cipela na snir

. Skolu sam završila u kikersicama. I danas ih rado nosim. Omiljene su mi u golubije sivoj i purpurnoj boji.
Kao petogodisnjakinja sam želela japanke koje smo tada, ne znam zašto, zvali jadranke. Bile su mi zabranjene jer nisu za dečiju nogu. Dočekala sam ih sa 18. godina i od tada uvek imam par, najdraži su mi Ipanemini modeli.
Moja mama je nosila "rimljanke" sa tankim kaisicima i danas ne mogu da zamislim leto bez jednog para takvih sandala.
Želela sam drvene nanule koje su mi takodje bile zabranjene, kao i klompe. Danas obozavam drvenu ili platformu od konopca, zidanu petu i uopšte rustican izgled naročito sa ciganskim suknjama do poda i majicama golih ledja.
Baletanke su moje patike i obuća za svaki dan. U njima sam provela detinjstvo te se sada osećam kao bosa.
Martinke sam volela, sada nosim duboke čizme dr Martens ali u formi oficirki, što bi bio meni najdraži model čizmi...koje inače obozavam.
Jedino sta sam dodala su salonke...uvek sa visokom, tankom petom...i duboke čizme sa visokom štiklom u kojima se osećam najlepše. Ima neceg u koraku kada imam takvu čizmu na sebi.