Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Eh, kako dati kazem ali, ***** za veceras.De su ti one kobaje i slanina, ako su tu odma da se bacim na nerviranje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, kako dati kazem ali, ***** za veceras.De su ti one kobaje i slanina, ako su tu odma da se bacim na nerviranje![]()

Hm, sta li bi rekla serviseru da ga nije popravio.Letos scena u servisu kompa
Ja otisla po popravljen lap, da podignem, a onaj nije prosledio pare koje sam mu dala za servisera, ja dizem lap a nije placeno
Jao mene blam
Uvatim mob zovem budalu
Kako se javio ja dreknem - yebacu te!
Sta je bilo?!!
Pa nisi dao coveku pare
Ma nije frka sutra cu...bla bla
Dobro sutra mu donesi nemoj da te yeb.em me blamiras!!!!
Zavrsimo razgovor a serviser me gleda rasirio oci i kez do usiju, kaze - meni da tako pretis pa ja bih tebe slusao sve sto zelis cinio
I ja tek tad ukapiram da sam ja bre medju ljudima i da lupetam u slusalicu svasta![]()
Skidaj gace!!!Hm, sta li bi rekla serviseru da ga nije popravio.
bem ti sunce, tesko mi i da citamKad se međusobno dovedemo do ludila...krene...i prosto mi je žao što se ne izvičemo, pobacamo stvari, lupamo vratima...
A problem je što smo radeći sa problematičnim ljudima , na neki način obučavani da manipulišemo i dovedemo do kolapsa uma suprotnu stranu.
I tako danas sedimo jedno naspram drugog, gledamo se u oči, iznosimo činjenice, niko od nas ne skreće pogled, niko ne povisuje ton, a međusobno se razbijamo i pucamo u mozgu. Pulsiraju mi slepoočnice, njemu uši promene boju i kad neko od nas shvati šta ovaj drugi radi, nastavi da ga pokopava njegovi oružjem.
I, ok, gotovo je, trajalo je skoro sat vremena, osećam se kao isceđena krpa, ne verujem ni da je on bolje...
I nekoliko puta u toku "procedure" pomislim kako bi bilo lepo da se izudaramo, izvičemo, pobacamo stvari, da bi bilo mnogo lakše. Osećam kako u meni i u njemu raste i sadista i mazohista u isto vreme. Nema iskopavanja "starih hitova", nema vređanja...a tako poželim nekad da se "normalno" svađamo.
A naucicesnikako mi nije jasno da neko nekome kaze "jebi se" ili " nosi se" ili "mrš"...pa da posle bude sve u redu
meni kada bi tako nesto rekao oči bih mu iskopala![]()
mlada si
Ni ja ne volim pasivnu agresiju, toga se jezim.E,ovo bi mene totalno izludilo.
To pasivno svađanje je najgore.Teška manipulacija sa živcima i veće vrijeđanje druge strane,nego otvorena svađa.
ides negde udaras dzak ispraznis bes, al da uzivas u picenju svastaNe uzivam u svadji i nikad se ne svadjam dok mi bas neko do kraja ne izvuce zivac.Zdravoides negde udaras dzak ispraznis bes, al da uzivas u picenju svasta
Što se onda svađaš na taj način ako ti smeta?Kad se međusobno dovedemo do ludila...krene...i prosto mi je žao što se ne izvičemo, pobacamo stvari, lupamo vratima...
A problem je što smo radeći sa problematičnim ljudima , na neki način obučavani da manipulišemo i dovedemo do kolapsa uma suprotnu stranu.
I tako danas sedimo jedno naspram drugog, gledamo se u oči, iznosimo činjenice, niko od nas ne skreće pogled, niko ne povisuje ton, a međusobno se razbijamo i pucamo u mozgu. Pulsiraju mi slepoočnice, njemu uši promene boju i kad neko od nas shvati šta ovaj drugi radi, nastavi da ga pokopava njegovi oružjem.
I, ok, gotovo je, trajalo je skoro sat vremena, osećam se kao isceđena krpa, ne verujem ni da je on bolje...
I nekoliko puta u toku "procedure" pomislim kako bi bilo lepo da se izudaramo, izvičemo, pobacamo stvari, da bi bilo mnogo lakše. Osećam kako u meni i u njemu raste i sadista i mazohista u isto vreme. Nema iskopavanja "starih hitova", nema vređanja...a tako poželim nekad da se "normalno" svađamo.
Pa ne štedim ga, ovo se teže preživi i duže zapamti.Što se onda svađaš na taj način ako ti smeta?
Nabodi ga, šta ga štediš kad znaš da će i njemu biti lakše kad ti vrati forhendom
Vidiš kako tvoja drugarica zna.Pa ne štedim ga, ovo se teže preživi i duže zapamti.
A kako da ga nabodem kad je zanat pekao na ulici i posle se stručno usavršio do nekog zvaničnog dana u nekim borilačkim veštinama.
Mada, setila sam se sada jedne poznanice iz mladosti, koja je u jeku svađe , kada počne da gubi, znala da kaže "kako je meni vruće", skine majicu i ostane golosisa, ovaj njen posle toga totalno izgubi koncentraciju i zaboravi zašto se svađaju...
Znaš kako drugarica zna ? Radila na šalteru MUPa godinama svi nervozni i nadrkani , ona obuče dekoltiranu majicu i samo se nagne prema klijentu, padaju lepe reči, čokolade, niko nervozan, svi fini...svi srećni idu da donesu još onaj papir što im fali jer će ponovo kod nje na šalter.Vidiš kako tvoja drugarica zna.
Skini i ti majicu pa ga tresni kolenom u yaya kad ti priđe. Oslobodi dominu koja se krije u tebi, upotrebi maštu, improvizuj.
Sa dobrim push-up brusom lako možeš da postaneš taj tip, ima dvojka da izgleda ko četvorkaZnaš kako drugarica zna ? Radila na šalteru MUPa godinama svi nervozni i nadrkani , ona obuče dekoltiranu majicu i samo se nagne prema klijentu, padaju lepe reči, čokolade, niko nervozan, svi fini...svi srećni idu da donesu još onaj papir što im fali jer će ponovo kod nje na šalter.
A nisam ja taj tip, ovako smo tu negde po jačini pa je borba ravnopravnija.
Pa šta ću kad sam non-stop na ljisu, ali da budem iskren, dekoltei su kod mene funkcionisali i pre ljisaVeć vidim da bi to kod tebe funkcionisalo, ti sada, dok razmišljaš o tome, više ni ne znaš na kojoj si temi
Nisam taj tip jer se svađam usmereno, tematski, bez iskopavanja starih hitova, bez pucanja na slabosti...ima dobra knjiga o tome, davno sam je čitala, mislim da se zove "kako se pravilno svađati"
Ovo moram da probamPa ne štedim ga, ovo se teže preživi i duže zapamti.
A kako da ga nabodem kad je zanat pekao na ulici i posle se stručno usavršio do nekog zvaničnog dana u nekim borilačkim veštinama.
Mada, setila sam se sada jedne poznanice iz mladosti, koja je u jeku svađe , kada počne da gubi, znala da kaže "kako je meni vruće", skine majicu i ostane golosisa, ovaj njen posle toga totalno izgubi koncentraciju i zaboravi zašto se svađaju...

Evo i Čičkava se slaže sa mnom da je dvojka dovoljna i da ne mora da bude četvorka.Ovo moram da probam![]()