- Poruka
- 3
Zelo sem vesela, da sem se po 8 mesecih ločitve spet pomirila s svojim bivšim s pomočjo odličnega čarovnika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je što čitam ovaj tvoj post.Najiskrenije mi je žao.Zaboravi.Zaboravi sve.Sada je sve gotovo.Veruj mi.Zamolila bih vas za pomoc, ako znate kako da mi pomognete..Bila sam sa deckom 2god i 3meseca u vezi..bilo je dosta prepirki ali i lepih trenutaka.Ja sam kao mala uglavnom odrastala u muskom drustvu i mnogo bolje se slazem sa muskim polom nego sa devojkama,to je njemu donekle i smetalo. Imam vise muskih prijatelja nego zenskih, sa njima mogu opusteno da pricam o svemu i uvek su tu da me posavetuju, njemu je upravo ta opustenija verzija razgovora smetala i cesto su svadje ispadale zbog toga,govorio je kako se ja sa njima "muvam", iako to nije tacno.Stalno sam govorila da necu to vise da radim, ali jednostavno sa njima ne mogu drugacije da pricam..Tu su uvek bile neke prepirke i ono raskidanje ujutru, ali uvece bi se pomirili.Medjutim njemu je to preslo u naviku i za svaku sitnicu kada njemu ne bi nesto odgovaralo..ja njega mnogo volim, i to je na neki nacin pocelo mnogo da me povredjuje.I rekla sam sledeci put kad uradi tako nesto, bez obzira koliko ga volim nacicu nekog drugog na nekoliko dana..Sve se to desilo, kao sto sam i mislia i ja u svom onom besu, sutradan sam se videla sa drugim..ali sam nastavila da se cujem sa njim..kada je on saznao to, govorio je kako sam ga ja prevarila,iako nisam, jer dok smo bili zajedno za mene nije postajala druga osoba..Proslo je vec 3meseca od naseg raskida, ja se cujem sa njim..volim ga jos uvek,i htela bih da pokusamo ponovo..ali on to ne zeli,kaze da nema poverenje u mene i jos uvek prica kako sam ga prevarila.Vidjamo se,i cujemo se skoro svakog dana, kad god se vidimo pricamo normalno,koliko to normalno moze da bude, ljubimo se, grlimo se, sve kao da smo jos uvek zajedno, ali nakon toga sve je opet isto.Kaze da ne zeli vezu i to je to. Pokusala sam da mu pokazem na hiljadu nacina koliko mi je stalo do njega, i koliko ga volim..ali bezuspesno..sta da radim :/?
Naravno da je gotovo.Žao mi je što čitam ovaj tvoj post.Najiskrenije mi je žao.Zaboravi.Zaboravi sve.Sada je sve gotovo.Veruj mi.
Koliko god se tebi činilo da postoji nada.Ne.Neće ti se vratiti.
Ja se nisam vratio.
Sada.U ovim godinama.Vratio bih se.Ali tada.Ne.Imao sam 24 godine.Desio se skoro pa isti i identičan scenario.I sada se sećam svih onih njenih suza i klečanja sa sklopljenim rukama u parkiću kod bloka 30
Sećam se i da sam osećao samo običnu prazninu i želju da što pre napustim to mesto i nju i celu tu situaciju.
Tako sam i uradio.
Progonila me je bezuspešno sledećih šest meseci Nisam joj se javljao.Našao sam drugu treću nemam pojma koju devojku.Potpuno sam je zaboravio kao da nikada nije postojala.Posle sam se oženio dobio decu razveo se i sada sam to što jesam i iz ove pozicije u kojoj sam sada,insistirati na bilo čijoj vernosti je vrhunsko monstruozno licemerstvo.Ali tada sam bio mlad.I običan mladić.
Ti si škorpion u horoskopu?
I ja sam.
+"otežavajuće okolnosti"
Bilo bi lepo da se ne lažemo.Vidi se.
Za početak.
Svi ti tvoji drugari bi te j.ebali ali ti nećeš.
Ili bi se ti j.ebala sa njima ali oni neće.
Toliko o drugarima.
Ozbiljna veza i drugari ne idu u istu rečenicu.
Retoričko pitanje.
Kako si uspela za tako kratko vreme da nađeš novog dečka?M?
Vidiš.
Zbog ovog pitanja.Ove misli.
Ja se nisam vratio.
Grlite se i ljubite.Sada.
Šta osećaš?
Šta misliš da on oseća?
Ja znam šta oseća.
On gleda kako bi se što pre nekako izvukao iz toga svega.
Da je tebi istinski duboko bilo stalo do njega.Ti bi sa tim tvojim drugarstvima završila odmah prvi put kad mu je to zasmetalo.
Ne poznajem te.I ništa mi ne značiš.Ali eto.Uložih trud da ti napišem ozbiljan i iskren odgovor.
Daću ti savet.
Ostavi dečka na miru.
Pusti ga da ode svojim putem.
Da ti je iskreno bilo stalo ne bi ga mrcvarila sa postojanjem drugara.
Da ti je iskreno bilo stalo ne bi ti padalo napamet da svoju vezu narušavaš bilo čime a kamo li da pomišljaš na drugog dečka dok vam je veza u krizi.A kamo li da još to sprovedeš u delo.
Kad si bila slobodna i "sposobna" to sada da mu uradiš.Šta ćeš raditi kad budete u braku?I posle 5-10-15-20 godina braka?
M?
Nema tu ljubavi pre svega u tebi.A ni između vas.
To je samo tvoj povređen ego i zona konfora van koje se sad nalaziš a bićeš u njoj ponovo čim nađeš novog dečka što ti očigledno nije problem.
Pozz..
I kakav je podgrejan krumpir?Zelo sem vesela, da sem se po 8 mesecih ločitve spet pomirila s svojim bivšim s pomočjo odličnega čarovnika
Tema je večna mali otrovni dečače.Naravno da je gotovo.
Tema je iz 2013...![]()
Meni je zanimljivo što ti pričaš sa nekim, ko je bio ovde pre 9 godina.Tema je večna mali otrovni dečače.![]()
Da.Meni je zanimljivo što ti pričaš sa nekim, ko je bio ovde pre 9 godina.
I objašnjavaš joj nešto.
Nisi video?
Selektivna percepcija?