kako se otkaciti od coveka kog nevolis

goran188

Početnik
Poruka
4
od pre tri godine sam u braku sa osobom koja me nevoli i sa kim mi nije lepo imamo cerkicu 2 god.zivimo kod mojih i on ne zaradjuje nista i izgleda da ima drugu.non stop se svadjamo.stalno mi preti da ce me ubiti ako ga ostavim.i neznam ni sama kako to da uradim da prekinem ovaj ludi brak.nezelim da izgubim cerkicu

od pre tri godine sam u braku sa osobom koja me nevoli i sa kim mi nije lepo imamo cerkicu 2 god.zivimo kod mojih i on ne zaradjuje nista i izgleda da ima drugu.non stop se svadjamo.stalno mi preti da ce me ubiti ako ga ostavim.i neznam ni sama kako to da uradim da prekinem ovaj ludi brak.nezelim da izgubim cerkicu

razvod brate...misim el to tolko teško...
...a oko pretnji prijavi policiji...misim...ti junaci što se ***** nad ženama su obično manji od makovog zrna kad odu na razgovor u policiju...:ok:

razvod brate...misim el to tolko teško...
...a oko pretnji prijavi policiji...misim...ti junaci što se ***** nad ženama su obično manji od makovog zrna kad odu na razgovor u policiju...:ok:

Ako uzmemo u obzir da je prica tacna, znamo i sami kako policija reaguje , tek kad se desi ubistvo , jer uglavnom sva ubistva takva koja se desila predhodila je slicna prica na koju zakoni reda nisu reagovali na vreme.Na zalost, jer vise se ne zna da li on to misli bukvalno ili samo kaze u afektu.
U svakom slucaju smatram da je bolje da sedne sa njim i pokusa mirno da razgovaraju bez svadje kako bi dosli do nekog resenja.
Mada kada ona ne zna kako sa njim da postupi kako bi tek mi znali.:think:

Otidji negde dalje od kuce , recimo u Crnu goru , BIH dalje od Srbije. Da bi presla granicu sa detetom ne treba ti punomoc oca u tom slucaju . Nikome ne govori gde si otisla , ni ocu ni majci , samo im se javi da si dobro , ali ne odakle zoves. Ti muskarci koji ne rade i koji prete su najvece gnjide i ****** . Policija ti nece pomoci mnogo . Ako ti je otac normalan ili ako imas brata posalji oni ti mogu pomoci , ali ako nemas na koga da se oslonis , samo bezi to je jedino resenje

Pa lepo,saznas koja je ta druga,stupis u kontakt i objasnis joj da ti nisi pretnja njihovoj sreci i da ona pocne kod da insistira da se razvede i jos po mogućstvu da ostane trudna..iha,eto srece.....i tako ga se otarasis...lepo i tebi njoj...nekad moras diplomatski,jer u nasoj drzavi od zakona nema nista...

najveci problem sto on zivi kod mene sa mojom porodicom i preti mi da ce uzeti cerku i ovesti je gde je nemogu naci nikada

Ako živi kod tebe, sa tvojom porodicom, prvo ga s'pomoću policije izbaci na ulicu, pa posle neka dokaže da ima bolje uslove za odgajanje deteta. A to što preti da će ti uzeti dete i odvesti je ko zna gde, ma daj, čim nema ni sopstveno ognjište, taj samo laje, ne ujeda, veruj mi, pre će biti da se boji da ćeš ga izbaciti na ulicu.

Ne kapiram kako je doslo do braka,a jos i da se ima dete!

Простом деобом, као амебе.. као чланколике глисте или томе сл.
И ладно су двополне. Поделиш се на пола па можеш да општиш сам са собом.
И после је човек најсавршеније биће. Јесте мало морген.

Back