sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
A Tesla je bio Rak, A Kant je bio Ovan, a Dostojevski Škorpija...i tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovo se u boksu zove nizak udarac,mojne tako plavoM.Nego mi ovde kenjamo i kenjamo aove maserke nigde nema.![]()
uuuu baš je tako, sve ribe koje ja znam smaraju i ne zaklapaju usta, i da to su uvijek priče jadna ja....![]()
.. i da.. otishli smo od teme, ali, moram ovo da dodam,
Ajnshtajn je riba, 14.03.1879.![]()
Ne znam za to, ali ja sam Devica, bila
sam 2 godine sa jednom Ribom i NE NE NE!
Bolesna ljubomora i neprestano koketiranje Riba je
nemogutje izdrzhati.. A to za prichu, mislim da greshish..
Ne bih o Devicama, ali Ribe su jako inteligentne. Na stranu
to shto imaju mane za zhivot u dvoje.
Ne zaklapaju ni zenske ni muske ribe,u stanju su da glavu probiju,zato ako hoces svog skorpioncica saznaj sta ga interesuje pa dok ga mazis po vratu nabaci nesto na tu temu.Ili mu jednostavno zalepi jedan poljubac da se raspomami,a posle preznojavanja mu upali cigaretu isipaj casu vina(u tisini)!
htedoh reci,najbolje se slazu u krevetu.
Ribe i Device? :?
Vidi, nikako ne stoji da su Ribe, ako ćemo baš uopšteno, inteligentne- većina, ako izuzmemo niži tip ( što je opet bzvz.)
Zašto? Jednostvano- vladar Neptun- imaginacija, mašta, iluzije, iracionalnost, nedostatak logike....ali ok, verovatno svoje mišljenje formiraš na osnovu ličnih afiniteta.
Ja mogu iz cuga da nabrojim nekoliko Riba veoma prosečno inteligentnih, kao što mogu i da nabrojim one veoma inteligentne.
Šta hoću da kažem?
Hoću da kažem da je Astrologija jako kompleksna i da je besmisleno svoditi je na ovako šuplje rasprave i generalne opaske.
A index intelekta sam ti u par rečenica napisala....a da ne ulazimo u to koliko ima i finesa.
Ovakvim uopštavanjem se ljudima šalje pogrešna poruka o Astrologiji. Ljudi je doživljavaju kao gledanje u šolju ili u pasulj, a ona svakako nema veze sa tim dokoličarskim aktivnostima.
Toliko od mene.
Videla sam poseduješ neke udžbenike, ako se ne varam u pitanju je nešto od Imširagića.
Pa ako te ne mrzi, bolje prepiši ljudima neke osnove ili neke aspekte...kreni da obradjuješ po planetama ili kako ti je već volja. Svako drugo pisanije ( mislim na generalizovanje) nema smisla.![]()
da skorpije jako privlace ribe,znam preko svoje najbolje drugarice....uvek mi sva odusevljena prica o nekom tipu skorpionu kog je upoznala...ali,nikad se nije potrudila(ili usudila)da bude u vezi sa nekim od njih iako se nekima i ona dopala....ja licno mislim,da ribe i skorpioni imaju razlicite temperamente(opste govoreci)...
i da,ova moja drugarica isto prica 200 na sati rekla bih da skorpionima to ne prija bas...jer i sama imam momka skorpiju i on to ne voli...ali,naravno,ovo je iz nekog mog iskustva sto ne mora da znaci da je uvek tako:rolleyes:...
bravo za tvoj stav prema ribama.istina je sve sto kazes.visi tipovi riba su jako inteligentne osobe.shvataju brzo i lako vecinu stvari ali VOLE DA BLEFIRAJU.ja volim da blefiram.skoro sve kapiram i vidim ali ostavljam drugima to skriveno.inace jako razvijena isntuicija i masta uz pozrtvovanje su jak spoj za postizanje visih ciljeva.ono sto nas koci je nedostatak volje i zelje za ambicijom.tako da uspevamo u stvarima i profesijama KOJE VOLIMO.jedino to prolazi nazalost......
ma nama su skorpije protrebene..da bi nas spustile na zemlju..kada mastamo...