┌ ┌┐x└┘||||\H/ Obećava Banovan Poruka 74 27.03.2016. u 21:35 - Kako se otklanja cir sa mosnica (to je ona kesa ispod penisa) najestetskije da to ne #1 izazove neke oziljke ne znam sta, a da se brzo makne sto je prije moguce?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.333 27.03.2016. u 21:40 - Kako se otklanja cir sa mosnica (to je ona kesa ispod penisa) najestetskije da to ne #2 daj slike da vidimo
L L DJ S P N P Z Domaćin Banovan Poruka 4.228 27.03.2016. u 22:02 - Kako se otklanja cir sa mosnica (to je ona kesa ispod penisa) najestetskije da to ne #3 daj keru da ti liže to
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 27.03.2016. u 22:12 - Kako se otklanja cir sa mosnica (to je ona kesa ispod penisa) najestetskije da to ne #4 L DJ S P N P Z: daj keru da ti liže to Kliknite za proširenje... Mislim da treba da namaže "oho" lepkom. Nakon 3-4 nanošenja neće se ni znati da je bilo čira !
L DJ S P N P Z: daj keru da ti liže to Kliknite za proširenje... Mislim da treba da namaže "oho" lepkom. Nakon 3-4 nanošenja neće se ni znati da je bilo čira !
dive Legenda Poruka 61.236 27.03.2016. u 22:37 - Kako se otklanja cir sa mosnica (to je ona kesa ispod penisa) najestetskije da to ne #5 otkud ti cir tamo? kazu da pomaze da ispeces polovinu glavice crnog luka na ringli, pa prislonis na cir i tako uvijes ko rukom odnet
otkud ti cir tamo? kazu da pomaze da ispeces polovinu glavice crnog luka na ringli, pa prislonis na cir i tako uvijes ko rukom odnet
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 27.03.2016. u 23:23 - Kako se otklanja cir sa mosnica (to je ona kesa ispod penisa) najestetskije da to ne #6 dive: otkud ti cir tamo? kazu da pomaze da ispeces polovinu glavice crnog luka na ringli, pa prislonis na cir i tako uvijes ko rukom odnet Kliknite za proširenje... Kako misliš da uvije ? Oko jajca.
dive: otkud ti cir tamo? kazu da pomaze da ispeces polovinu glavice crnog luka na ringli, pa prislonis na cir i tako uvijes ko rukom odnet Kliknite za proširenje... Kako misliš da uvije ? Oko jajca.
G gost 320781 Aktivan član Poruka 1.404 27.03.2016. u 23:50 - Kako se otklanja cir sa mosnica (to je ona kesa ispod penisa) najestetskije da to ne #7 Divno te savetuju..mislim da ima krema, na recept kod lekara! I otidji da ti to lekar pregleda- zbog razlicitih vrsta "cireva"
Divno te savetuju..mislim da ima krema, na recept kod lekara! I otidji da ti to lekar pregleda- zbog razlicitih vrsta "cireva"