kako se pravilno obrijati dole???

hocu da obrijam intimu...pa ako mozete kazite mi kako mogu to najbolje uraditi???:)

plinski_plamenik.gif

hocu da obrijam intimu...pa ako mozete kazite mi kako mogu to najbolje uraditi???:)

moras prvo da skratis kako rece intimu :mrgreen:

sad ozbiljno, treba prvo da skratis dlacice, makazama il trimericom (bolje trimerica ako imas) onda ce ti biti mnogo lakse da obrijes

samo moj ti je savet da to ne radis, bolje se zaustavi posle trimerice, ima posle da ti rastu jace i gusce, pa ako ti nekad padne na pamet da ne radis to vise imaces dzunglu

bolje uzmi samo trimericom skrati

Evo sta ja koristim

BRAUN_PT-10_16230.jpg

Toplo ti preporucujem da kupis trimer, ja sam moj u Rodicu uzeo za 800 dinara i prezadovoljan sam. Makaze su neprakticne, nejednako ces skidati dlake, a i ne daj boze da se secnes. Brijace nemoj da koristis, kao sto verovatno znas tamo dole koza je jako osetljiva i jako lako ces se poseci (ovo govorim iz iskustva) :sad2:

Trimer bi najbolje bilo da povlacis u smeru rasta dlake, a ne suprotno, tako ces izbeci urasle dlake (sa ziletom ti ne ginu urasle dlake). Ne moras koristiti penu, niti gel ako koristis trimer.

I da, jos jedan mali savet, mozda je malo nezgodno ovako na forumu, ima i devojcica ovde, ali 'ajd da i to kazem :rumenko:... kada budes skidao dlake bolje je da ti penis bude u erekciji, tako ce ti se koza na testisima zategnuti i bice ti puno lakse da obavis posao.

A oni koji se pitaju zasto bi muskarac trebao da skida dlake "tamo dole"... :dash::dontunderstand:

podrzavam ovo da koristis samo trimer.

brijanjem rizikujes da se poseces jer kao sto vidis tamo dole ima puno vena i kad nije u erekciji, a bice u erekciji sigurno.
a organ ce da bude u erekciji dok to radis zbog pene za brijanje i cele te aktivnosti
tokom koje se dodirujes, trljas penu, pa onda kad dodjes do gole koze sa koje si obrijao
dlake, oseti se neka kao svezina... ma vrlo eroticno.

ono sto nije eroticno je osecaj kada zagrebes brijacem po grbavoj kozi testisa, ili nekoj
ispupcenoj veni na penisu , pa kad krv nikako da prestane da curi ma kolik da je posekotina malecka...

a i ako brijanje prodje bez krvi, vec posle par dana ces da se ceses ko sugav jer dlake rastu
i zapinju za tkaninu donjeg vesa, a na prevojima koze (u korenu penisa, i izmedju testisa i penisa) se grebe koza o te dlake koje rastu, pa se mogu stvoriti i ojedi.

takodje estetski to moze da izgleda vrlo bezvezno ako si dlakav po drugim delovima tela
kao sto su stomak i butine, jer ako i tamo nisi obrijan onda obrijanost "one stvari" izgleda
nekako bolesno, kao u bolnici pred operaciju (daleko bilo).

sve to se izbegne kada se samo trimerom dlake skrate cak i do par milimetara.

ako se neko zapitao, da i ja sam se jednom obrijao tamo dole , i neka hvala, necu vise.

Back