KAKO SE PRAVI PRIRODNI ANTIBIOTIK

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.252
kako_se_pravi_prirodni_antibiotik_ovaj_domaci_lek_sprecava_rak_i_jaca_imunitet_166360793

Prirodni antibiotik koji štiti telo, čisti organizam od toksina i poboljšava imuni sistem možete da napravite sami kod kuće, piše Lovesensa.

Mnogi veruju da ova kombinacija sedam moćnih sastojaka iz prirode daje organizmu snagu da se brani od opasnih oboljenja. Za potpun efekat treba da uzimate jednu kašiku dnevno, a najbolje je da prirodni antibiotik uzmete ujutru na prazan stomak.

Sastojci:

• 1 kašika kurkume
  • 2 kašike jabukovog sirćeta
  • 1/2 kašike izrendanog limuna
  • Prstohvat crnog bibera
  • 1/2 kašike izrendanog belog luka
  • 1/2 kašika izrendanog đumbira
  • 100 g meda
Sve sastojke osim meda stavite u teglu, a zatim dodajte med. Smesu promešajte i teglu čuvajte na suvom i tamnom mestu.
https://lepaisrecna.mondo.rs/Recept...-domaci-lek-sprecava-rak-i-jaca-imunitet.html
...............................................
Čitao sam ranije o ruskom receptu koji je veoma sličan ovome, samo bez kurkume. Čak sam bio napravio jednu turu ali nisam nastavio. Nisam bio bolestan ni pre ni posle toga tako da ne mogu da kažem koliko je delotvoran.

Da li je neko od vas probao?

Poslednja izmena:
Probala sam nešto drugačiju kombinaciju :

100 ml lanenog ulja
2 srednja limuna
1 velika glavica belog luka
0,5 kg prirodnog meda

Nisam stavljala luk. Luk i jedan očišćen, a jedan neočišćen limun se samelju ( koristila sam tri ) i sve se pomeša sa uljem i medom.
Držati u frižideru u čistoj, zatvorenoj posudi. Konzumira se 3x dnevno, kašika pre jela.

Sve te kombinacije su dobre kao preventiva i za jačanje imunog sistema.

Uzimam sve namirnice ovako, pa nešto i ne pravim te mešavine. No toplo preporučujem, bilo koju kombinaciju.

Sok od cvekle, šargarepe i jabuke je već dokazano blagodetan.
Koristila sam za neke od ukućana. Za bolji ukus može se dodati limun i med.
Može se cediti pomoću sokovnika ili samo izblendirati. Blendirano bude malo teže za konumaciju zbog vlakana,
dođe kao kompletan obrok. Lično ne bih zanemarila vlakna.

Back