Kako se skida fleka od znoja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa brate očigledno si upropastio mjicu nekim svojim radioaktivnim znojem, šta drugo da ti kažem nego da kupiš novu ako iz tebe izlazi loj koji ne mož se spere?!

Zamisli, ceo zivot imam bele majice i ovo je prva gde se pojavila fleka koja ne moze da se skine

A znojim se inace jer se bavim sportom, za razliku od tebe koji verovatno ceo dan sedis ispred kompa, onda mi pricaj o loju posle...

Zamisli, ceo zivot imam bele majice i ovo je prva gde se pojavila fleka koja ne moze da se skine

A znojim se inace jer se bavim sportom, za razliku od tebe koji verovatno ceo dan sedis ispred kompa, onda mi pricaj o loju posle...

pa ne, i mi što po ceo dan sedimo ispred kompa se znojimo, manje više svi se znoje
samo što izgleda neki puštaju znoj a neki svinjsku mast koja ne može da se spere :lol:

A da se cesce kupas?

Ti isto kao ovaj Tension, ne znojis se jer sedis kuci po ceo dan ;)

To pokazuje i broj poruka koje si poslao, preko 41.000 :hahaha:

- - - - - - - - - -

pa ne, i mi što po ceo dan sedimo ispred kompa se znojimo, manje više svi se znoje
samo što izgleda neki puštaju znoj a neki svinjsku mast koja ne može da se spere :lol:

Pa da, svinjsku mast ispusta svinja ispred kompa od 150 kila :D

Blajbi 41.000 poruka

Ti 35.000...

Ako nista drugo bar imate nagruvane prste :hahaha:

Poslednja izmena:
Ti isto kao ovaj Tension, ne znojis se jer sedis kuci po ceo dan ;)

To pokazuje i broj poruka koje si poslao, preko 41.000 :hahaha:

Morao bi ti brale CESCE DA SE KUPAS, ako se vec toliko znojis i bavis sportom.

Najmanje DVA PUTA DNEVNO da se tusiras, a leti i tri puta.

Tako neces prljati majice sa znojem.

I neces smrdeti kada si pored nekog u prolazu, ucionici ili autobusu. (Mogu da zamislim koliko se oseti smrad kada su ti majice ZUTE od znoja!):bljak:

a ne, ja sam svinja od 164 kila al opet mogu majicu da operem
znači nije do utovljenosti nego do rase svinje :mrgreen:

Brate razumem te, posto je ovo zenski deo foruma hteo si kao da me "spustis" i da ispadnes internet faca

A vidim da mnogo postova ostavljas na teme "zene" i "ljubav i seks"

Hoce to kad nemas mnogo dodira sa zenama u stvarnom svetu...

Inace, za samo 6 meseci duzeg boravka na Krstarici od mene, poslao si 30.000 poruka vise od mene

Ja prosecno 8 dnevno a ti 40, 5 puta vise

Ali neka, vazno da si ti internet faca. Ko zna, mozda neka od devojaka koja dolazi ovde vidi kako si me "spustio" pa se mozda nalozi na tebe ;)

Morao bi ti brale CESCE DA SE KUPAS, ako se vec toliko znojis i bavis sportom.

Najmanje DVA PUTA DNEVNO da se tusiras, a leti i tri puta.

Tako neces prljati majice sa znojem.

I neces smrdeti kada si pored nekog u prolazu, ucionici ili autobusu. (Mogu da zamislim koliko se oseti smrad kada su ti majice ZUTE od znoja!):bljak:

Kada nekog ne mrzi da se bavi sportom ne mrzi ga ni da se kupa

Kada nekog mrzi da ustane iz stolice mrzi ga i da se kupa :D

Bolje zuto ispod pazuha nego zuto na gacama kao tebi :hahaha:

- - - - - - - - - -

e baš ti fala što si me razumeo i pustio me da te razmažem po forumskom patosu, pravi si drugar

Pa da, pravi sam drugar, i zato ti kao drugar kazem da izadjes napolje i ko zna, mozda nadjes devojku, pa vise neces imati potrebe da dolazis na "zene" i "ljubav i seks"

a ti smrdiš ko tvor i glup si ko ******

Otvorio sam temu, poceo si prvi da provociras pa si sad malo iznerviran sto sam ti pokazao da i ja mogu da uzvratim preko interneta, jel da ?

Tako je brate, glup sam ko qurac i smrdim ko tvor, ali nisam jadnik koji ceo dan visi na Krsti i kome je ovo jedini dodir sa zenskim svetom

Nego ajde, pusti mene, gledaj da do kraja godine predjes 100.000 poslatih poruka...verujem da hoces

- - - - - - - - - -

:rotf:

Hitno KLJUC, da se smad ne PROSIRI !

Smrad znoja je daleko podnosljiviji od smrada usranih zutih gaca :D

Pa ti ako si toliko bogat izadji onda nekad u kafic...sam sa sobom :D

Ponesi neku igracku iz detinjstva da ti pravi drustvo :hahaha:

Zamisljam te samo, leto je, svi idu negde i bleje napolju, samo ti i Blajbi visite na Krsti, necete imati sa kim da pricate, u stvari hocete - medjusobno :D

Tension najvise voli kad je zima i pada sneg, onda sam sebi u glavi pravi izgovor zasto da ne izadje napolje

Al kad dodje leto onda je tuzan jer svi bleje napolju a on sam kuci na Krstarici, pokusava da nadje neko zensko drustvo na internetu

Ti si pocasni predsednik pdf-a "Ljubav i seks" i "zene" :D

Pravi poster za Tensiona, on je jadnik koji nema zivot :D

streber.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back