Kako se resavate brkova?

Brkove rešavam

• Voskom

glasova: 5 83,3%
  • Pinzetom

glasova: 1 16,7%
  • Epilatoron

glasova: 0 0,0%
  • Blajhanje (ovo sam čula od jedne grkinje)

glasova: 0 0,0%
  • Svrdlam (to vam ga dodje kao ponosno ih nosite)

glasova: 1 16,7%

• Ukupno glasova
    6
Te čari prirode nemam, tako Bog hteo... Kus petao, pile doveka!
Prave plavuše nemaju tih problema, rekla bih, ali sve sa tamnijom i jačom dlakom kidišu na te tretmane obezmaljivanja.
Jednom mesečno čupnem svega i strogo dve suvišne dlake na obrvama, i to je sve. :zcepanje:
Čuj mace
Dodje to sa godinama

Rastu dje ih nikad bilo nije

😂😂

Čuj mace
Dodje to sa godinama

Rastu dje ih nikad bilo nije
Pa, nisam baš tako ni mlada više, ali na tome ipak mogu da zahvalim najviše tipu u koji sam spala po samom rođenju.
Ako i postoje dlačice, one su prosto toliko nežne i sitne da bi mi zasmetale samo ako bih se pod lupom posmatrala po ceo dan, što naravno, nikom ne preporučujem.
Samo šminkanje, a to ukoliko ga praktikujte, svedite na najduže 5-6min.

Ispred ogledala ne valja stajati dugo.
Ja otkako tek neki minut tako proveravam da li je sve ok, meni je tačno baš sve ok. :zcepanje:

CAC9DA3A-1703-4F5D-A5A9-FEB0DF2BDD3E.jpeg

Pa, nisam baš tako ni mlada više, ali na tome ipak mogu da zahvalim najviše tipu u koji sam spala po samom rođenju.
Ako i postoje dlačice, one su prosto toliko nežne i sitne da bi mi zasmetale samo ako bih se pod lupom posmatrala po ceo dan, što naravno, nikom ne preporučujem.
Samo šminkanje, a to ukoliko ga praktikujte, svedite na najduže 5-6min.

Ispred ogledala ne valja stajati dugo.
Ja otkako tek neki minut tako proveravam da li je sve ok, meni je tačno baš sve ok. :zcepanje:
Pomaze i kad imas veliku dioptriju. Jes da se sminkam duze, ali sto sam lepaa kad skinem naocaree.
Najbolji filter 🤣🤣🤣

Back