gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Шта радити да веза буде што дуготрајнија? Како осигурати то да веза не траје само пар месеци? Како предупредити нежељене преокрете...И како бити готово сигуран да ће веза потрајати на дуже стазе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji pravi odgovor na ovo pitanje jer su ljudi različiti. Važno je voleti, ne lagati i poštovati partnera, a sve ostale nijanse se ne mogu baš predvideti.
Ја заправо мислим да постоји један јак чинилац. А то је добро упознавање партнераNe postoji pravi odgovor na ovo pitanje jer su ljudi različiti. Važno je voleti, ne lagati i poštovati partnera, a sve ostale nijanse se ne mogu baš predvideti.
Некада није довољно само волети и бити добар. Барем код нас младих. Уствари, то често није довољно
Из личног искуства, или...? Да ли стварно пали?Jednom nedeljno napusiti ribu ono filmska scena teranja u pm,moze i nesto sa strane da se podgreva ljubomorom
Ja nisam rekao da je samo to potrebno. Nego da su gore navedene stavke stub, a nijanse zavise od ljudi..Некада није довољно само волети и бити добар. Барем код нас младих. Уствари, то често није довољно
Имаш право за комбинације. Али овде о везама причамоIz svacijeg iskustva uspesnih muskaraca koji imaju po 5 kombinacija istovremeno
Imaju oni veze koje opstaju na osnovu toga sto im puca k za jednuИмаш право за комбинације. Али овде о везама причамо
Бога ми ја бих више стуб на упознавање нагласио. Да се не охладе страсти и љубав да не избледиJa nisam rekao da je samo to potrebno. Nego da su gore navedene stavke stub, a nijanse zavise od ljudi..
Имам девојку а ко да је немам... Имам осећај да ми то не би палило. Сморила би се и отишла најврвImaju oni veze koje opstaju na osnovu toga sto im puca k
Zar nije to nešto što nema potrebe reći? Ja nemam nemeru da te upoznam ali te upoznajem kroz pisanje. A zamisli tek kada provodiš vreme s nekim. To je logičan sled događaja.Бога ми ја бих више стуб на упознавање нагласио. Да се не охладе страсти и љубав да не избледи
Ниси ме разумео шта сам хтео рећи. Многи се смувају на прву, другу трећу. Претпостављају романсу пре упознавања, а не обратно. Тј упознају се да би се смували, и одма знају да ће се смувати јер се мувају ако ме разумешZar nije to nešto što nema potrebe reći? Ja nemam nemeru da te upoznam ali te upoznajem kroz pisanje. A zamisli tek kada provodiš vreme s nekim. To je logičan sled događaja.
Ahh, jbg, žure ljudi. Često su velike ljubavi rođene iz prijateljstva.Ниси ме разумео шта сам хтео рећи. Многи се смувају на прву, другу трећу. Претпостављају романсу пре упознавања, а не обратно. Тј упознају се да би се смували, и одма знају да ће се смувати јер се мувају ако ме разумеш
Svako ima zenu koja ga ceka kod kuce a nema razloga da odbija sta mu se nudi,jer se vise ni1 odnos ne zasniva na ljubaviИмам девојку а ко да је немам... Имам осећај да ми то не би палило. Сморила би се и отишла најврв
Tako što ćeš da obezbediš podrum, krevet, lisice....da ne može da ti pobegneШта радити да веза буде што дуготрајнија? Како осигурати то да веза не траје само пар месеци? Како предупредити нежељене преокрете...И како бити готово сигуран да ће веза потрајати на дуже стазе?
Е баш то што си рекао. Најлепше љубави су рођене из пријатељстваAhh, jbg, žure ljudi. Često su velike ljubavi rođene iz prijateljstva.
Dobro me podseti da odgledam opetЕ баш то што си рекао. Најлепше љубави су рођене из пријатељства
Има један филм, где су се најбољи друг и другарица договорили да се узму ако се до 25те (мислим) не узму са неким
Ја сам га погледао једно 3 пута. Ал прошло је 2 3 године сигурно. Можемо га "заједно одгледати"Dobro me podseti da odgledam opet
Je li ovaj film: https://www.imdb.com/title/tt2199251/Ја сам га погледао једно 3 пута. Ал прошло је 2 3 године сигурно. Можемо га "заједно одгледати"
Ali prvo da se spusti na zemlju da skapira da to ne mora da bude filmski scenario,to jes da ga sigurno nece dozivetiНема гаранције. Мислим да свако сиљење уништава спонтаност и уживање. Просто је, људи се или нађу или не. Све то треба да усрећује, да иде глатко, без грча. Ако није тако питко онда то ни није право.
Предуслов је свакако зрелост и доследност. Љубав је помало и одлука. А стабилност и ствар васпитања. Особе којима је све мало, које увек мисле да је тамо нешто боље... нису за такве односе.
A šta misliš da je još potrebno?Некада није довољно само волети и бити добар. Барем код нас младих. Уствари, то често није довољно