Kako se resiti slepog kuceta?

:sad2:Moj prijatelj je isprobao sve poznate metode (otrove, paljenje nafte i dimljenje hodnika, rasterivace, nalivanje vode u hodnike i sl.) i to sa kratkotrajnim uspehom. Nakon izvesnog vremena ta napast se opet vrati na teren na kome su zasadjene lukovice i gomolji (krtole) cime se ona hrani. Elektronski rasterivaci su prica za malu decu i lakoverne odrasle osobe. Jedino resenje za manje povrsine jeste podzemno i nadzemno ogradjivanje zasada sto zahteva znatna materijalna sredstva ili unapred uracunavanje gubitka dela roda u kalkulaciju troskova gajenja.

:sad2:Moj prijatelj je isprobao sve poznate metode (otrove, paljenje nafte i dimljenje hodnika, rasterivace, nalivanje vode u hodnike i sl.) i to sa kratkotrajnim uspehom. Nakon izvesnog vremena ta napast se opet vrati na teren na kome su zasadjene lukovice i gomolji (krtole) cime se ona hrani. Elektronski rasterivaci su prica za malu decu i lakoverne odrasle osobe. Jedino resenje za manje povrsine jeste podzemno i nadzemno ogradjivanje zasada sto zahteva znatna materijalna sredstva ili unapred uracunavanje gubitka dela roda u kalkulaciju troskova gajenja.

pozdrav ! posto sam nova na forumu, zainteresovala me ova tema, jer igrom slucaja smo (suprug i ja ) imali veliki problem sa krticama, Suprug je nasao resenje tako sto je napravio efikasne zamke prvenstveno zbog naseg problema sa krticama, a onda je od njih napravio i posao. zamke su zaista efikasne!!!

Moj deda ima jedan vrlo proveren metod koji godinama unazad ''pali''. Nadje par rupa, ''hodnika, polije neke krpe naftom, zavuče unutra i zapali. E, onda sedne u hladovinu sa litrom rakije, odmara dok mali ne odluči da izadje napolje od dima, a onda uzme motiku i obračuna se sa njim.

Back