Kako se usavrsavate?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keeper:
napredak se ne postizhe iskljuchivo nekim bilo kakvim radnjama tipa chitam knjige chitam shta Keeper pishe na forumu i druzhim se sa njim. :P pitanje napretka se ne reshava kvantitativno.

sve mo'sh da bacish u vodu ako nisi u situaciji da se stalno iznutra lomish i talasash, da stalno razmishljash.

Ovo je jedini i pravi preduslov za usavrsavanje osobe...

Mи? Ми волимо да се усавршасвршавамо, поготово у рибеееееее.. Да се усавршавамо? Да верујемо у лепоте и дхаднасмакдфн ииииии рецимо, црвене боје начелника Ниша, волимо да се усавршасвршавамо...

4hmpl6c-1.jpg

mentalno: to nekako ide sa godinama... ucim na tudjim greskama, pa na svojim... pa kad me povrede onda se malo povucem u sebe, pa opet ispocetka... razgovaram sa starijim ljudima koji su prosli svasta u zivotu... meditiram ponekad, na sreljastvu smirujem zivce... sta ja znam, ne usavrsavam se nikako narocito...

fizicki: karate, leti i plivanje na bazenu a ples je neizostavan!

Cirkonka:
mentalno: to nekako ide sa godinama... ucim na tudjim greskama, pa na svojim... pa kad me povrede onda se malo povucem u sebe, pa opet ispocetka... razgovaram sa starijim ljudima koji su prosli svasta u zivotu... meditiram ponekad, na sreljastvu smirujem zivce... sta ja znam, ne usavrsavam se nikako narocito...

fizicki: karate, leti i plivanje na bazenu a ples je neizostavan!
Eeeeee kod mene je obrnuto,prvo nesto sje**m pa se onda naucim pameti,a tek tada skontam da je neko koga znam ucinio nesto slicno...Al dobro,bolje ista nego nista,bar se naucim!

Back